Mike_Sidereal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Ήρθε η ώρα μου για νέο σύστημα 🥳🎉 και θα ήθελα τη βοήθεια σας Το θέλω για gaming κατά κύριο λόγο και casual multimedia Παίζω από call of duty μέχρι 2d platforms Δεν έχω απαίτηση να παίζω με ultra high graphics κλπ, απλά να παίζουν αξιοπρεπώς τα Games Το budget είναι 1000-1100 ευρώ χωρίς οθόνη, mouse, keyboard και ηχεία Χρειάζομαι και λειτουργικό (Win 11) Θα προτιμούσα να αγοράσω όλα τα κομμάτια από το ίδιο μαγαζί (αν και δύσκολο, το ξέρω) και να γίνει η συναρμολογιση από κάποιο κατάστημα καθώς είμαι άσχετος 😅 Βρίσκομαι Αθήνα Σας ευχαριστώ 😀 Edit : Βρήκα μόνο το παρακάτω θέμα ως σχετικό με αυτό που ψάχνω αλλά κάποια κομμάτια δεν υπάρχουν πουθενά Νεό σύστημα με κόστος ~ 1000 Euro https://www.insomnia.gr/forums/topic/812807-νεό-σύστημα-με-κόστος-~-1000-euro/ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Mike_Sidereal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike_Sidereal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Έχετε κάποια πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2023 στις 10:41 ΜΜ, Mike_Sidereal είπε Το budget είναι 1000-1100 ευρώ χωρίς οθόνη, mouse, keyboard και ηχεία Δεν αναφέρεις το μόνιτορ που έχεις τώρα τι ανάλυση είναι για να πάρεις ουσιαστική βοήθεια ..Το thread που κοιτάς είναι για υπολογιστή σε 2κ αναλυση και το παιδί ήθελε am5,αν εσύ έχεις 1080p monitor φτιάχνεις κάτι φθηνότερα.Οσον αφορά το λειτουργικό μιας και μιλάμε για οικιακή χρήση εγώ θα επερνα ένα key (5-10 ευρο) και θα έφτιαχνα ένα στικάκι να πέρναγα win μόνος μου,αν ήμουν στη θέση σου.Καταστημα που συναρμολογεί υπολογιστές θα στα βαρεσει 100+ ευρο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike_Sidereal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα συνδεθεί σε tv monitor Συγκεκριμένα εδώ https://www.bestprice.gr/item/2157999989/lg-oled48c22lb.html Τώρα με βάση το μπάτζετ δεν ξέρω εάν είναι προτιμότερο να έχω στα games σούπερ γραφικά αλλά σε full HD ή μέτρια γραφικά σε 4k. Για windows θα κάνω αυτό ακριβώς που είπες Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Mike_Sidereal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mike_Sidereal είπε Θα συνδεθεί σε tv monitor Συγκεκριμένα εδώ https://www.bestprice.gr/item/2157999989/lg-oled48c22lb.html Τώρα με βάση το μπάτζετ δεν ξέρω εάν είναι προτιμότερο να έχω στα games σούπερ γραφικά αλλά σε full HD ή μέτρια γραφικά σε 4k. Για windows θα κάνω αυτό ακριβώς που είπες Με σκότωσες με το 4κ 😁...Πάντα είναι καλύτερο να τρέχεις την native ανάλυση του μόνιτορ σου.Και στο call of duty ,amd gpu αποδίδουν καλυτερα.Ειναι προτιμότερο να βάλεις fsr από το να τρέχεις 1080p σε 4κ οθονη.Αν το call of duty είναι το πιο βαρύ game που παίζεις δεν χρειάζεται να ξεφύγεις σε κάρτα γραφικών πολυ.Ριξε μια ματιά εδώ να δεις πως το τρέχει η 6700xt σε 4κ με ultra settings σαν worst case scenario κι αν καλύπτεσαι.Εννοειται αν ρίξεις το ultra θα πηγαίνει καλύτερα. Διαφορετικά αν σε παίρνει ανεβαίνεις σε 6800xt,αναλογα τις ανάγκες σου κι αν σκοπεύεις να δοκιμάσεις και πιο βαριά game στο μελλον.Για να μην φύγεις πολύ εκτός budget,μπορουμε να κόψουμε μερικά χρήματα , αν βάλουμε 5600 επεξεργαστή αντί για 5700x αν χρειαστει.Δες τι θα σου προτείνουν και τα άλλα παιδιά εδω..Θα σου βάλω μια σύνθεση από quickshop σαν μπουσουλα αφετηρίας για να ξέρεις τι να ψάχνεις και σε άλλα καταστήματα που συναρμολογούν με λογικές τιμές (egate,mgmanager).Έχε υπόψη πως αν τελικά πας με 6800xt ,αλλάζει και το τροφοδοτικό με κάτι μεγαλύτερο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα