jpil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Όταν κάνεις φορητότητα αριθμού σε άλλο πάροχο χάνεις τα χρήματα που έχεις στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, jpil είπε Όταν κάνεις φορητότητα αριθμού σε άλλο πάροχο χάνεις τα χρήματα που έχεις στην κάρτα. Οπότε η ανακοίνωση περί επιστροφής χρηματικού υπολοίπου σε πιο σενάριο αναφέρεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, jpil είπε Όταν κάνεις φορητότητα αριθμού σε άλλο πάροχο χάνεις τα χρήματα που έχεις στην κάρτα. ακομα και στον ιδιο παροχο εφοσον το γυρισεις σε συμβολαιο παλι τα χανεις κανονικά... υπαρχει η εναλλακτικη βεβαια του να ζητησεις να σου πιστωθουν στο λογαριασμο αλλα δε το εγκρινουν παντοτε (πχ στο φιλο με τα 130€ υπολοιπο ειναι μαλλον απιθανο να του το κανουν, αν μιλαμε για 10-20€ θα ηταν πιο πιθανό). Απο εκει και πέρα η κοσμοτε εχει διαδικασία επιστροφης χρημάτων μονο για καποιες ημερες μετά την ανανεωση υπολοιπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, profile είπε Οπότε η ανακοίνωση περί επιστροφής χρηματικού υπολοίπου σε πιο σενάριο αναφέρεται; αν καταργησεις το αριθμο σου, θα σου τα δωσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν καταργησεις το αριθμο σου, θα σου τα δωσουν Οπότε καθόμαστε στα αυγά μας και πληρώνουμε 13€ ανανέωση και 11.5€ πρόγραμμα. Πριν ήμουν 8€ και 7.20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, profile είπε Οπότε καθόμαστε στα αυγά μας και πληρώνουμε 13€ ανανέωση και 11.5€ πρόγραμμα. Πριν ήμουν 8€ και 7.20€ για να εισαι 100% σιγουρος στειλε στο whats up στο fb, απαντανε πολυ γρηγορα και ξεκαθαρισε το εγω στην εφαρμογη στο κινητο δεν βλεπω το πακετο των 7.20€ ομως δεν βλεπω και το πακετο των 11.50€ το καινουριο που λεγανε τους ρωτησα γι αυτο και λενε οτι βλεπω ακομα το παλιο των 10.90€ γιατι η οποια αλλαγη εχει παρει παραταση απο το site (και λογικα και απο τα καταστηματα) βλεπω οτι μπορεις ακομα να βαλεις 8€ καρτα και να αγορασεις το πακετο των 7,20€ https://www.cosmote.gr/online-ananeosh-whatsup/recharge-anonymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μια περίληψη μετά από επίσκεψη σε καταστήματα cosmote και Nova. Χρηματικό υπόλοιπο δεν παίρνεις πίσω. Η ανακοίνωση της cosmote για τα νέα πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ με ισχύ από 13-11 προς το παρόν πήρε παράταση. Οπότε έχουμε τα ίδια cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=3e52ecb2-fb78-4d08-b220-75f466e4bd89. Τέτοια ενημέρωση έχουν τα καταστήματα. Η ανακοίνωση της cosmote για τις νέες ανανεώσεις ισχύει Ανανέωση Υπολοίπου | COSMOTE Η ανανέωση των 8€ έμεινε μόνο στα COSMOTE, GERMANOS . Το αστείο είναι ότι για την ανανέωση πρέπει να πάω την ημέρα της λήξης σε κατάστημα για να μου βάλουν τα 8€. Δεν δίνουν κάποιο κωδικό για να τα βάλω όποτε θέλω. Δεν το ήξερα. Ανανέωνα online την ημέρα της λήξης του δίμηνου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Οι πάροχοι κάνουν ότι θέλουν και μάλιστα ο ένας αντιγράφει τον άλλο. Δυστυχώς το κράτος είναι απών και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Η απόφαση να καταργηθεί η online ανανέωση των 8 € που εξυπηρετεί δεν έχω καταλάβει. Αν νομίζουν ότι δε θα πάμε στο κατάστημα κάνουν μεγάλο λάθος.!! Πήγα χθες σε κατάστημα Cosmote και είχε αρκετό κόσμο. Μπράβο τους καλά τα κατάφεραν πάλι.!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Οι πάροχοι κάνουν ότι θέλουν και μάλιστα ο ένας αντιγράφει τον άλλο. Δυστυχώς το κράτος είναι απών και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Η απόφαση να καταργηθεί η online ανανέωση των 8 € που εξυπηρετεί δεν έχω καταλάβει. Αν νομίζουν ότι δε θα πάμε στο κατάστημα κάνουν μεγάλο λάθος.!! Πήγα χθες σε κατάστημα Cosmote και είχε αρκετό κόσμο. Μπράβο τους καλά τα κατάφεραν πάλι.!! δυστυχως ο ανταγωνισμος στην κινητη στην ελλαδα δεν λειτουργει, ειδικα στα απλα καρτοκινητα πακετα, στα συμβολαια παιζουν καλυτερες τιμες απο αυτες που βλεπουμε στους καταλογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δεν είναι μόνο τα 8 ευρώ που καταργήθηκαν αλλά και τα 10 ευρώ εν μία νυκτί.Όποτε με το έτσι θέλω 13 ευρώ ελάχιστη ανανέωση.Δηλαδή αύξηση 62,5%! Εδώ δεν υπάρχει αισχροκέρδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Η ανακοίνωση της cosmote για τα νέα πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ με ισχύ από 13-11 , τελικά ισχύει από χθες 16-11 cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=6db38618-c512-4f71-bfbc-802ac87382a6 . Τέλος το 7,20€. 11,50€ ή 13,50€ . 13 ώρες πριν, Dennis077 είπε Αν νομίζουν ότι δε θα πάμε στο κατάστημα κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτό νομίζουν, αλλά και να πάμε οι 60 ημέρες θα γίνουν και 40-50 , όποτε βολεύεται να πάει κανείς. Επειδή δεν θέλω να τους αφήσω ούτε cent (έχω130€ υπόλοιπο) βρήκα αυτό COSMOTE Mobile Easy Transfer | COSMOTE και ψάχνω τον τρόπο να τα μεταφέρω. Λέει στο Όροι και Προϋποθέσεις: "Συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 35€ και άνω τους τελευταίους 6 μήνες (180 ημέρες)." και αυτό: Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορεί να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή εάν κάνω τρεις ανανεώσεις (τρία δίμηνα 6 μήνες (180 ημέρες) των 13€ = 39€ . Και μετά στείλω κάθε μήνα (4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα) 10€Χ4= στέλνω 40€ το μήνα; Μου διαφεύγει κάτι; Με τους επιστήμονες που μπλέξαμε όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, profile είπε Η ανακοίνωση της cosmote για τα νέα πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ με ισχύ από 13-11 , τελικά ισχύει από χθες 16-11 cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=6db38618-c512-4f71-bfbc-802ac87382a6 . Τέλος το 7,20€. 11,50€ ή 13,50€ . Αυτό νομίζουν, αλλά και να πάμε οι 60 ημέρες θα γίνουν και 40-50 , όποτε βολεύεται να πάει κανείς. Επειδή δεν θέλω να τους αφήσω ούτε cent (έχω130€ υπόλοιπο) βρήκα αυτό COSMOTE Mobile Easy Transfer | COSMOTE και ψάχνω τον τρόπο να τα μεταφέρω. Λέει στο Όροι και Προϋποθέσεις: "Συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 35€ και άνω τους τελευταίους 6 μήνες (180 ημέρες)." και αυτό: Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορεί να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή εάν κάνω τρεις ανανεώσεις (τρία δίμηνα 6 μήνες (180 ημέρες) των 13€ = 39€ . Και μετά στείλω κάθε μήνα (4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα) 10€Χ4= στέλνω 40€ το μήνα; Μου διαφεύγει κάτι; Με τους επιστήμονες που μπλέξαμε όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Αυτη η μεταφορα γινεται μονο σε αριθμους της εταιριας δεν μπορεις δλδ να στειλεις χρηματα σε ενα αριθμο της vodafone απο αριθμο whatsup Επισης δεν εχει νοημα να στειλεις τοσα χρηματα γιατι εχουν βαλει περιορισμους και σε εσενα και σε αυτον που παιρνει, πχ σε αυτον που στελνεις δεν ανανεωνεται η ληξη του υπολοιπου του οποτε αν του στειλεις σημερα 40€ και το υπολοιπο του ληγει τελος του μηνα το χρηματικο υπολοιπο παντα θα τα χασει, επισης απαιτουν να εχεις ανανεωσει και ο αποστολεας και ο παραληπτης προσφατα 6 και 2 μηνες αλλα δεν ειμαι σιγουρος Γενικα εχουν βαλει ενα καρο αστερισκους για να εισαι αλυσοδεμενος Ναι συμφωνω ειναι απαραδεκτοι και καμια αρχη δεν κανει κατι να το σταματησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, profile είπε Η ανακοίνωση της cosmote για τα νέα πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ με ισχύ από 13-11 , τελικά ισχύει από χθες 16-11 cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=6db38618-c512-4f71-bfbc-802ac87382a6 . Τέλος το 7,20€. 11,50€ ή 13,50€ . Αυτό νομίζουν, αλλά και να πάμε οι 60 ημέρες θα γίνουν και 40-50 , όποτε βολεύεται να πάει κανείς. Επειδή δεν θέλω να τους αφήσω ούτε cent (έχω130€ υπόλοιπο) βρήκα αυτό COSMOTE Mobile Easy Transfer | COSMOTE και ψάχνω τον τρόπο να τα μεταφέρω. Λέει στο Όροι και Προϋποθέσεις: "Συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 35€ και άνω τους τελευταίους 6 μήνες (180 ημέρες)." και αυτό: Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορεί να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή εάν κάνω τρεις ανανεώσεις (τρία δίμηνα 6 μήνες (180 ημέρες) των 13€ = 39€ . Και μετά στείλω κάθε μήνα (4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα) 10€Χ4= στέλνω 40€ το μήνα; Μου διαφεύγει κάτι; Με τους επιστήμονες που μπλέξαμε όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Ψάχνω τρόπο για να κάνω φορητότητα αριθμού αλλά έχω υπόλοιπο κοντά στα 50 ευρώ και δε θέλω να το χάσω. Για να ισχύουν τα 35€ πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 12€ κάθε δίμηνο το τελευταίο 6μηνο. Δυστυχώς εγώ δεν έβαζα τόσα και αν ισχύει αυτό δεν μπορώ να τα μεταφέρω. Το ίδιο ισχύει και στη Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Titos301 είπε Αυτη η μεταφορα γινεται μονο σε αριθμους της εταιριας Σε cosmocarta θα στείλω 3 ώρες πριν, Titos301 είπε αν του στειλεις σημερα 40€ και το υπολοιπο του ληγει τελος του μηνα το χρηματικο υπολοιπο παντα θα τα χασει, Του στέλνω 40€ ,βάζει και αυτός 8€ για ανανέωση. Οπότε για δύο μήνες κάνει 11.5€+11.5€ πρόγραμμα. 48-23=25€ Το επόμενο δίμηνο βάζει πάλι 8€ και έχει 2Χ11.5. Σωστά; 3 ώρες πριν, Titos301 είπε επισης απαιτουν να εχεις ανανεωσει και ο αποστολεας και ο παραληπτης προσφατα 6 και 2 μηνες Ναι το γράφει στους όρους 2 ώρες πριν, Dennis077 είπε Για να ισχύουν τα 35€ πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 12€ κάθε δίμηνο το τελευταίο 6μηνο Αν ισχύουν τα παραπάνω που γράφω, κανείς υπομονή 6 μήνες, βάζεις 13€Χ3=39€ και κάνεις την μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 μονο σε μενα δε δουλευει η ανανεωση μεσω παυπαλ απο chrome? οχι απο κινητο, απο laptop win10 μεσα στο '23 μονο με visa Μπορω να ανανεωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα