The Crow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Έκει που σέρφαρα στο internet ξαφνικά η οθόνη στάμάτησε να δείχνει, το λαμπάκι της τροφοδοσίας του υπολογιστή ήταν συνεχώς αναμένο χωρίς όμως να λειτουργεί ο υπολογιστής και σβήνει μόνο όταν κλείσω το UPS.To πιο παράξενο από όλα είναι ότι προτού γίνει αυτό το μπλακάουτ άρχισε να μυρίζει κάτι σαν καμένο οπότε το μυαλό μου πήγε σε σκληρό,μητρική ή κάρτα γραφικών.Λέω πανικοβλημένος "Κάτι κάηκε σίγουρα;"Αλλά μετά ανοίγωντας ξανά το pc μπαίνω κανονικά στα δύο partition του σκληρού μου και παίζω κανονικά παιχνίδια και απ' όλα.Όλα ΟΚ.Το μόνο ανησυχητικό είναι αυτό που είπα και στην αρχή ότι το λαμπάκι μένει ανοιχτό όταν κάνω shutdown και κλείνει μόνο όταν κλείσω το UPS.Τι να συνέβει άραγε;Έχει κάποιος καμία ιδέα;
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 re paidia den klinei panta to lampaki otan klineis to pc .se polla pc to lampaki menei ligo anixto oxi telios entono alla ligotero entona.an prin den to ekane tote sigourepsou oti otan klineis to pc stamataei to trofodotiko na girizei to anemistiraki tou.exo dei pola pc pou klinei ipotithetai to pc alla to anemistiraki girizei.ekei fteei to trofodotiko exou kai i mirodia pou mirises.
dpolal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μάλλον για τροφοδοτικό μου κάνει και μένα... Ο καλύτερος τρόπος είναι να το ανοίξεις το κουτί και να το ελέγξεις.
The Crow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Ρε παιδιά το τροφοδοτικό είναι ολοκαίνουριο.Εδώ και ένα μήνα το έχω.Είναι ένα Chieftec 420watt.Δηλαδή τι εννοείται ότι μπορεί να χάλασε το τροφοδοτικό ή ότι μπορεί να υπερθερμάνθηκε λόγω ζέστης;Πάντως ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά τώρα.
The Crow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Όταν άνοιξα το κουτί κάτι από μπροστά μύριζε και όχι από πίσω.Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκληρός αλλά μετά που το ξανάνοιξα το pc όλα ΟΚ.Απορώ και εγώ τι μπορεί να έγινε.
The Crow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Επίσης το τρφοδοτικό δε δούλευε.Ούτε το ανεμιστηράκι.Κάτι άλλο μπορεί να έγινε.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 diladi epidi einai kainourio kai epidi einai chieftac simenei oti den kaigetai? b:)kamia fora iperfortizontai oi piknotes kai troeei kapoia kolimata to trofodotiko kai me pou to bgaleis apo tin priza gia 10 lepta erxetai sta isa tou.oso gia to kapsimo exo dei kai psilokameni karta grafikon na pezei.
The Crow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δε νομίζω να παίζει κανονικά τα παιχνίδια και να είναι καμένη η κάρτα γραφικών.Ξέρεις poulinos πολλές κάρτες γραφικών να είναι καμένες και να παίζουν τα παιχνίδια;!!!!Όσο για το τροφοδοτικό ωραία μπορεί να έφταιγε αυτό όμως γιατί μετά συνεχίζει το λαμπάκι να μην κλείνει όταν κάνω shutdown;Αυτό πριν δεν το έκανε.Μήπως κάηκε τίποτα που έχει σχέση με αυτό το λαμπάκι;Ο υπολογιστής λειτουργεί στο έπακρο όπως και πριν με τη μόνη διαφορά το λαμπάκι.
scyther666 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 koita tis rythmiseis sto bios gia to power setup (gia tin leitourgia tou power button..an px einai sto instant off) kai rikse kai mia matia sta power options twn windows mipws sou mpainei se stand by anti gia na svinei teleiws..
imidazole Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 kapou (http://www.ashadebelow.org/tutorials/quietpc.php - the often overlooked...) elege oti mesa sto trofodotiko krataei reuma gia arketes meres kai mporeis na psh8eis an den prose3eis!
The Crow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Λες scyther666 να φταίει το hibernate που είναι επιλεγμένο;
The Crow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Τα κοίταξα αυτά που είπες scyther666 και είναι όλα OK.Κάτι άλλο πρέπει να έγινε.Κάτι κάηκε σίγουρα.Αφού κάτι μύριζε καμένο και μετά ο υπολογιστής αυτομάτως έκλεισε.
The Crow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Αφού όμως δεν είναι συσκευή αφού όλα δουλεύουν άψογα τι άλλο μπορεί να είναι;!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 kai omos i karta grafikon parolo pou kati mikra chipakia ti sto diaolo itan auta ixan kaei parola auta i karta anabe merikes fores kai alles oxi.antistaseis itan autes ti itan den xero.fenotan oti eixan kaei alla opos sou eipa epeze merikes fores kai alles oxi.to simperasma to bgazeis monos sou.pantos tiflos den ime.
Deathstar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Exo aniksi to trofodotiko tou sigatikou mou giati katharizame olo to pc apo skoni na fisiksoume kai auto kai mia andistasi einai karvouniasmeni ala parola auta to pc douleue mia xara paizi na einai to trofodotiko ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.