Προς το περιεχόμενο

CosmosSport Mega Bazaar Online Only

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον σε κάποιους λογαριασμούς όπως και σε εμένα λέει εξαντλήθηκε το όριο χρήσης γιατί το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και σε άλλες παραγγελίες στο παρελθόν...

Δημοσ.

Αγορασα ενα φουτερ Στο mega bazaar και παραλαβη απο το καταστημα.Στο ταμειο μου ειπε η κοπελα επειδη η αγορα εγινε on-line εαν θελω να αγορασω οτιδηποτε απο το καταστημα εχω ενα επιπλεον 10%.Αυτο για το καταστημα στην ροδο για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις παρελαβα την παραγγελια μου,σετ φορμα/ζακετα lonsdale fleece και φορμα russel athletic,συνολο 43 ευρω..Κλεψια πραγματικα,ουτε σε admiral δεν εχει τετοιες τιμες,ποσο μαλλον σε lonsdale κτλπ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thleorasakias είπε

Αγορασα ενα φουτερ Στο mega bazaar και παραλαβη απο το καταστημα.Στο ταμειο μου ειπε η κοπελα επειδη η αγορα εγινε on-line εαν θελω να αγορασω οτιδηποτε απο το καταστημα εχω ενα επιπλεον 10%.Αυτο για το καταστημα στην ροδο για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

Ισχυει. Συν 28% σε καλτσες αξεσουαρ παπουτσιων αν αγορασεις παπούτσια. 

εμενα επισης, λογω εξαντλησης ενος προιοντος απτην παραγγελια μου προτειναν να μου δωσουν αλλο σε secret price .. αρκεί να ειχε 40% και κατω εκπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, angelsride είπε

Μάλλον σε κάποιους λογαριασμούς όπως και σε εμένα λέει εξαντλήθηκε το όριο χρήσης γιατί το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και σε άλλες παραγγελίες στο παρελθόν...

Εγώ συνήθως κάνω την παραγγελία σαν επισκέπτης και βάζω ενα disposable email.

Μέχρι στιγμής δουλεύει :)

• Like 7
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Morosis είπε

Μολις παρελαβα την παραγγελια μου,σετ φορμα/ζακετα lonsdale fleece και φορμα russel athletic,συνολο 43 ευρω..Κλεψια πραγματικα,ουτε σε admiral δεν εχει τετοιες τιμες,ποσο μαλλον σε lonsdale κτλπ

Βεβαια η τωρινη Lonsdale δεν εχει καμια σχεση με την παλια σε ποιοτητα. Βεβαια συμφωνω, και reebok η Nike παιρνεις σε χρηματα ιδια η λιγοτερα απο Admiral.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε

Βεβαια η τωρινη Lonsdale δεν εχει καμια σχεση με την παλια σε ποιοτητα. Βεβαια συμφωνω, και reebok η Nike παιρνεις σε χρηματα ιδια η λιγοτερα απο Admiral.

Καλά ναι σίγουρα,δεν τα φόρεσα προφανώς πριν τα πλύνω αλλά που τα έπιασα η ποιότητα του fleece  μ φάνηκε αρκετά καλή, θα δείξει!

Δημοσ.

τιμες με εκπτωση ιδες με σκρουτζ ,   παπουτσια σε ιδια επιπεδα τιμης μηνες πριν με την τωρινη και καλα εκπτωση ,  καταντια ,   ψωνιζω συχνα απο το καταστημα και βλεπω ιδιες τιμες , τουλαχιστον σε καποια παπουτσια που ειχα παρει κ σταμπαρι !!  κλαιω ! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

τιμες με εκπτωση ιδες με σκρουτζ ,   παπουτσια σε ιδια επιπεδα τιμης μηνες πριν με την τωρινη και καλα εκπτωση ,  καταντια ,   ψωνιζω συχνα απο το καταστημα και βλεπω ιδιες τιμες , τουλαχιστον σε καποια παπουτσια που ειχα παρει κ σταμπαρι !!  κλαιω ! 

Το πρώτο δίωρο,έπαιζαν σοβαρές ευκαιρίες σε παπούτσια, ΑΛΛΑ, πολύ λίγα νούμερα,τύπου 'οποίος προλάβει'.
Πήρα Vaporfly 2 στα 106€ (ούτε στο Black Friday δε θυμάμαι αν είχε πέσει τόσο). Και το Pegasus είχε καλή τιμή στα 60 κάτι.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

Το καλο με το Cosmos και το Zakcret ειναι πως μπαινεις και διαλεγεις αναμεσα σε απειρα ρουχα......Στο Σκρουτζ τα περισσοτερα μαγαζια δεν εχουν ουτε το 1/5 σε ρουχα......Και φυσικα οποιος προλαβει παιρνει σε πολυ χαμηλοτερες τιμες και απο Σκρουτζ απλα ως λογικο στο 70% κατω πχ τα νουμερα ειναι ελαχιστα.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kwstas321 είπε

Το πρώτο δίωρο,έπαιζαν σοβαρές ευκαιρίες σε παπούτσια, ΑΛΛΑ, πολύ λίγα νούμερα,τύπου 'οποίος προλάβει'.
Πήρα Vaporfly 2 στα 106€ (ούτε στο Black Friday δε θυμάμαι αν είχε πέσει τόσο). Και το Pegasus είχε καλή τιμή στα 60 κάτι.

Εσύ τα πήρες και δεν βρίσκαμε εμείς ; 🤭

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaga1um3 είπε

Εσύ τα πήρες και δεν βρίσκαμε εμείς ; 🤭

Μόνο το VF πήρα! Έχω ήδη ενα pegasus οπότε το άφησα να το χαρεί άλλος!

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kwstas321 είπε

Έχω ήδη ενα pegasus οπότε το άφησα να το χαρεί άλλος!

Την ώρα που το έβαζα στο καλάθι εξαντλήθηκε το μπλε στο νούμερο μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...