Προς το περιεχόμενο

Ipad 9th gen προβλημα φορτισης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dakangr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Εχω ενα θεμα τελευταια με το Ipad. Οποιο φορτιστη και οποιο καλωδιο και να βαλω, ξεκινάει να φορτίζει, δείχνει το σημα για 1 δευτερολεπτο και μετα σταματαει.

Φορτίζει ΜΟΝΟ με ενα powerbank που εχω. Καλώδιο και φορτιστή ειναι γνήσια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 9/10/2023 στις 10:36 ΠΜ, dakangr είπε

Καλημερα σας,

Εχω ενα θεμα τελευταια με το Ipad. Οποιο φορτιστη και οποιο καλωδιο και να βαλω, ξεκινάει να φορτίζει, δείχνει το σημα για 1 δευτερολεπτο και μετα σταματαει.

Φορτίζει ΜΟΝΟ με ενα powerbank που εχω. Καλώδιο και φορτιστή ειναι γνήσια.

Ευχαριστώ.

καλησπερα, αρχικα δοκιμασε με αλλο καλωδιο αφου αυτα χαλανε ευκολοτερα κ μετα με αλλο φορτιστη αν υπαρχει διαθεσιμος.

Επιπλεον κανε 1 force restart στο ipad θα κανει μια επαννεκινηση μηπως κατι εχει κολλησει και δεν ανταποκρινεται απο το iPadOS https://support.apple.com/el-gr/guide/ipad/ipad9955c007/ipados

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aces είπε

καλησπερα, αρχικα δοκιμασε με αλλο καλωδιο αφου αυτα χαλανε ευκολοτερα κ μετα με αλλο φορτιστη αν υπαρχει διαθεσιμος.

Επιπλεον κανε 1 force restart στο ipad θα κανει μια επαννεκινηση μηπως κατι εχει κολλησει και δεν ανταποκρινεται απο το iPadOS https://support.apple.com/el-gr/guide/ipad/ipad9955c007/ipados

Καλησπέρα ευχαριστώ.

Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.

Δημοσ.

Από την στιγμή που γράφεις ότι φορτίζει μονο από PowerBank , Φοβάμαι ότι έχει πρόβλημα το κύκλωμα ελέγχου φόρτισης. Δεν νομίζω ότι είναι επισκευασιμο  και υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται και με την μπαταρία. Δες τις επαφές της θύρας μήπως είναι λερωμενες  και βραχυκυκλωνουν, αλλά αν δεν είναι αυτό τότε αναγκαστικά θα πρέπει να βρεις καλώδια ή φορτιστές να περιορίζουν το ρεύμα που περνάει γιατί το κυκλώμα φόρτισης, δεν μπορεί πια να ελέγξει την ροή ρεύματος και για ασφάλεια σταματάει την φόρτιση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...