SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Απο περιέργεια, ο εκπτωτικός κωδικός που μπαίνει? To εψαχνα και γω χτες και δεν το εβρισκα. Αν εχεις επιλεξει καποιο προιον που στο στελνει απ ευθειας μεσω της Adidas πχ, δεν μπορεις να βαλεις εκπτωτικο κωδικο. Πρεπει να υπαρχει διαθεσιμο στο cosmos.
andreassssss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 το outlet της NIKE στο Μοσχατο ειχε πριν 2 μερες που περασα -30% σε ολα τα παπουτσια στα ανδρικα που ειδα ειχε πολλα χρωματα air max command, ενα χρωμα(λιγα νουμερα) AF1 React high top ασπρο μαυρο λιγο πρασινο, ειχε vomero 16 απο 129 -30% στα 90 ευρω περιπου, ειχε κατι trail pegasus αλλα και τα κανονικα. λογικα θα εχει και πολλα γυναικεια αλλα δεν εριξα καμια ματια εκει. δεν ξερω αν ισχυει και σημερα η προσφορα στο καταστημα. οποιος θελει ας παρει ενα τηλ 2104810807
DownUNDERground Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, Morosis είπε Προσωπικά παράγγειλα αντικαταβολή με box now και καταχωρήθηκε επιτυχώς για να μην έχω θέματα με ακυρώσεις κτλπ Πώς γίνεται αντικαταβολή με box now;;; Πώς θα πληρώσεις;
TheStranger80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πώς γίνεται αντικαταβολή με box now;;; Πώς θα πληρώσεις; Και εμενα αυτο μου φανηκε καπως, γινεται να σου στειλουν κατι, να το δοκιμασεις εκει μπροστα και αν δεν σου κανει να μην το πληρωσεις; Παντως παλιοτερα δεν το ειχαν αυτο με την προπληρωμη ακομα και οταν και καλα εκαναν προσφορες, καποια στιγμη προφανως για να ριξουν τον φορτο σου λεει ας το κανουμε ετσι (ετσι εγω δεν εχω αγορασει απο αυτους τιποτα παντως). 1
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Πώς γίνεται αντικαταβολή με box now;;; Πώς θα πληρώσεις; Πριν παραλάβεις εννοείται. Το πώς ακριβώς είναι θέμα του boxnow
dim_plo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DownUNDERground said: Πώς γίνεται αντικαταβολή με box now;;; Πώς θα πληρώσεις; https://boxnow.gr/payonthego Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από dim_plo 1
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Και εμενα αυτο μου φανηκε καπως, γινεται να σου στειλουν κατι, να το δοκιμασεις εκει μπροστα και αν δεν σου κανει να μην το πληρωσεις; Παντως παλιοτερα δεν το ειχαν αυτο με την προπληρωμη ακομα και οταν και καλα εκαναν προσφορες, καποια στιγμη προφανως για να ριξουν τον φορτο σου λεει ας το κανουμε ετσι (ετσι εγω δεν εχω αγορασει απο αυτους τιποτα παντως). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πχ για παπούτσια, παραγγέλνεις 2-3 πιθανά μεγέθη από το ίδιο, δοκιμάζεις κι επιστρέφεις επί τόπου ότι δεν σου κάνει. Θα σου επιστραφούν τα χρήματα σε 2-3 εργάσιμες.
DownUNDERground Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, dim_plo είπε https://boxnow.gr/payonthego Καινούργιο είναι αυτό; Χαμπάρι δεν είχα πάρει. Μάλλον επειδή δε με ενδιαφέρει και τόσο.
Morosis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Πώς γίνεται αντικαταβολή με box now;;; Πώς θα πληρώσεις; Ουσιαστικά πάει στο box και μ στέλνουν ένα link να πληρωσω,μόλις πληρωσω έρχεται ο κωδικός για να ανοίξω θυρίδα. Δεν το έκανα για την αλλαγή ρούχου κτλπ ξέρω τα νούμερα μ στάνταρ,απλά βρήκα μια καλή προσφορά σε φόρμα σετ και επειδή δεν ήθελα να φάω άκυρο και να περιμένω να μ βάλουν λεφτά πισω, προχώρησε κανονικά όμως η παραγγελία κ αύριο θα είναι εδώ! 1
fasmatikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, SagoniasSlutRos said: To εψαχνα και γω χτες και δεν το εβρισκα. Αν εχεις επιλεξει καποιο προιον που στο στελνει απ ευθειας μεσω της Adidas πχ, δεν μπορεις να βαλεις εκπτωτικο κωδικο. Πρεπει να υπαρχει διαθεσιμο στο cosmos. Σε περίπτωση που αναρωτιέται και κανείς άλλος, στο τελευταίο βήμα βάζεις τον κωδικό. Το καλό είναι ότι ισχύει και στα ήδη εκπτωτικά κομμάτια όπως είπε ο TS Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από fasmatikos 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, fasmatikos είπε Σε περίπτωση που αναρωτιέται και κανείς άλλος, στο τελευταίο βήμα βάζεις τον κωδικό. Ο κωδικος ειναι μονο για οτι πωλειται απ ευθειας απο το cosmos και οχι μεσω της adidas/nike/etc. Πχ στα νουμερα 19 και 22 δεν σου εχει επιλογη για κωδικο στο καλαθι.
vaga1um3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, andreassssss είπε το outlet της NIKE στο Μοσχατο ειχε πριν 2 μερες που περασα -30% σε ολα τα παπουτσια στα ανδρικα που ειδα ειχε πολλα χρωματα air max command, ενα χρωμα(λιγα νουμερα) AF1 React high top ασπρο μαυρο λιγο πρασινο, ειχε vomero 16 απο 129 -30% στα 90 ευρω περιπου, ειχε κατι trail pegasus αλλα και τα κανονικα. λογικα θα εχει και πολλα γυναικεια αλλα δεν εριξα καμια ματια εκει. δεν ξερω αν ισχυει και σημερα η προσφορα στο καταστημα. οποιος θελει ας παρει ενα τηλ 2104810807 Και τα Σπατα το ιδιο ηταν την προηγουμενη εβδομαδα. ομως και παλι ήταν λιγο ανεβασμένα σε σχεση με τις τιμές του καλοκαιριού ή εποχών Black Friday + Xmas εκπτώσεων.
andreassssss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Και τα Σπατα το ιδιο ηταν την προηγουμενη εβδομαδα. ομως και παλι ήταν λιγο ανεβασμένα σε σχεση με τις τιμές του καλοκαιριού ή εποχών Black Friday + Xmas εκπτώσεων. αξιζει για οποιον θελει τωρα παπουτσι nike pegasus 38 shield βγαινει 68 euro vomero 16 βγαινει 88 euro εγω τα AF αγορασα που ειναι δυσκολο να τα βρεις σε φυσιολογικες τιμες στην ελλαδα ειχε 4-5 διαφορετικα χρωματα αλλα μονο 2 μεινανε ειχε και τα uptempo valentine's day περιπου στα 107 euro tech fleece εψαχνα γιατι τα νεα ειναι χαλια αλλα δεν βρηκα τιποτα 1
cpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 1:26 ΜΜ, vaga1um3 είπε Το γνωστό κατάστημα με προσφορές στο παρακάτω link : https://www.cosmossport.gr/el/44342-bazaar-offers μπορείτε να προσθέσετε και κωδικό για έξτρα -15% : MVP15CS το κουπονι εξαντληθηκε μηπως εχουμε καποιο νεο ?
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) το κουπόνι λειτουργούσε κανονικά πριν λίγο που ολοκλήρωσα μια παραγγελία.. (για όσους ενδιαφέρονται τα NUFF fleece βγαίνουν σε πολύ καλές τιμές (<15 ευρώ) και είναι αποδεκτά σε ποιότητα και αντοχή μετά το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.) Επίσης ισχύει η αντικαταβολή μέσω box now (που ρωτήθηκε παραπάνω) αλλά έχει κόστος 1 ευρώ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Doc_Chaos_81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα