Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, Black Demis είπε Από την άλλη κέρδισα σε οθόνη πολύ. Και έχω 5g και μια φρέσκια συσκευή. Αλλά όχι ευχαριστημένος δεν θα έλεγα ότι είμαι upgrade ήθελα όχι να ανέβω σε κάτι level πχ οθόνη και 5g και φρέσκο soc και να χάσω σε κάποια άλλα. Το λες και λίγο απογοήτευση κιόλας Οπως έγραψα πιο πίσω(για να μην χαλάμε το εδώ θέμα), οι συσκευές έχουν πολύ περισσότερες διαφορές μεταξύ τους πέραν της οθόνης και του 5G, και εννοείται ότι θεωρείται αναβάθμιση συνολικά. Ισως έπεσες σε προβληματική συσκευή ή να μην έκατσε καλά κάποιο patch.
feelihipo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μα το είχα. Αυτό περιέγραψα στο μύνημα μου. Από iPhone 12 Pro Max (με 5G) πήγα σε Pixel. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις σε ταχύτητα data, δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση. Σε i14 το 4G τρέχει αρκετά γρηγορότερα σε σχέση με 5g 🤷🏻♂️
d4mage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Fulgore είπε Δυστηχώς ή ευτυχώς σε Ελλάδα μεριά, η Samsung είναι μονόδρομος λόγω αντιπροσωπείας/service(πολλές άλλες εταιρείες δεν έχουν όπως oneplus,google,xiaomi, Apple κλπ), και πλήρους υποστήριξης σε όλα τα άλλα 5G,Volte,Vo wifi κλπ, και πλέον λόγω και οικοσυστήματος (σε Android μεριά πάντα),βλέπε Galaxy Watch/Tab. Επίσης το Samsung Dex είναι ωραίο έξτρα bonus για τους περισσότερους στην Ελλάδα που έχουμε Windows Pc. 2 αρνητικά ειχε η Samsung σε σχέση με τις άλλες Android εταιρείες. Το ένα είναι η υποστήριξη που από S20-s21 και μετά το έφτιαξε. Το άλλο είναι οι exynos επεξεργαστές που γενικά καλό είναι να αποφεύγονται, και ευτυχώς φέτος με τα S23 δεν είχαμε. Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό, τι κάνει δηλαδή η Samsung που δεν κάνουν οι υπόλοιπες εταιρείες; Εγώ στο iPhone που χρειάστηκε τσεκάρισμα το έστειλα τόσο σε istorm όσο και isystem και με εξυπηρέτησαν κανονικά. Αν δηλαδή αγόραζες ένα τηλέφωνο από μεγάλη αλυσίδα τι θα άλλαζε; Δεν θα το έστελνες εσύ στο επίσημο σέρβις, θα το στέλνανε αυτοί για σένα. Όλα αυτά σε ότι αφορά την εγγύηση διότι εκτός εγγύησης η συζήτηση αλλάζει. Πρέπει δηλαδή να είναι APPLE το κατάστημα; Δεν σε αρέσει που το επίσημο σέρβις είναι με άλλο όνομα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Samsung δεν βγάζει άδικα εκτός εγγύησης συσκευές; Δεν καθυστερεί στο σέρβις; Δεν χρεώνει πολλά λεφτά για τα εξαρτήματα της; Εντελώς άσχετο αυτό που λες με το οικοσύστημα. Δηλαδή κάποιος με iphone, mac, applewatch, airpods δεν έχει πλεονέκτημα; Τι παραπάνω σου παρέχει το android εκτός από ευκολότερο τρόπο να περνάς φωτογραφίες από το iΟS; Είδαμε και τα windowsphone που είχα το Trophy και άλλες 3 από τότε πόσο άψογα συνεργαζόταν με τα windows στο pc. Οριακά δεν είχανε βγάλει κινητό χωρίς wifi οπως το BlackBerry Storm που είχα, είχανε εκείνη τη μ@λ@κί@ το ZUNE. Το 5G να χαμε να λέγαμε, εδώ δεν πιάνεις τουλάχιστον 3G σε όλη σου την ημέρα, τι 5G μου λες και wifi με τις 24άρες και με τις 50άρες που πουλάνε χωρίς δίκτυο. Με πήραν για αίτηση 50άρας πριν το καλοκαίρι την έκανα και μετά από 1 μήνα μετά από 10 τηλέφωνα μου είπαν δεν υποστηρίζει την περιοχή. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω 2023 τέτοια κριτήρια αγοράς, να είστε λίγο αντικειμενικοί. Εγώ ας πούμε θέλω macbook για τη γυναίκα μου που είναι μηχανικός και για κάποια προγράμματα πρέπει να δούμε αν υποστηρίζονται από mac ειδάλλως windows τι να κάνουμε. Αν ξέρω 10 άτομα με iphone τα 9 δεν κάνουν ποτέ αναβάθμιση λογισμικού αν δεν τις έχουν αυτόματες. 5 χρόνια θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σε όλες τις εταιρείες χρόνια τώρα που τα κινητά πάνω πάνω από μισό χιλιάρικο.
Tlykog Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μα το είχα. Αυτό περιέγραψα στο μύνημα μου. Από iPhone 12 Pro Max (με 5G) πήγα σε Pixel. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις σε ταχύτητα data, δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση. 14 ώρες πριν, panathatube είπε Έχω 5G αλλά... το απενεργοποίησα. Για βίντεο και browsing το 4G μού φτάνει. Ίσως και να μού περισσεύει. Όταν μιλάμε για Χ4 ταχύτητα θεώρησε ότι η παρατήρησή σου αφορά μόνο εσένα. Αντικειμενικά στους περισσότερους θα λείψει. Ανάλογα την εταιρεία και το μοντέλο. Σε εταιρεία με καλό σήμα και καλή ταχύτητα η διαφορά είναι μεγάλη. Η χρήση που κάνει κάποιος προφανώς και μετράει. Για βίντεο θα βάλω ένα ερωτηματικό... Αν θέλεις να δεις σε υψηλή ανάλυση και χωρίς διακοπές, ενώ ταυτόχρονα να έχεις την επιλογής να πας σε διαφορετικά χρονικά σημεία του βίντεο, χωρίς να περιμένεις να φορτώσει. Παρόλα αυτά αν εσένα σου φτάνει εμένα μου περισσεύει. Αντικειμενικά η διαφορά 4G/5G είναι σχεδόν 4Χ, οπότε αντικειμενικά είναι πολύ καλύτερο. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο, αφού το κόστος είναι το ίδιο, είτε βάλω 4G, είτε 5G να μην έχω το ταχύτερο. Το ότι μπορεί και το 4G να μου κάνει, είναι ένας συμβιβασμός που μπορεί να είμαι διατεθειμένος να δεχτώ ή όχι. Εγώ δεν το δέχομαι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να το δέχονται. Δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Σεβαστό σε κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό, τι κάνει δηλαδή η Samsung που δεν κάνουν οι υπόλοιπες εταιρείες; Εγώ στο iPhone που χρειάστηκε τσεκάρισμα το έστειλα τόσο σε istorm όσο και isystem και με εξυπηρέτησαν κανονικά. Αν δηλαδή αγόραζες ένα τηλέφωνο από μεγάλη αλυσίδα τι θα άλλαζε; Δεν θα το έστελνες εσύ στο επίσημο σέρβις, θα το στέλνανε αυτοί για σένα. Όλα αυτά σε ότι αφορά την εγγύηση διότι εκτός εγγύησης η συζήτηση αλλάζει. Πρέπει δηλαδή να είναι APPLE το κατάστημα; Δεν σε αρέσει που το επίσημο σέρβις είναι με άλλο όνομα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Samsung δεν βγάζει άδικα εκτός εγγύησης συσκευές; Δεν καθυστερεί στο σέρβις; Δεν χρεώνει πολλά λεφτά για τα εξαρτήματα της; Εντελώς άσχετο αυτό που λες με το οικοσύστημα. Δηλαδή κάποιος με iphone, mac, applewatch, airpods δεν έχει πλεονέκτημα; Τι παραπάνω σου παρέχει το android εκτός από ευκολότερο τρόπο να περνάς φωτογραφίες από το iΟS; Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Apple στην χώρα μας. Service οπως αναφέρεις υπάρχουν, αντιπροσωπεία όχι. Γιαυτό και στην περίπτωση της Apple, αν αγοράσεις απο σκρουτζ/bestprice, πολλές φορές πετάνε χαρταετό για τον 2ρο χρονο εγγύησης, κάτι που δεν συμβαίνει σε Samsung μεριά. Εχουμε βαρεθεί και στο forum να διαβάζουμε τέτοια περιστατικά. Και για οικοσύστημα άσχετο είναι το σχόλιο σου μιας και μίλησα για Android οικοσύστημα που είναι γεγονός ότι μόνο η Samsung έχει κάτι αντίστοιχο με Apple. Οσο για τα περι υποστήριξης, τα παράπονα σου στις υπόλοιπες εταιρείες που δίνουν λιγότερα. Τώρα βέβαια τι τον καίνε όλα αυτά ένα Iphone χρήστη και γιατί μπήκε στο εδώ θέμα να πει τον πόνο του, εσύ το ξέρεις 🤔 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore
panathatube Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Tlykog είπε Όταν μιλάμε για Χ4 ταχύτητα θεώρησε ότι η παρατήρησή σου αφορά μόνο εσένα. Αντικειμενικά στους περισσότερους θα λείψει. Ανάλογα την εταιρεία και το μοντέλο. Σε εταιρεία με καλό σήμα και καλή ταχύτητα η διαφορά είναι μεγάλη. Η χρήση που κάνει κάποιος προφανώς και μετράει. Για βίντεο θα βάλω ένα ερωτηματικό... Αν θέλεις να δεις σε υψηλή ανάλυση και χωρίς διακοπές, ενώ ταυτόχρονα να έχεις την επιλογής να πας σε διαφορετικά χρονικά σημεία του βίντεο, χωρίς να περιμένεις να φορτώσει. Παρόλα αυτά αν εσένα σου φτάνει εμένα μου περισσεύει. Αντικειμενικά η διαφορά 4G/5G είναι σχεδόν 4Χ, οπότε αντικειμενικά είναι πολύ καλύτερο. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο, αφού το κόστος είναι το ίδιο, είτε βάλω 4G, είτε 5G να μην έχω το ταχύτερο. Το ότι μπορεί και το 4G να μου κάνει, είναι ένας συμβιβασμός που μπορεί να είμαι διατεθειμένος να δεχτώ ή όχι. Εγώ δεν το δέχομαι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να το δέχονται. Δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Σεβαστό σε κάθε περίπτωση. Εννοείται εξαρτάται τη χρήση του καθενός. Εγώ πάντως κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής έχω. Μιλάω για 1080p άλλωστε. Επομένως τζάμπα μπαταρία το 5G. Ο κολλητός πάλι θέλει τα πάντα on εφόσον υποστηρίζονται από το κινητό και πλήρωσες για τα χαρακτηριστικά. Απολύτως κατανοητό.
Black Demis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Fulgore said: Οπως έγραψα πιο πίσω(για να μην χαλάμε το εδώ θέμα), οι συσκευές έχουν πολύ περισσότερες διαφορές μεταξύ τους πέραν της οθόνης και του 5G, και εννοείται ότι θεωρείται αναβάθμιση συνολικά. Ισως έπεσες σε προβληματική συσκευή ή να μην έκατσε καλά κάποιο patch. Δεν είπα κάτι εγώ είπα ότι για μένα είναι κάποια πράγματα υποβάθμιση όταν κάτι δουλεύει καλά και παίρνεις κάτι ανώτερο και στα βασικά είναι χειρότερο ε το λες και υποβάθμιση Btw συσκευή πήγε Samsung στην Θεσσαλονίκη για έλεγχο κλπ το έκαναν restore πέρασαν τελευταία έκδοση κλπ το έλεγξαν δεν βρήκαν κάποιο θέμα και μου ανέφεραν ότι αυτό με bluetooth είναι συμβατότητα και το σήμα λογικό είναι καθος δεν έχουν όλες συσκευές την ίδια λήψη Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Black Demis
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Black Demis είπε Δεν είπα κάτι εγώ είπα ότι για μένα είναι κάποια πράγματα υποβάθμιση όταν κάτι δουλεύει καλά και παίρνεις κάτι ανώτερο και στα βασικά είναι χειρότερο ε το λες και υποβάθμιση Συμφορουμίτη, το εδώ όμως θέμα/ειδηση αφορά την Samsung και τα software updates. Το ότι εσύ απογοητεύτηκες σε κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη σου συσκευή είναι κατανοητό, αλλά άσχετο με το εδώ θέμα, εκτός αν ένας απο τους τομείς αυτούς είναι η software υποστήριξη, έτσι δεν είναι?? Και τελευταία φορά που κοίταξα, η Huawei μέχρι και πριν το ban απο Google, 2 μεγάλες αναβαθμίσεις έδινε, και σε huawei μεριά μετά από μεγάλα updates υπήρχαν παρατράγουδα και σε huawei μεριά αργούσες να πάρεις τα updates(πρωην κάτοχος mate20pro btw με τις πράσινες LG οθόνες). Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore
Black Demis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 44 minutes ago, Fulgore said: Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Apple στην χώρα μας. Service οπως αναφέρεις υπάρχουν, αντιπροσωπεία όχι. Γιαυτό και στην περίπτωση της Apple, αν αγοράσεις απο σκρουτζ/bestprice, πολλές φορές πετάνε χαρταετό για τον 2ρο χρονο εγγύησης, κάτι που δεν συμβαίνει σε Samsung μεριά. Και για οικοσύστημα άσχετο είναι το σχόλιο σου μιας και μίλησα για Android οικοσύστημα που είναι γεγονός ότι μόνο η Samsung έχει κάτι αντίστοιχο με Apple. Μα χαρταετό πετάει έτσι και αλλιος αν πήρες από το σκρουτζ, αππλε επισιμα δίνει ένα χρόνο από εκεί και πέρα το κάθε κατάστημα το τρώει στον κω.. 4 minutes ago, Fulgore said: Συμφορουμίτη, το εδώ όμως θέμα/ειδηση αφορά την Samsung και τα software updates. Το ότι εσύ απογοητεύτηκες σε κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη σου συσκευή είναι κατανοητό, αλλά άσχετο με το εδώ θέμα, εκτός αν ένας απο τους τομείς αυτούς είναι η software υποστήριξη, έτσι δεν είναι?? Και τελευταία φορά που κοίταξα, η Huawei μέχρι και πριν το ban απο Google, 2 μεγάλες αναβαθμίσεις έδινε, και σε huawei μεριά μετά από μεγάλα updates υπήρχαν παρατράγουδα και σε huawei μεριά αργούσες να πάρεις τα updates(πρωην κάτοχος mate20pro btw με τις πράσινες LG οθόνες). Είπα εγώ μια καλή άλλη κακή εγώ λέω να φτιάξει όχι την συχνότητα τον updates αλλά ποιότητα αννν δεν το κατάλαβες 👌, προφανος και συμβατότητα και όλα τα άλλα ήταν θέμα software καθος σήμα στην αρχή ήταν το ίδιο και μετά από τα update έγινε χειρότερο (και στο bluetooth και wifi και gsm) όπως και συμβατότητα καθαρά θέμα software είναι Προφανος και μηλαμε για software update ποιότητα και όχι ποσότητα
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Black Demis είπε Είπα εγώ μια καλή άλλη κακή εγώ λέω να φτιάξει όχι την συχνότητα τον updates αλλά ποιότητα αννν δεν το κατάλαβες 👌, προφανος και συμβατότητα και όλα τα άλλα ήταν θέμα software καθος σήμα στην αρχή ήταν το ίδιο και μετά από τα update έγινε χειρότερο (και στο bluetooth και wifi και gsm) όπως και συμβατότητα καθαρά θέμα software είναι Προφανος και μηλαμε για software update ποιότητα και όχι ποσότητα Καλά αυτό περι ποιότητας updates δεν λέει κάτι. Μπορείς να διαβάσεις και σε Apple μεριά παράπονα μετά από update για battery drain πχ ή για bugs ή και σε Google μεριά πολλά παράπονα και πάει λέγοντας. Πήγαινε σε γειτονικό forum να δεις σε Oneplus(11 αν θυμάμαι καλά) μεριά να παραπονιούνται για χαμένες κλήσεις πχ μετά από update. Μην πιάσω Xiaomi. Δεν είναι δηλαδή ότι οι άλλες εταιρείες δίνουν ''καλα'' απροβλημάτιστα updates και η Samsung βγάζει μέσα στα θέματα. Απλά σε samsung και Apple μεριά επειδή έχουν περισσότερους κατόχους/χρήστες, τα διαβάζουμε περισσότερο αυτά σε σχέση με άλλες εταιρείες. Δεν πρόκειται να διαβάσεις πχ παράπονα για updates σε Sony,Vivo,Oppo μεριά(ή πλέον και Huawei),μιας και πολύ λίγοι είναι οι κάτοχοι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore 1
Black Demis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 49 minutes ago, Fulgore said: Καλά αυτό περι ποιότητας updates δεν λέει κάτι. Μπορείς να διαβάσεις και σε Apple μεριά παράπονα μετά από update για battery drain πχ ή για bugs ή και σε Google μεριά πολλά παράπονα και πάει λέγοντας. Πήγαινε σε γειτονικό forum να δεις σε Oneplus(11 αν θυμάμαι καλά) μεριά να παραπονιούνται για χαμένες κλήσεις πχ μετά από update. Μην πιάσω Xiaomi. Δεν είναι δηλαδή ότι οι άλλες εταιρείες δίνουν ''καλα'' απροβλημάτιστα updates και η Samsung βγάζει μέσα στα θέματα. Απλά σε samsung και Apple μεριά επειδή έχουν περισσότερους κατόχους/χρήστες, τα διαβάζουμε περισσότερο αυτά σε σχέση με άλλες εταιρείες. Δεν πρόκειται να διαβάσεις πχ παράπονα για updates σε Sony,Vivo,Oppo μεριά(ή πλέον και Huawei),μιας και πολύ λίγοι είναι οι κάτοχοι. Από ότι βλέπω κάποιος μέτοχος είσαι αλλιος δεν εξηγείται τέτοια υπεράσπιση μιας εταιρείας
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ακρως ρεαλιστικη η Samsung με τα 4 χρονια αναβαθμισεων λειτουργικου, τo να παιρνουν updates πεθαμενα smartphone 7 ετων το καταλαβαινει ο καθενας οτι ειναι μαρκετινιστικα κολπα... 1
jack124 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Να ακολουθήσουν όλες οι εταιρείς, έκανε και η xiaomi την αρχή με το Xiaomi 13T
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Black Demis είπε Από ότι βλέπω κάποιος μέτοχος είσαι αλλιος δεν εξηγείται τέτοια υπεράσπιση μιας εταιρείας Από πότε το να λέμε τα πράγματα όπως είναι θεωρείται υπεράσπιση? Δεν είναι λίγο πολύ γεγονός ότι και στις άλλες εταιρείες παρουσιάζονται θέματα μετά από updates όπως παρουσιάζονται και σε Samsung μεριά? Επίσης δεν είναι γεγονός ότι η Samsung, από S10 και μετά ήταν η πρώτη που ξεκίνησε σε Android μεριά να δινει 4 μεγάλες αναβαθμίσεις(περισσότερες και απο την ίδια την Google), που μέχρι και 2019-2020 οι περισσότερες εταιρείες έδιναν μόλις 2? Και ακόμα υπάρχουν εταιρείες που δινουν 2(Poco,Sony,Asus κλπ). Αρα? Υπάρχουν άλλα πράγματα που ειναι για κράξιμο η Samsung, βλέπε Exynos τσιπάκια(απουσία φορτιστών κλπ) αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλο θέμα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα