michael92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 8/10/2023 στις 10:47 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Δεν υπάρχει οικονομικό και καλό. Αν θες τώρα να μην σε πιάσουν κορόιδο κάποια μαγαζιά. Ενημερώνεσαι και μαθαίνεις περίπου πόσο έχει ο μέσος όρος σε κάτι συγκεκριμένο που θες να πας και συγκρινεις μετά αν η τιμή κάποιου μαγαζιού είναι πάνω ή πολύ πάνω από αυτό. Όσες φορές στην ζωή μου βρήκα μαγαζιά με χαμηλές τιμές στους καταλόγους που μου έκαναν εντύπωση, πήγα από περιέργεια να δοκιμάσω να δω αν η τιμή ακολουθούσε και την ποιότητα, κακή ποιότητα σε όλα δυστυχως. Επίσης, σε οτιδήποτε φαγητό μιλάμε από έξω, χάνεται η έννοια του οικονομικού. Αν θες οικονομία να μαγειρεύεις στο σπίτι, έξω όπου και να πας, λίγο η πολύ θα τα σκάσεις. Πήγαινε να περάσεις καλά με την γυναίκα σου και να φάτε, μην χάσετε τον χρόνο σας να ψάχνετε "οικονομικό και καλό" δεν θα το βρείτε. Πριν τον πληθωρισμό υπήρχαν κάποια μαγαζιά που είχαν τρομερό συνδυασμό ποιότητας-τιμής. Πλέον η κατάσταση είναι τραγική και ισχύει 100% αυτό που λες. Ειδικά ένα που είχα τσακίσει στο delivery σταδιακά μείωσε τις μερίδες, χάλασε την ποιότητα και αύξησε τις τιμές (τριπλή μαχαιριά). 1
t0mas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δες και το Ουζερί Τσινάρι στην Ανω Πόλη, δεν φεύγεις μακριά από το κέντρο και είναι γραφικά 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε μέχρι στιγμής δεν έχει προταθεί μαγαζί πάνω από μια φορά πάντως. φυσιολογικο, η Θεσσαλονίκη είναι, δεν είναι η κάτω μάγουλα. Αν μιλουσαμε για ανατολικα, ισως να υπηρχαν και επαναλαμβανομενες προτασεις. Κεντρο, υπαρχουν φθηνα και μετρια. Απο "γυραδικο", που πρακτικα δεν εχει γυρο, το Λαικον. Το θεωρω απο τα τοπ. Οι καλες γευσεις και εστιατορια βρισκονται ανατολικα. Και λογικο 1
nickmanak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ας παει ο ts στο one salonica που εχει καλο γυραδικο μεσα και αρκετες αλυσιδες επισης (σαββικος, mc donald, kfc κλπ). 1
stef157 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Για Ιταλικό ΠΡΕΠΕΙ να πας στο Salento. Είναι Βενιζέλου με Ολύμπου. Πρόταση δική μου το τι να πάρεις: Pulled Pork Coleslaw 5,5€ ή Ceasar's 4,70€ τύπου σαντουιτς που λέμε εδω πάνω με ψωμι φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο Pizza Zucchine 8,5€ με ζύμη σε ξυλόφουρνο. Αν πας θα με θυμηθείς! 3
mitsdim1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Επίσης το απέναντι από το salento, βέργες λαγιες κάπως έτσι με σιγοναγειρεμενο κρέας σε σάντουιτς. 1
stef157 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, mitsdim1 είπε Επίσης το απέναντι από το salento, βέργες λαγιες κάπως έτσι με σιγοναγειρεμενο κρέας σε σάντουιτς. Μερακλής! Δικός μου είσαι!! 1
DrFreeman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 On 08/10/2023 at 09:50, AGGANIS13 said: Θα βρεθω θεσσαλονικη για 4 διανυκτερευσεις με την γυναικα μου. Προτάσεις για οικονομικό και καλο φαγητό στην Θεσσαλονίκη (κοντα στο κέντρο) Γυραδικο - Ιταλικο (με καλη πιτσα) - ταβέρνα - κρεπερι Καλή πίτσα οικονομιικά θα βρείς στο FUNGHI στην Καμάρα. Tην φτιάχνει παρουσία σου ο σεφ ενώ κάθεσαι και απολαμβάνεις το κρασί ή τη μπύρα σου. "Γυράδικο" (όχι κλασικό) θα προτείνω ΤΟ ΕΤΣΗ. Δεν έχει γύρο, αλλά άλλου είδους κρεατικά και νοστιμότατη κυπριακή πίτα. Χωρίς πατάτες όλα. Για κρεπερί θα προτείνω το Νavarino creperie, επί της Γούναρη (πλατεία Ναυαρίνου). Για burger αν ενδιαφερθείτε μια πολύ καλή πρόταση είναι το Big Barn επί της Σβώλου. \ Εχω και δοκιμασμένες προτάσεις για γλυκό, εφόσον επιθυμείτε. 1
Nabuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 To Φισκάρδο στην οδό Κασσάνδρου που σερβίρει και κροκόδειλο
AGGANIS13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Εχω και δοκιμασμένες προτάσεις για γλυκό, εφόσον επιθυμείτε. Ναι εννοειται
DrFreeman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, AGGANIS13 said: Ναι εννοειται Λοιπόν: Holy Cannoli με υπέροχα...cannoli. Στον πεζόδρομο Αγίας Θεοδώρας, κοντά στην Αγία Σοφία. Αγαπημένος μου συνδυασμός η καραμέλα με bitter, αλλά έχει πολλές παραλλαγές σε ζύμη και γεμίσεις. Τρομερό γλυκό. Choureal για προφιτερόλ (στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, κοντά στο Πλαίσιο). Πολλές επιλογές σε γεμίσεις των σου, ακόμη και με παγωτό. Ολες οι διαθέσιμες κρέμες είναι υπέροχες. Για χειροποίητο κρουασάν με ωραίες γεμίσεις πηγαίνετε στο Senol (πάλι στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, 200μ πιο πάνω από το Choureal). Προσωπικό αγαπημένο η γεύση φυστίκι... Αν μπορείτε να βγείτε παραέξω, θα πρότεινα τον Τάσο στο Πανόραμα που είναι μια διαφορετική εμπειρία. Προτείνω Προφιτερόλ και Τρίγωνο Πανοράματος. Τα γράφω και μου τρέχουν τα σάλια. Καλή όρεξη και απόλαυση 😁 3
AGGANIS13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Κάποια πρόταση για ρομαντικό εστιατόριο κοντά στο κέντρο, για κάποια ιδιαίτερη βραδιά? Ξέρετε... αυτα που αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες.... Επίσης καφετέρια με ωραία θέα - ζεστή ατμοσφαίρα - ιδιαίτερη διακόσμηση? Επίσης για χαλαρό ποτό με καλή μουσικούλα για ζευγαρι? Ααααα και κάποια ταβέρνα - μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική ?
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Κάποια πρόταση για ρομαντικό εστιατόριο κοντά στο κέντρο, για κάποια ιδιαίτερη βραδιά? Ξέρετε... αυτα που αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες.... Επίσης καφετέρια με ωραία θέα - ζεστή ατμοσφαίρα - ιδιαίτερη διακόσμηση? Επίσης για χαλαρό ποτό με καλή μουσικούλα για ζευγαρι? Ααααα και κάποια ταβέρνα - μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική ? Μπορείτε να πάτε στην ταράτσα του Electra Palace στην Αριστοτέλους. Τώρα, εμένα ένα μπαράκι που μου άρεσε πολύ και ήταν ατμοσφαιρικό, στην Άνω Πόλη, η "Ληθηνόη". Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, είχε καλό κόσμο και ωραία μουσική. 42 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Μπορείτε να πάτε στην ταράτσα του Electra Palace στην Αριστοτέλους. Τώρα, εμένα ένα μπαράκι που μου άρεσε πολύ και ήταν ατμοσφαιρικό, στην Άνω Πόλη, η "Ληθηνόη". Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, είχε καλό κόσμο και ωραία μουσική. Επίσης, όταν μιλάμε για τρίγωνα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από τον Ελενίδη. Και κάτι ακόμα, αν σας αρέσουν οι καριόκες. Ειδάλλως, θα βρεις ό,τι άλλο θες από σοκολατάκια. Είναι ένα εργαστήριο, στην Ευκαρπία. Ναι ξέρω είναι κάπως μακριά από το κέντρο, αλλά πίστεψε με, δεν υπάρχει ωραιότερη καριόκα σ' όλη την Ελλάδα. Λέγεται "Laurence", δεν υποστηρίζει λιανική, θα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ζητήσεις αυτό που θες και να περάσεις να το παραλάβεις. Βασίζεται στις παραγγελίες και ιδιαίτερα, στις εξαγωγές, προς Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, γενικά στην Ευρώπη, μέχρι και ΗΠΑ. Καταλαβαίνει κάποιος, για να εξάγεις σοκολατοειδή στην Ελβετία, θα πρέπει να είσαι πραγματικά το κάτι άλλο. Οι γνώστες θα με επιβεβαιώσουν. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Rebelos2018 1
top904 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ θα αναφερθώ στην καντίνα του Αλ 6 που είναι στο τέρμα του οασθ προς Ωραιόκαστρο: φθηνό τεράστιο διπλο τεμάχιο μέσα ποιοτικό, σε ζαπατα η μπαγκέτα με 3.50 ευρώ. Με ένα έχεις χορτάσει. Ξέρω ότι δεν τεριαζει με το θέμα και την περιοχή αλλά είναι φαγητό και οικονομικό για τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από top904 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα