Προς το περιεχόμενο

CosmosSport Mega Bazaar Online Only

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε μήνυμα μετά από μία βδομάδα ότι ένα από τα προϊόντα της παραγγελίας μου δεν θα αποσταλεί. Αντί αυτού μου πρότειναν, να βρω ένα αντίστοιχο προϊόν και θα μου το δώσουν με secret offer. Το αξιοποίησε κανείς; Με ενδιαφέρει να μάθω την έκπτωση στο περίπου καθώς και αν υπάρχει περιορισμός στο τι θα διαλέξεις.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, stavros750 said:

Μου ήρθε μήνυμα μετά από μία βδομάδα ότι ένα από τα προϊόντα της παραγγελίας μου δεν θα αποσταλεί. Αντί αυτού μου πρότειναν, να βρω ένα αντίστοιχο προϊόν και θα μου το δώσουν με secret offer. Το αξιοποίησε κανείς; Με ενδιαφέρει να μάθω την έκπτωση στο περίπου καθώς και αν υπάρχει περιορισμός στο τι θα διαλέξεις.

Όχι, δεν έχει περιορισμό, μπορείς να πάρεις ότι θες και σε έμενα έκαναν περίπου -15%.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, alxnt said:

Όχι, δεν έχει περιορισμό, μπορείς να πάρεις ότι θες και σε έμενα έκαναν περίπου -15%.

Σε ευχαριστώ πολύ, άρα έκπτωση επιπέδου του κουπονιού MVP15CS. Περίμενα κάτι περισσότερο, παλιά έδιναν 10€ με ελάχιστη παραγγελία τα 29€ (σε περίπτωση εξάντλησης τεμαχίου που είχες παραγγείλει).

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, stavros750 είπε

Εμένα μου είπαν οτιδηποτε κάτω από 50% εκπτωση.. 

αλλα δεν το αξιοποίησα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επιστροφές χρημάτων πόσο γρήγορα γίνονται; Στο σάιτ τους λένε για μια μέρα αλλά στην πράξη;

στη δική μου παραγγελία που έγινε μερική επιστροφή ποσού, Τετάρτη απόγευμα μου έστειλαν μήνυμα για επιστροφή, Πέμπτη μεσημέρι είχαν επιστρέψει στην κάρτα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, fysikos είπε

πολύ αργές οι αποστολές τους πάντως

Εξαρτάται το στοκ τους φίλε,Τετάρτη είχα παραγγείλει κάτι παπούτσια,ήταν στην αποθήκη τους στο Ηράκλειο Κρήτης κ Παρασκευή ήταν στο box δίπλα από το σπίτι μου εδώ στην Ηλιούπολη. Αν δεν έχουν στοκ κλαφτα Χαράλαμπε 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επιστροφές χρημάτων πόσο γρήγορα γίνονται; Στο σάιτ τους λένε για μια μέρα αλλά στην πράξη;

Εγω με paypal πληρωσα. 
Και εγινε αμεσα η επιστροφή εκει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...