Rpanagos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι θα μπορουσε να ειναι η αιτια που συμβαινει αυτο? Το κανει οταν ειναι εν κινησει Διαβασα για το καλωδιο του αρνητικου πολου (γειωση) Ομως δεν βλεπω κατι σε αυτο.. Δυναμο? Εκανα rebuild πολυ προσφατα Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από Rpanagos
chrisgav Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, Rpanagos said: Τι θα μπορουσε να ειναι η αιτια που συμβαινει αυτο? Το κανει οταν ειναι εν κινησει Διαβασα για το καλωδιο του αρνητικου πολου (γειωση) Ομως δεν βλεπω κατι σε αυτο.. Δυναμο? Εκανα rebuild πολυ προσφατα Το επαθα κι εγω προσφατα σε ενα Opel Astra J (μια φορα μονο βεβαια). Εμενα ειχε πεθανει η μπαταρια και επαιζε σε λιγοτερα Volt απ' οτι επρεπε. Ο πρωτος μηχανικος (τον οποιο δεν εμπιστευομουν και πολυ) μου ειπε οτι εχει προβλημα και το δυναμο περα της μπαταριας. Αλλαξα την μπαταρια. Το πηγα και σε εναν δευτερο δικο μου και μου ειπε οτι το δυναμο ειναι οκ. Θα δειξει σε λιγα χρονια αν ειχε προβλημα εν τελη. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από chrisgav
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Τι θα μπορουσε να ειναι η αιτια που συμβαινει αυτο? Το κανει οταν ειναι εν κινησει Διαβασα για το καλωδιο του αρνητικου πολου (γειωση) Ομως δεν βλεπω κατι σε αυτο.. Δυναμο? Εκανα rebuild πολυ προσφατα Ελέγχεις τα καλώδια γύρω απο μπαταρία και δυναμό αν ειναι καλά σφιγμένα στην θέση τους.
Rpanagos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ελέγχεις τα καλώδια γύρω απο μπαταρία και δυναμό αν ειναι καλά σφιγμένα στην θέση τους. Βλεπω οτι ειναι... Υπαρχει η περιπτωση με τον καιρο να μαζευουν σκονες κλπ οι ακρες απο τα καλωδια και να δημιουργούν προβληματα? Η δεν παιζει ρολο η σκονη? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από Rpanagos
vamvakoolas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 μπορει να ειναι και η ασφαλειοθηκη. Αν μπορεις πηγαινε το σε ηλεκτρολογο γιατι εδω μπορει να γραψουμε 500 διαφορετικες αιτιες που μπορει εν δυναμει οι περισσοτερες να ειναι ορθες 1
tigergreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1.Επαφες του κεντρικου διακοπτη. Σε μερικα αλλαζουν μονο αυτες και σε αλλα κομπλε διακοπτης. 2.Τρομπα βενζινης. Καποια στιγμη θα σε αφησουν τελειως αν ειναι κατι απ αυτα. Συνηθως μετα τα 150,000 χλμ συμβαινουν αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα