Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ιδεα γιατι εχω δουλεψω σε συμβολαιογραφο και μαλιστα και εσυ ο ιδιος με επιβεβαιωνεις. Μιλαμε για 80% το ιδιο και οχι 15%

Επιπλεον αναλογα το συμβολαιογραφο εχουν και διαφορετικο template για ακινητα (για αγορα, για κληρονομια κτλ). Ο καθε ασχετος δε μπορει να παρει την ευθηνη υπογραφης που παιρνει ο συμβολαιογραφος.

Αυτο ειναι off topic σχολιο

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/10/2023 στις 7:50 ΜΜ, VickyVic είπε

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον συμβολαιογράφο σε μακρινό νησί που είναι και ο υποθηκοφύλακας του νησιου. Έχει περασει ένας χρόνος του έχω πάει ότι χαρτιά μου έχει ζητήσει και δεν κάνει την δουλειά, τη μια είναι ο πατέρας του στο νοσοκομείο, την άλλη έχει να κάνει κάποια αλλά συμβολαια και υπόσχεται πως όταν τελειωσει θα κάνει τα δικά μου (κληρονομικά), δυο φορές μου πε ότι καταστράφηκαν κάποια έγγραφα που του πήγα λόγω πλημμύρας, δεν σηκώνει το τηλεφωνο (πρέπει να παίρνω συνέχεια για τρεις μερεσ Για να τον βρω) δεν απανταει στα email, δεν ξέρω τι να κάνω. Του λέω ότι θέλετε πειτε μου και όλο μου λέει ναι ναι όλα είναι ενταξει θα τα κάνω χίλια συγγνώμη και τίποτα. Γιατί το κάνει; Υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός που μπορώ να απευθυνθώ;  

Θέλει χρήματα παραπάνω,ειδικά τώρα που είναι πιεστικά με τα ηλεκτρονικά.Είναι γραμμένα και στο κτηματολόγιο και το έχει κι αυτός,αν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση.Τώρα που γράφω έχει ολοκληρωθεί παντου.Αν δεν έχεις τελειώσει πήγαινε σε άλλο,ο δικηγόρος δεν θα τον πιέσει,άσε που αν είναι μόνος του εξαρτώνται και προσκυνούν σε αυτόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...