kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνώμη ή αλλαγές? Τεράστια θέματα αργοπορίας για λευκό χρώμα Το lian li 011 αλλάζει από αριστερά σε Δεξιά? Μήπως να πέσει σε κάρτα γραφικών κ να μπει open loop υδροψυξη ? Ekwb,alphacool,bykski Ολα τα παραπανω σε samsung g9 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kage είπε Μήπως να πέσει σε κάρτα γραφικών κ να μπει open loop υδροψυξη ? Ekwb,alphacool,bykski Έχω κ εγώ την αρρώστια με το custom loop αλλά δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να σου πει πως αξίζει να πέσεις σε gpu απλά κ μόνο για να βάλεις υδροψυξη στα παντα.Ειναι κάτι που αν το έχεις βίτσιο, θα το πληρώσεις extra ας πούμε...Σετ έτοιμα δεν υπάρχουν για κάρτα γραφικών και επεξεργαστή ,τα αγοράζεις κομμάτια και φτιάχνεις τη λούπα μόνος σου.Απο τη στιγμή που βλέπω πώς βάζεις και συναρμολόγηση του pc στη λιστα σου ,υποθέτω πως δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα..? Έτσι δεν βλέπω το νόημα μιας και θα πρέπει να τρέχεις κάθε τρεις κ λίγο σε τεχνικό ,όταν χρειαστεί συντήρηση/λύσιμο για κάποιο λογο.Απο την άλλη αν βλέπω μια φορά το custom loop οικονομικά ασύμφορο στην περίπτωση σου,περισσότερο ακόμα βλέπω το all white build από το κατάστημα που κοιτάς, μιας και τα έχει όλα πάνω.Εβαλα, όσο μου επέτρεπαν οι επιλογές του καταστήματος,τα ίδια σε μαύρο χρώμα στο quickshop και έφτασα τα 3700 αντί για 4700 που ειναι αυτά που κοιτάς τωρα.Αν θες οπωσδήποτε λοιπον να ασχοληθείς με custom loop ,σε παίρνει εντός budget ,αν αφήσεις το λευκό χρώμα /αυτό το κατάστημα 😁.Βάζω τις επιλογές του quickshop έτσι να υπάρχουν για αντιπαράθεση ,κάτι αντίστοιχο θα βρεις και σε άλλα καταστήματα αν αλλάξεις γνώμη.Στη τελική βέβαια ότι γουστάρεις περισσοτερο,εσένα πρέπει να αρέσει το pc κ εσύ θα το πληρώσεις.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Θα περίμενα 14900Κ και κυρίως 14700Κ που θα έχει περισσότερους πυρήνες από τον 13700Κ. Μια λίστα με δικές μου προτιμήσεις από Skroutz. Βγαίνει γύρω στα 4100€. Custom loop δεν θα έκανα λόγω της φασαρίας που έχει μέχρι να γίνει και του υψηλού κόστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ty all..λάθος π το κουτί δεν ήταν xl γιατί η gpu βγήκε μεγαλη Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα