MessengerOfGood Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα to είχα se θήκη πορτοφόλι (την LED της Samsung) που διαλύθηκε μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Τώρα το έχω σε απλή θήκη σιλικόνης και έχω 2 ερωτήματα στην ομάδα: 1. Υπάρχει κανένα καλό screen protector? 2. Μόλις το σηκώνω ανάβει η οθόνη και τρώει μπαταρία (πρώτα αν δεν άνοιγα το πορτάκι δεν άναβε). Μπορώ νά κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις για να μην ανάβει? Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα... ΛΥΘΗΚΕ: Ρυθμίσεις/συνθέτες λειτουργίες/κινήσεις και χειρονομίες και κάνεις οff το σήκωμα για αφύπνιση Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από MessengerOfGood
Λύση aces Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Μέχρι τώρα to είχα se θήκη πορτοφόλι (την LED της Samsung) που διαλύθηκε μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Τώρα το έχω σε απλή θήκη σιλικόνης και έχω 2 ερωτήματα στην ομάδα: 1. Υπάρχει κανένα καλό screen protector? 2. Μόλις το σηκώνω ανάβει η οθόνη και τρώει μπαταρία (πρώτα αν δεν άνοιγα το πορτάκι δεν άναβε). Μπορώ νά κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις για να μην ανάβει? Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα... ΛΥΘΗΚΕ: Ρυθμίσεις/συνθέτες λειτουργίες/κινήσεις και χειρονομίες και κάνεις οff το σήκωμα για αφύπνιση 1. Οποιοδηποτε με προστασια 9Η Ολα εχουν πλεον 2. Lift to wake off https://www.samsung.com/sg/support/mobile-devices/how-to-deactivate-features-that-wake-up-samsung-galaxy-s10-series-when-inside-pocket-or-bag/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα