iSAD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα Friends Και καλή ψήφο! Έχω ένα μικρό κατάστημα και τον χειμώνα που μας πέρασε ενώ ο χώρος μέσα ήταν ζεστός με κλιματιστικό , τα πόδια μου ήταν παγωμένα πολλές φορές. Σκέφτομαι να πάρω είτε μια μικρή σόμπα αλογόνου είτε (Δεν ξέρω όνομα) κάποια μικρά στύλ πατάκι που βγάζει θερμότητα μικρή μεν αλλά πολύ οικονομικό για όλη την ημέρα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι αξιόπιστο και ταυτόχρονα όσο γίνεται οικονομικό με αυτές τις τιμές των ρευμάτων? Ευχαριστώ!
takoulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, iSAD είπε Καλημέρα Friends Και καλή ψήφο! Έχω ένα μικρό κατάστημα και τον χειμώνα που μας πέρασε ενώ ο χώρος μέσα ήταν ζεστός με κλιματιστικό , τα πόδια μου ήταν παγωμένα πολλές φορές. Σκέφτομαι να πάρω είτε μια μικρή σόμπα αλογόνου είτε (Δεν ξέρω όνομα) κάποια μικρά στύλ πατάκι που βγάζει θερμότητα μικρή μεν αλλά πολύ οικονομικό για όλη την ημέρα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι αξιόπιστο και ταυτόχρονα όσο γίνεται οικονομικό με αυτές τις τιμές των ρευμάτων? Ευχαριστώ! Ξεχασε την.. Δεν είναι οικονομική αυτή η λυση.. Έχει καταναλώσει αρκετή
csontheline Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 400w / ώρα, σου κάνουν; Αν ναι, πάρε κάτι φθηνιάρικες που έχουν praktiker, leroy κ.α. και δουλεύει την 1 από τις 2 σκάλες.
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Mε 9 kw τη μέρα που προτείνετε στον άνθρωπο (μετά από δική του παρότρυνση) να καίει έξτρα, μπορεί να βάλει το κλιματιστικό 3-4 βαθμούς πάνω και να είναι με το κοντομάνικο ενώ έξω χιονίζει. Φίλε, αν έχεις A/C, δεν υπάρχει τίποτα καλυτερο από το να το λειτουργείς ολημερίς Η να του αυξήσεις ζητούμενη θερμοκρασία. Εγώ θα έκανα το πρώτο. Οικονομικότερα από τις βρωμοσόμπες και δε θα κρυώνουν τα πόδια σου, γιατί θα έχει "πάρει" θερμοκρασία ο χώρος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 8/10/2023 στις 10:56 ΠΜ, iSAD είπε Καλημέρα Friends Και καλή ψήφο! Έχω ένα μικρό κατάστημα και τον χειμώνα που μας πέρασε ενώ ο χώρος μέσα ήταν ζεστός με κλιματιστικό , τα πόδια μου ήταν παγωμένα πολλές φορές. Σκέφτομαι να πάρω είτε μια μικρή σόμπα αλογόνου είτε (Δεν ξέρω όνομα) κάποια μικρά στύλ πατάκι που βγάζει θερμότητα μικρή μεν αλλά πολύ οικονομικό για όλη την ημέρα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι αξιόπιστο και ταυτόχρονα όσο γίνεται οικονομικό με αυτές τις τιμές των ρευμάτων? Ευχαριστώ! Σιγούρεψε ότι δεν μπαίνει κρύος αέρας απο την πόρτα απο την κάτω μεριά.Βάλε μια μαξιλάρα κάτω απο τα πόδια σου όταν κάθεσαι .
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ας μας πει τι δάπεδο έχει και αν είχε στρώσει κάτι πέρσι που κρύωναν τα πόδια του γιατί έτσι δε βγάζουμε άκρη και μπορεί η λύση να είναι πιο απλή και οικονομική. Ως γνωστόν, ο θερμότερος αέρας πάει ψηλά και ο ψυχρότερος χαμηλά, άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το κλιματιστικό ακόμα κι αν το βάλει στους 28.
MariaLog Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 αμα ο χωρος ειναι ζεστος αλλα παγωνουν χερια και ποδια, μπορει να δηλωνει και καποιου ειδους ευαισθησια / ασθενεια κυκλοφορικου κτλ
iSAD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Ας μας πει τι δάπεδο έχει και αν είχε στρώσει κάτι πέρσι που κρύωναν τα πόδια του γιατί έτσι δε βγάζουμε άκρη και μπορεί η λύση να είναι πιο απλή και οικονομική. Ως γνωστόν, ο θερμότερος αέρας πάει ψηλά και ο ψυχρότερος χαμηλά, άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το κλιματιστικό ακόμα κι αν το βάλει στους 28. Το δάπεδο ειναι ένα ψιλοπαλιό Laminate. Δοκιμασα να ανεβασω θερμοκρασια 1-2 πανω είχε ζέστη ο χώρος μέσα αλλα στα πόδια είχα αυτό το κρύο. Να επισημάνω οτι ήταν αρχή του καταστήματος , επομένως ψιλοκαθόμουν αρκετές ώρες , ίσως με την κίνηση που έχω πλέον με πελάτες να λυθεί το θέμα μου αν περπατάω λιγάκι
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μοκέτα, χαλάκι μπορείς να βάλεις σε εκείνο το σημείο; Ίσως βοηθήσει. Δες και αυτό που είπε ο UK, μήπως παίζουν ρεύματα αέρα απ' έξω, π.χ. όταν ανοίγει η πόρτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ένας ανεμιστήρας οροφής να σπρώχνει τον αέρα από πάνω προς τα κάτω
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Εναλλακτικά, 24/7 λειτουργία του κλιματιστικού, σε χαμηλή ζήτηση. 18/19. Θα αρκεί ώστε όταν πηγαίνεις, να το δουλεύεις παραπάνω (20-21) ΚΑΙ να "πάρει" θερμότητα το πάτωμα. Ειδικά αν το a/c είναι σύγχρονο, τα κόστη σου θα είναι λίγα ευρώ έξτρα το μήνα. 10; 20; Μαξ εκεί. Για καλύτερο (και ακόμα οικονομικότερο) αποτέλεσμα, δοκίμασε παχύ χαλάκι/μοκέτα στο σημείο που κάθεσαι εσύ κυρίως.
thanasis00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δοκίμασε και ισοθερμικές κάλτσες ή merino wool κάλτσες/παντελόνι. Δε νομίζω ότι αξίζει κάποιου είδους θερμάστρα αλογόνου, πολύ κοστοβόρες και λίγο ριψοκίνδυνες. Επίσης όντως η κίνηση βοηθάει, για να κυκλοφορήσει το αίμα οπότε μόνο καλό θα σου κάνει να σηκώνεσαι πιο τακτικά.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Εάν είναι ψηλός ο χώρος σου, η το κλιματιστικό έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά κοντά στην οροφή, τότε λογικό να μην πάει ο αέρας προς τα κάτω. Έχω ύψος ορόφου 4μ στο σπίτι. Η θερμοκρασία σε εμένα είναι πάντα 1-2 βαθμούς κάτω από την ρυθμιζόμενη. Κάνε όλα αυτά μαζί που σου είπανε στα προηγούμενα post. Εναλλακτική επιλογή που την σκεφτόμουν για εμένα στο μέρος που είχα τον υπολογιστή ήταν ένα μικρό σώμα υπερύθρων 400 με 500W, αλλά και ακριβό είναι και δεν διαφέρει σημαντικά από την σομπα. Η σομπα αλογόνου θέλει μεγάλη προσοχή μην πιάσει φωτιά εκεί που θα την βάλεις.
andreaspA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ξεχνα την σομπα αλογονου. Βαλε πατακι, χαλι, υποποδιο για να ειναι πιο ψηλα τα ποδια σου, κλεισε απο μπροστα το γραφειο να μην ερχεται κρυος αερας, βαλε διπλη καλτσα ή οτι αλλο σκεφτεις, αλλα οχι σομπα αλογονου!
csontheline Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Παχύ χαλί στον χώρο του γραφείου/καρέκλας (ή εκεί που περνάς αρκετή ώρα και κρυώνεις) και θερμαινόμενο πατάκι/χαλάκι εκεί που ακουμπάς τα πόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα