Προς το περιεχόμενο

Two way cloud services sync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Υπάρχει κάποια υπηρεσία να κάνει δωρεάν συγχρονισμό cloud services όπως παράδειγμα onedrive με Google drive 

Είχα το cloud hq μέχρι που το έκαναν καθαρά επί πληρωμή το αυτόματο οπότε αναγκαστικά πρέπει να βρω κάτι άλλο. 

Δοκίμασα μήπως υπάρχει κάτι μέσα από τον nas qnap που έχω αλλά τίποτα,

Έχει δοκιμάσει κανείς το zapier γίνεται σε free εκδόσεις έστω και με limitations; 

Έναν απλό φάκελο τον 800mb θέλω να κάνω sync 

Δημοσ.
Στις 8/10/2023 στις 12:04 ΠΜ, baspax1 είπε

Καλησπέρα, 

Υπάρχει κάποια υπηρεσία να κάνει δωρεάν συγχρονισμό cloud services όπως παράδειγμα onedrive με Google drive 

Είχα το cloud hq μέχρι που το έκαναν καθαρά επί πληρωμή το αυτόματο οπότε αναγκαστικά πρέπει να βρω κάτι άλλο. 

Δοκίμασα μήπως υπάρχει κάτι μέσα από τον nas qnap που έχω αλλά τίποτα,

Έχει δοκιμάσει κανείς το zapier γίνεται σε free εκδόσεις έστω και με limitations; 

Έναν απλό φάκελο τον 800mb θέλω να κάνω sync 

Γιατί απλά δεν συνδέεις Drive + Onedrive στο ίδιο local folder ενός pc που έχεις αρκετές ώρες ανοιχτό;

Είναι το πιο simple solution και δουλεύει αρκετά καλά. (έχει αρνητικά αλλά μιλάμε ότι είναι τελείως δωρεάν). 

Μετά μήπως θα μπορούσες να το κάνεις μέσω Google script (ώστε να μην χρειάζεσαι server) μέσω API / Webhook από τις 2 υπηρεσίες. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Qnap γίνεται πολύ εύκολα, απλά πρεπει πρώτα να κάνεις sync πχ το OneDrive και Gdrive, μία ρουτίνα ξεχωριστά για κάθε drive και αφού έχεις 2 ξεχωριστά folders onedrive και Gdrive  να τα βάλεις να κάνουν μεταξύ τους sync, σε άλλη ρουτίνα, απλά να προσέξεις τα διακαιώματα.

Και για να είσαι 100% safe βάλτου και εναν usb δίσκο από πίσω (encrypted) και μια ακόμα ρουτίνα (mirroring) σε αυτόν.

Επεξ/σία από mihali0s
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...