Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω μια συσκευή ασύρματη τηλεφώνου για ηλικιωμένο. Θέλω μια συσκευή που να πατάς μόνο 1 κουμπί και κλήση. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να πληκτρολογήσει αριθμό η να μπει στον κατάλογο ενός τηλεφώνου. Αν υπάρχει και δυνατότητα να πατάει απλα την κλήση και να παίρνει σε έναν αριθμό ακόμη καλύτερα 

Δημοσ.

Στα ασύρματα DECT Gigaset (φαντάζομαι και σε άλλους κατασκευαστές) υπάρχει η λειτουργία Speed Dial. Μέσω αυτής αποθηκεύονται συνήθως* έως 8 αριθμοί σε σχετικές θέσεις μνήμης (από το 2 έως το 9), οπότε κρατώντας πατημένο το αντίστοιχο πλήκτρο (π.χ. το 2) για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα, γίνεται κλήση του καταχωρημένου αριθμού.

Υπάρχουν επίσης συσκευές διαφόρων κατασκευαστών με δυνατότητα καταχώρησης ενός μόνο αριθμού ο οποίας θα κληθεί αυτόματα μόλις σηκωθεί (ή ενεργοποιηθεί) το ακουστικό της συσκευής.

* Κάποια μοντέλα δέχονται έως 10 προτοποθετημένους αριθμούς (από το 0 έως το 9).

Δημοσ.
Στις 8/10/2023 στις 7:09 ΜΜ, jkoukos είπε

Στα ασύρματα DECT Gigaset (φαντάζομαι και σε άλλους κατασκευαστές) υπάρχει η λειτουργία Speed Dial. Μέσω αυτής αποθηκεύονται συνήθως* έως 8 αριθμοί σε σχετικές θέσεις μνήμης (από το 2 έως το 9), οπότε κρατώντας πατημένο το αντίστοιχο πλήκτρο (π.χ. το 2) για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα, γίνεται κλήση του καταχωρημένου αριθμού.

Υπάρχουν επίσης συσκευές διαφόρων κατασκευαστών με δυνατότητα καταχώρησης ενός μόνο αριθμού ο οποίας θα κληθεί αυτόματα μόλις σηκωθεί (ή ενεργοποιηθεί) το ακουστικό της συσκευής.

* Κάποια μοντέλα δέχονται έως 10 προτοποθετημένους αριθμούς (από το 0 έως το 9).

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μια τέτοια συσκευή με το ακουστικό μόλις το σηκώσεις θα ήθελα σε ασύρματη. Ξέρεις πως θα την ψάξω μήπως ; Δεν ξέρω την λειτουργία πως λέγεται 

Δημοσ.

πάντως και ένα motorola που πήρα για ηλικιωμένους ,πλην του κλασσικού το να κρατάς πλήκτρο απο το 1-9  και να παίρνει νούμερο , έχει δυνατότητα να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο και να πάρει συγκεκριμένο τηλέφωνο (το έχουν και άλλα απο ότι έχω δει )

για κλήση με το που βγάζει κάποιος το ασύρματο απο τη βάση δεν έχω ακούσει

Δημοσ.

Η δυνατότητα ονομάζεται λειτουργία άμεσης κλήσης.

Στα ασύρματα η αυτόματη κλήση γίνεται όταν πατηθεί το πράσινο πλήκτρο του ακουστικού, με το οποίο ενεργοποιείται. Στα σταθερά γίνεται με το σήκωμα του ακουστικού.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...