Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, spiros__ said:

High speed DDR5 δεν γίνεται προς το παρόν σε λάπτοπ σε Dimm.

Αλλά υπάρχει ελπίδα με CAMM

Όταν γράφεις High Speed πόσα Mhz εννοείς? Γιατί βλέπω ουκ ολίγα laptops τέρατα με 13900ΗΧ που έχουν 5200ΜΤ/s οι οποίες δεν είναι soldered.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MikeKata είπε

Αν θες, δοκίμασε το sequence που δίνει στο στο τέλος, section 5 "Advanced UEFI/BIOS".

https://wiki.archlinux.org/title/Lenovo_IdeaPad_Gaming_3#Advanced_UEFI/BIOS

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πολύ καλύτερη από της lenovo, αλλά δε δούλεψε στο δικό μου λαπτοπ (15ARH05). 

Ψάχτηκα λίγο με παρόμοιες λύσεις και τελικά τα κατάφερα. Δεν ξεκινάς support σε lenovo? Πραγματικά θα ήσουν πολύ χρήσιμος. 👍👍👍

20231010_153827.jpg

20231010_154442.jpg

Επεξ/σία από Tigio13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα thinkpads ειναι πανεύκολα σε αλλαγες ηχειων μπαταριών πληκτρολογίων και γενικότερα οτι εχω ανοίξει σε thinkpad απο 440 και μετα ποτε δεν με κουρασε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, spiros__ said:

εδω διάβασα κάτι τέτοιο, οπότε ειχά άδικο και έπρεπε να πω δεν θα γίνεται στο άμεσο μελλον.
Thanksimage.png.26d82b7011564ee6ca6cfb6b004296a4.pnghttps://www.pcmag.com/news/what-is-camm-perhaps-the-future-look-of-memory-in-laptops

Thnx, άρα άνω των 6400. Έχουμε ακόμα πολύ ψωμί.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, spiros__ είπε

High speed DDR5 δεν γίνεται προς το παρόν σε λάπτοπ σε Dimm.

Αλλά υπάρχει ελπίδα με CAMM

Ενημερωμένος και σωστός 

Δημοσ.
8 hours ago, Tigio13 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πολύ καλύτερη από της lenovo, αλλά δε δούλεψε στο δικό μου λαπτοπ (15ARH05). 

Ψάχτηκα λίγο με παρόμοιες λύσεις και τελικά τα κατάφερα. Δεν ξεκινάς support σε lenovo? Πραγματικά θα ήσουν πολύ χρήσιμος. 👍👍👍

20231010_153827.jpg

20231010_154442.jpg

Τίποτα φίλε, χαίρομαι που βοήθησα! Είσαι τυχερός στο timing, εν τω μεταξύ, γιατί κι εγώ χθες αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το power management στο Arch installation μου, οπότε βρήκα τη σελίδα συγκεκριμένα για το laptop μου (έχω το ARE05), οπότε είχα το BIOS sequence. Μέχρι τώρα είχα στήσει απλά χειροκίνητα τα max performance και low performance profiles μέσω TLP και το battery care μέσω μιας εντολής, αλλά είπα να τα κάνω όπως ενδείκνυται.

Το θέμα είναι πως είχα προσέξει ότι (έχω dual boot) μόλις έβαζα το battery care από το πρόγραμμα της Lenovo σε Windows και μετά bootαρα σε Linux, έμενε ενεργοποιημένο. Οπότε ήξερα ότι το app της Lenovo χειρίζεται το BIOS απευθείας, είδα και το σχόλιο σου, τα συνέδεσα, για αυτό σου είπα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...