Προς το περιεχόμενο

Μπάρες οροφής

jojokss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω μπάρες οροφής για το Renault Clio του 2020 που έχω τώρα με leasing. Για να καταλάβω οι μπάρες μπορούν να μπούν και σε άλλα μοντέλα; Θα χρειαστεί να αλλάξω μόνο τα πιασίματα στο μέλλον όταν δε θα έχω πια το Clio;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jojokss είπε

Σκέφτομαι να πάρω μπάρες οροφής για το Renault Clio του 2020 που έχω τώρα με leasing. Για να καταλάβω οι μπάρες μπορούν να μπούν και σε άλλα μοντέλα; Θα χρειαστεί να αλλάξω μόνο τα πιασίματα στο μέλλον όταν δε θα έχω πια το Clio;

Σε μπάρες Fiat (Mont Blanc) που είχα, δεν άλλαζαν οι δαγκάνες  και μου βγήκαν άχρηστες.

Σε μεγάλο κατάστημα που είχα μιλήσει μου είχαν πει ότι αν ήταν Thule αλλάζανε, στις  Mont Blanc όχι.

Δεν με πολυενδιέφερε γιατί είχαν αλλάξει οι ανάγκες  μου, τις έκανα δώρο σε φίλο  και δεν το έψαξα

Επεξ/σία από teot

Σε γενικές γραμμές, τουλάχιστον για τις thule που ξέρω/έχω, ναι με αλλαγή στα ποδαράκια μπορούν να μπουν και σε άλλο αυτοκίνητο. 

Αλλά ΟΧΙ σε όλα, καθώς αλλάζει το φάρδος της οροφής από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και αν η διαφορά είναι μεγάλη μπορεί να χρειαστεί άλλο μήκος μπάρας 

11 ώρες πριν, mak3don είπε

Η μπαγαζιερα όμως μπαίνει σε ότι αμάξι θέλεις αρκεί να έχεις τις σωστές μπάρες σωστά?

Σωστά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...