Προς το περιεχόμενο

CosmosSport Mega Bazaar Online Only

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόλαβα το τελευταίο και με την έκπτωση βγήκε 106€. Είμαι 40 στα Nike ,αν δεν μου κάνει το 40+2/3  θα το αφήσω. Εάν κάποιος το θέλει στα 106€(και δε μου κάνει),ας  μου στείλει μήνυμα ώστε να του το κρατήσω!

IMG_1595.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ειμουν Ελλαδα ειχα "τερματισει" την καρτα τους 4 φορες και ομως αυτος ο κωδικος δεν μου ηρθε στο email ωστε να τον εχω (αγορασε ο αδερφος μου ρουχα γιαυτο μου κακοφανηκε, οχι πως το 15% θα εκανε τρελη διαφορα αλλα και παλι).

Οπως και να εχει αυτο με την προπληρωμη παντα μου κακοφαινοταν, ειδικα αφου πεφτουν ακυρα συχνα αφου το συστημα τους δεν ειναι online και αρα αποθηκη με ιντερνετ δεν επικοινωνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα χρόνια ψώνιζα με παραλαβή από το κατάστημα για δοκιμή και πληρωμή στο ταμείο. Τώρα βλέπω έχει αφαιρεθεί αυτή η επιλογή;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dimitris.v είπε

Τόσα χρόνια ψώνιζα με παραλαβή από το κατάστημα για δοκιμή και πληρωμή στο ταμείο. Τώρα βλέπω έχει αφαιρεθεί αυτή η επιλογή;

Προσωπικά παράγγειλα αντικαταβολή με box now και καταχωρήθηκε επιτυχώς για να μην έχω θέματα με ακυρώσεις κτλπ 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Απο περιέργεια, ο εκπτωτικός κωδικός που μπαίνει?

image.png.f43039ec510d46de08288aaefdeabd6b.png

Στο τελευταιο βημα

image.png.cd4eefb3fd647f757a12e518f7313c6d.png

1 ώρα πριν, dimitris.v είπε

image.png.5b07b6387f50d0ee931cddfea1ee6c19.png

image.png.5b1f9455b6c3992994bf3608f386a74f.png

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dimitris.v είπε

1f3b8889-6bc2-44d3-9378-9ed5b057e8ca.png

Ήδη από την προηγούμενη προσφορά που είχαν το καλοκαίρι, έτσι ήταν.

Παραλαβή/δοκιμή/πληρωμή στο κατάστημα είχα κάνει το χειμώνα θυμάμαι, μετά τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...