Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s21 ultra vs s22 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους, εχω το galaxy s10 5g εδω και 3 χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, σκεφτομαι για αγορα ενος εκ των 2 παραπανω κινητων. Δεδομενου οτι μεταχειρισμενα τα βρισκω σε παραπλησιες τιμες, ποιο θα προτεινατε? Χρηση κανονικη, κλησεις μηνυματα viber facebook messenger internet γενικοτερα, φωτογραφιες και βιντεο με αρκετη χρηση της ultra wide camera αλλα και των pro ρυθμισεων.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.
4 ώρες πριν, murcielago580 είπε

Καλημερα σε ολους, εχω το galaxy s10 5g εδω και 3 χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, σκεφτομαι για αγορα ενος εκ των 2 παραπανω κινητων. Δεδομενου οτι μεταχειρισμενα τα βρισκω σε παραπλησιες τιμες, ποιο θα προτεινατε? Χρηση κανονικη, κλησεις μηνυματα viber facebook messenger internet γενικοτερα, φωτογραφιες και βιντεο με αρκετη χρηση της ultra wide camera αλλα και των pro ρυθμισεων.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μεταξυ των 2 τo S21 Ultra παρολο οτι ειναι 1 γενια πισω  καλυτερη αυτονομία/μεγαλ.χωριτικοτητα μπαταριας εφοσον ειναι σε καλη κατασταση η συσκευη μιας και μιλαμε για used.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, murcielago580 είπε

Κ εγω ετσι λεω αν και σε καποιο τεστ υπερτερει σε βιντεο αρκετα το s22.

Ε προσπαθω να βρω καποιο που να εχει κ υπολοιπο εγγυησης.

Το υπόλοιπο είναι δευτερεύων η κατάσταση συσκευης ειναι πιο σημαντική κ διαφέρει από συσκευή σε συσκευή σε used & θέλει καλή αναζητηση, καλύτερα παραλαβή από κοντά εφόσον είναι εφικτό.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...