Bitbit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ήθελα να πάρω βάση κινητού για τη μηχανή και καθώς το έψαχνα βρήκα πολλές αναφορές ατόμων που λέγανε ότι τους χάλασε η κάμερα του κινητού και αυτό οφείλεται στους κραδασμούς καθώς το είχαν πάνω στη βάση. Παίζει αυτό το ενδεχόμενο; Μερικοί το γράφουν ξεκάθαρα ότι αυτό φταίει.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εγω το εχω χρονια πάνω στην βάση και δεν ειδα τίποτα
Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 απλά το έχω διαβάσει από μερικούς στο Internet και με προβλημάτισε. Και το θέμα είναι ότι αναφέρουν μόνο αυτό σαν πρόβλημα. Την κάμερα.
Tsilitheo2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε απλά το έχω διαβάσει από μερικούς στο Internet και με προβλημάτισε. Και το θέμα είναι ότι αναφέρουν μόνο αυτό σαν πρόβλημα. Την κάμερα. https://www.google.com/search?q=ois+camera+&sca_esv=571814303&tbm=isch&source=hp&ei=5iYkZZHAOKGHxc8P_eGb2Ao&oq=ois+camera+&gs_lp=EhJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWciC29pcyBjYW1lcmEgMgcQABgTGIAEMgcQABgTGIAEMgcQABgTGIAEMgcQABgTGIAEMgcQABgTGIAESIYcUABYuAlwAHgAkAEAmAGvAaAB1wKqAQMwLjK4AQPIAQD4AQHCAgkQABgNGBMYgAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορεί να συμβεί αν εχει ois η κάμερα υποθετω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα