Προς το περιεχόμενο

Aspect ratio σε Hitachi android tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Στο σπίτι που νοικιάζω υπάρχει μία καινούργια smart tv Hitachi (32"). Γενικώς δεν πολυβλέπω τηλεόραση αλλά βλέπω ταινίες μέσω usb stick...μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη (για νέα συσκευή) ότι δεν υπάρχει επιλογή για ρύθμιση του aspect ratio όταν βλέπω ταινία μέσω usb. Στο manual δείχνει πώς μπορώ να αλλάξω το aspect ratio σε tv mode αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξω όταν βλέπω ταινία μέσω usb με αποτέλεσμα να παραμορφώνεται πάρα πολύ το video καθώς γίνεται αυτόματα fit to screen. Πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω κάτι; 

Δημοσ.

Γράφεις ότι είναι Android TV άρα λογικά θα έχει κάποια Android εφαρμογή που θα παίζει το βίντεο, ή θα μπορείς να κατεβάσεις όποια θες από το Play Store (π.χ. VLC). Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής θα ψάξεις αυτό που θες ή θα κατεβάσεις άλλη αν δεν σε καλύπτει η υπάρχουσα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Κατέβασα το vlc και βρήκα την υγειά μου. Η τελευταία ταινία που είδα (Godland) ήταν σε square format και πραγματικά ήταν τελείως παραμορφωμένη. Με το που την έβαλα μέσω vlc "ήρθε στα ίσα της". 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...