Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Για να καταλάβω κάτι, οι οθόνες των κινητών έχουνε από το εργοστάσιο μια πολύ λεπτή ζελατίνα; Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα Xiaomi redmi note 12, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με ένα redmi note 11. Έχει κάνει αυτές τις φουσκάλες. Κανονικά τώρα μπορώ να βγάλω αυτή ζελατίνα και να βάλω αυτά τα τζαμάκια που κυκλοφορούν; Δηλαδή δεν έχει πάθει κάποια ζημιά η οθόνη, σωστά; Παρατηρώ ότι υπάρχει μια λεπτή ζελατίνα αλλά δε ξέρω αν πρέπει να αφαιρεθεί
Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Just now, chios said: Αν έχει χαλάσει βγάλε την και βάλε άλλη. είναι όπως έχει αγοραστεί, δεν έχω προσθέσει εγώ κάποια ζελατίνα. Απλά μόλις το είδα νόμιζα ότι χάλασε η οθόνη. Μετά παρατήρησα ότι έχει μια ζελατίνα αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να αφαιρεθεί. Γι αυτό ανοίγω και το θέμα. Αρά μερικά κινητά έρχονται με μια προεγκατεστημένη ζελατίνα 1
takis1984 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 8:09 ΜΜ, Bitbit είπε είναι όπως έχει αγοραστεί, δεν έχω προσθέσει εγώ κάποια ζελατίνα. Απλά μόλις το είδα νόμιζα ότι χάλασε η οθόνη. Μετά παρατήρησα ότι έχει μια ζελατίνα αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να αφαιρεθεί. Γι αυτό ανοίγω και το θέμα. Αρά μερικά κινητά έρχονται με μια προεγκατεστημένη ζελατίνα Ακριβώς ένα λεπτό φύλλο προστασίας κυρίως για γρατζουνιές... Μπορείς να το αφαιρέσεις και να βάλεις ένα tempered glass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα