thanasis00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Εδώ μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα, δεν λέμε λόγια του αέρα 😕 Αφού μιλάμε με ντοκουμέντα, το ντοκουμέντο είναι ότι τα πακέτα χάνονται πριν καν μπουν Ελλάδα, πόσο μάλλον να χάνονται σε αυλές σπιτιών και πολυκατοικιών... Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, επιβεβαιώνεται και από το tracking number ότι είναι κολλημένα για βδομάδες/μήνες στο ίδιο σημείο και δε φτάνουν ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Λ Μήπως τα αφήνουν στην πόρτα της αυλής και όχι του σπιτιού; Δε φευγουν ποτε απο το τελωνειο. Θυμαμαι αλλο σκηνικο,που ειχα αγορασει ενα S10 με βλαβη,για ανταλλακτικα,πηγα και το πηρα απο το Κ.Δ επειδη ειχα γνωστο,με την κουβεντα το εριξα μεσα στην τσαντα απευθειας απο τον παγκο και οταν το εβγαλα απο την τσαντα,διαπιστωσα οτι το δεμα ηταν παναλαφρο. Μετα που κοιταξα στο πλαι,ηταν κομμενο με φαλτσετα. 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Και συμφωνώ ότι κάτι παίζει και με τα tracking numbers, γιατί φέτος μου έτυχε να δείχνει ότι το δέμα έχει φτάσει στο τοπικό ΕΛΤΑ, και να περνάνε 2 βδομάδες και να μη κουνιέται. Έχω πάρει τηλέφωνο στο ΕΛΤΑ με εντολή αναζήτησης και 3 μέρες μετά να μου λένε ότι δεν έχει φτάσει σιγουρα Ελλάδα, ενώ το aliexpress και ο πωλητής να επιμένουν ότι είναι εδώ... Αυτο πραγματικα πρεπει να βρουμε τροπο να το αντικρουσουμε,μου το ειπε κι αλλος σημερα,οτι το ali στελνει ειδοποιηση οτι το δεμα εφτασε στην πολη παραδοσης,ενω το δεμα ειναι ακομα στο τελωνειο. 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Εδώ μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα, δεν λέμε λόγια του αέρα 😕 Εμεις μιλαμε με ντοκουμεντα,εσυ απλα υποθετεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά, τα δέματα μπορούν να χαθούν σε κάθε σημείο, και στο τελωνείο και στο ΚΔ και στο κατάστημα της περιοχής και στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας ακόμα! Μπορεί να το παρατήσει όπου θέλει ο ταχυδρόμος, μπορεί απλά να μείνει στο κατάστημα της περιοχής και να μην τα φέρει καν ο ταχυδρόμος. Μην νομίζετε ότι και αυτοί ασχολούνται να παραδώσουν σωστά, αφού κανείς δεν τους ελέγχει και το δέμα δεν είναι συστημένο! Έχω χάσει 2-3 δεματάκια και από τη στιγμή που σταμάτησε το ali να κάνει refund, δεν παρήγγειλα ξανά. Το όλο θέμα χάνεται στην Ελλάδα και στην απίστευτη έλλειψη οργάνωσης που μας διακατέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Γνωστό θέμα με το AliExpress. Προσωπικά προσπάθησα να βγάλω άκρη για το ότι δεν έφτασε ποτέ το δέμα αλλά όπως και σε άλλους εδώ μου άρχισαν το να φέρω επίσημο έγγραφο κλπ κλπ πράγμα που το τοπικό ταχυδρομείο δεν δίνει. Στο τέλος τα χρήματα επιστράφηκαν με αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα μου (το οποίο και θα πρότεινα να κάνετε και οι υπόλοιποι). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulfree90 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, mpompo13 είπε Γνωστό θέμα με το AliExpress. Προσωπικά προσπάθησα να βγάλω άκρη για το ότι δεν έφτασε ποτέ το δέμα αλλά όπως και σε άλλους εδώ μου άρχισαν το να φέρω επίσημο έγγραφο κλπ κλπ πράγμα που το τοπικό ταχυδρομείο δεν δίνει. Στο τέλος τα χρήματα επιστράφηκαν με αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα μου (το οποίο και θα πρότεινα να κάνετε και οι υπόλοιποι). Γιατί πόσο έκανες αμφισβήτηση; Και πόσο καιρό έκαναν να βγάλουν άκρη; Επίσης μπορείς να αμφισβητήσεις πόσο 6-7 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, soulfree90 είπε Γιατί πόσο έκανες αμφισβήτηση; Και πόσο καιρό έκαναν να βγάλουν άκρη; Επίσης μπορείς να αμφισβητήσεις πόσο 6-7 ευρώ; Νομίζω ήταν κάπου 3 με 4 ευρώ. Λένε έως 90 μέρες ότι κάνει η διαδικασία αλλά εμένα κράτησε παραπάνω. Αμφισβήτηση μπορείς να κάνεις για οποιοδήποτε ποσό εφόσον εμπίπτει σε κάποιον από τους λόγους (πχ μη παράδοση του προϊόντος) και καλό είναι να δώσεις στην τράπεζα όλα τα screenshot ότι προσπάθησες να πάρεις refund μέχρι τέλους και στο αρνήθηκαν. Μπορείς να ρωτήσεις στην τράπεζα που συνεργάζεσαι για περισσότερες πληροφορίες. Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν τόσο το ποσό όσο το ότι αρνούνταν ότι το αντικείμενο δεν έφθασε ποτέ και ήταν κοροϊδία όλο αυτό. Η αμφισβήτηση συναλλαγής νομίζω έχει κ πέναλτι για τον έμπορο νομίζω εφόσον γίνει δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Geo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Εγω πατνως εχω παραλαλαβει ολες τις παραγκελεις που ειχα κανει με aliexpress standard shipping επιδη το πακετο θεωρειτε συστημενο οταν εβαζα το traking number στην σελιδα του ελτα μ εβγαζε κανονικα την διαδρομη του πακετου και μου το εδωσε κουριερ στο χερι η το παρελαβα εγω μετα απο τηλεφωνο του τοπικου ελτα. Μια παραγγελεια π εκανα με saver shipping οταν εβαζα το traking στη σελιδα του ελτα μ εβγαζε απλα οτι το ειχε παραλαβει η τοπικη κουριερ και μια μερα μου χτυπισε ο ταχυδρομος το κουδουνι και μου λεει "ενα δεμα για εσας, κατεβειτε να το παρετε μην το σας το παρουν" και το παρατησε στην μπροστα στην εισοδο (σε 20 διαμερισματα πολυκατοικια) και την αλλη φορα που πηρα με chianao economy οταν παλι μια απ τα ιδια απλα αυτη την φορα μετα απο 3 επισκεψεις π εψαχνα το πακετακι ανοιξα dispute και πηρα μοναχια μια συσταση να επισκευτο το γραφειο της τοπικης κουριερ (-10 ευρω και 2 ωρες τσαμπα). Οποτε απο εδω και περα παιρνω μονο standard και πανω shipping ακομα και αν εχει αυξειθει αρκετα το κοστος του Ισως λιγο off topic αλλα ξερει κανενας αν απο ebay ερχοντε συστημενα η θα εχω τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φρέσκο. out for delivery..............αλλα δεν ειναι καν στο Ταχυδρομείο, εχω εκει άτομο δικό μου. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από im2004 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Out for delivery σημαίνε ότι το έχουν αναλάβει τα ΕΛΤΑ, μπορεί ο σάκος να είναι ακόμα στο κέντρο διαλογης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τρία δέματα μικρής αξίας. Ουγγρικό tracking number, από το Ali φαίνονται ότι έχουν φτάσει στην περιοχή μου, από το site των ΕΛΤΑ φαίνεται ότι έχουν φύγει από Ουγγαρία, αυτό και τίποτα άλλο. Εδώ και ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 15/11/2023 στις 9:20 ΜΜ, im2004 είπε Φρέσκο. out for delivery..............αλλα δεν ειναι καν στο Ταχυδρομείο, εχω εκει άτομο δικό μου. και ενημερώνω εκ νέου οτι για το συγκεκριμένο παράδειγμα που ανάφερα τελικά δε μου παραδόθηκε ποτέ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ OUT FOR DELIVERY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΕΝΟ ΔΕΜΑ, όπως στη περίπτωση μου, και καλό αυτο να μη σου τύχει στον ALI. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 43 minutes ago, im2004 said: και ενημερώνω εκ νέου οτι για το συγκεκριμένο παράδειγμα που ανάφερα τελικά δε μου παραδόθηκε ποτέ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ OUT FOR DELIVERY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΕΝΟ ΔΕΜΑ, όπως στη περίπτωση μου, και καλό αυτο να μη σου τύχει στον ALI. Tσέκαρε εδώ κι εδώ για το πώς πήρα refund τελικά μέσω chat από το bot! Είναι λάθος το tracking της cainiao... δείχνει GR Customs ενώ ο εκτελωνισμός είναι στην Ουγγαρία... και μόλις φτάσει ο σάκος στο Ελ. Βενιζέλος, η cainiao το δείχνει πως έφτασε στο τοπικό ταχυδρομείο. Οι εκπρόσωποι του Ali δε χαμπαριάζουν όσο και να προσπάθησα να το εξηγήσω... δε δίνουν σημασία βασικά. Είναι τόσο πεπεισμένοι ότι το tracking της cainiaο είναι έγκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, ekrepali είπε Tσέκαρε εδώ κι εδώ για το πώς πήρα refund τελικά μέσω chat από το bot! Είναι λάθος το tracking της cainiao... δείχνει GR Customs ενώ ο εκτελωνισμός είναι στην Ουγγαρία... και μόλις φτάσει ο σάκος στο Ελ. Βενιζέλος, η cainiao το δείχνει πως έφτασε στο τοπικό ταχυδρομείο. Οι εκπρόσωποι του Ali δε χαμπαριάζουν όσο και να προσπάθησα να το εξηγήσω... δε δίνουν σημασία βασικά. Είναι τόσο πεπεισμένοι ότι το tracking της cainiaο είναι έγκυρο. τα έχω κανει και για διαφορετικές παραγγελίες, δεν πήρα ποτέ να λεφτα πίσω, απο ενα σημείο και μετά το σύστημα τα απορρίπτει όλα, ακόμα και κριτικές που ποτε δεν θα μπουν. Με συναδέλφους που μιλάω σε Γερμανία, μου λένε έχει παραγίνει και εκεί με το ΑΛΙ και παιζει να γινει καποια καταγγελία απο το εκει υπουργείο, αυτοι δεν ειναι σαν εμας, πάντως υπάρχει και αλλού το πρόβλημα με τις μη παραδόσεις. Προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να βαζω παραγγελίες στον ΑΛΙ. ....εννοείτε για εγγύηση, DOA, υποστήριξη, το ξεχνάμαι. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από im2004 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkpap2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, im2004 είπε τα έχω κανει και για διαφορετικές παραγγελίες, δεν πήρα ποτέ να λεφτα πίσω, απο ενα σημείο και μετά το σύστημα τα απορρίπτει όλα, ακόμα και κριτικές που ποτε δεν θα μπουν. Με συναδέλφους που μιλάω σε Γερμανία, μου λένε έχει παραγίνει και εκεί με το ΑΛΙ και παιζει να γινει καποια καταγγελία απο το εκει υπουργείο, αυτοι δεν ειναι σαν εμας, πάντως υπάρχει και αλλού το πρόβλημα με τις μη παραδόσεις. Προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να βαζω παραγγελίες στον ΑΛΙ. ....εννοείτε για εγγύηση, DOA, υποστήριξη, το ξεχνάμαι. και βέβαια όταν βάζουμε μια παραγγελία για κάτι που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να το παραλάβουμε και οχι να δανείσουμε τον ΑΛΙ για 3-4 μήνες με την ελπίδα να βρεθεί καποιος τρόπος να παρουμε πισω τα λεφτα μας. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από nkpap2011 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Εμενα που μου το εστειλε το ali φτανει με dpd 24/1 Θεσσαλονικη, παραλαμβανει η acs και μετα χανεται Στις 9/2 βλεπω delievered στο tracking ενω δεν ελαβα τιποτε Επικοινωνω με κεντρικα acs με παιρνουν απο το τοπικο και μου λενε οτι το παρεδωσε ο διανομεας αλλα το ξεχασε να το κλεισει και το εκλεισε 9/2 ηρθε μαλιστα μπροστα μου να μου πει οτι το αφησε σε καποιον εδω που εργαζομαι Κανεις στην εργασια μου δεν ξερει τιποτε Ξαναπαιρνω το τοπικο και τους υπενθυμιζω πως μετα τη Θεσσαλονικη θα επρεπε να γραφει αφιχθη στον προορισμο κατα τις 27/1 και μετα να δοθει σε διανομεα πραγμα που δεν εγινε και μου λενε το φοβερο εχετε δικιο το δεμα δεν εφτασε στο τοπικο καταστημα Τους εστειλα και video με το προιον και την αντιστοιχηση του με το tracking εκτοτε τιποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις