Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις "φτηνές" , θα πήγαινα άφοβα σε Zotac, Inno3D.

Η συγκεκριμένη δεν έχει και τιμή αμάν-αγόρασέ-την-τώρα, για να πας σ'αυτή... τα προϊόντα της gainward ήταν πάντα απλά τίμια και όχι τίποτα εξαιρετικό.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, giorgio244 said:

Κατάλαβα αυτή εδώ η MSI τα αξίζει τα λεφτά αυτά.

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=155336

Αν όντως έχουν την SuprimX 1292€, πάρε αυτή, όχι την gamingX trio.

Και καλύτερη είναι και πιο φθηνή την βλεπω, με ίδια διαθεσιμότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αυτήν ακριβώς την κάρτα, μια χαρά είναι, άλλα στην παρούσα τιμή είναι λίγο ακριβή, κάλλιστα μπορείς να βρεις αξιοπρεπής υλοποιήσεις στα 1250€.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, mkp said:

Εγώ έχω αυτήν ακριβώς την κάρτα, μια χαρά είναι, άλλα στην παρούσα τιμή είναι λίγο ακριβή, κάλλιστα μπορείς να βρεις αξιοπρεπής υλοποιήσεις στα 1250€.

Ποια έχεις? Την SuprimX?

Στα 1250€ βρίσκεις όντως αξιοπρεπείς υλοποιήσεις αλλά η SuprimX είναι το κορυφαίο aircooled μοντέλο της MSI.

Για 1296€ δεν το συζητώ καν, τα δίνεις χωρίς σκέψη.

Αν έψαχνα για 4080, αυτή θα έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Teddy77 said:

Ποια έχεις? Την SuprimX?

Στα 1250€ βρίσκεις όντως αξιοπρεπείς υλοποιήσεις αλλά η SuprimX είναι το κορυφαίο aircooled μοντέλο της MSI.

Για 1296€ δεν το συζητώ καν, τα δίνεις χωρίς σκέψη.

Αν έψαχνα για 4080, αυτή θα έπαιρνα.

Για την Phantom μιλούσα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί όμως η Suprim X έχει τόσο κάτω διαφορά στην τιμή σε αντίθεση με την Gaming X Trio?

Τη Gainward τη βρήκα σε καλύτερη τιμή 1209.

Δημοσ.
12 hours ago, giorgio244 said:

Γιατί όμως η Suprim X έχει τόσο κάτω διαφορά στην τιμή σε αντίθεση με την Gaming X Trio?

Τη Gainward τη βρήκα σε καλύτερη τιμή 1209.

Τυχαίνει καμιά φορά.

Όταν έχει μείνει στοκ από το Χ και πιθανόν το Ψ να έρχεται με νέο στοκ και χαμηλότερη τιμή. Γενικώς όσο περιμένεις, λογικά θα πέφτουν οι τιμές αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση 😄

Μια χαρά είναι η Gainward. Για λιγότερο από 90 ευρώ παραπάνω θα πήγαινα ανεπιφύλακτα στη SuprimX.

Θα έχεις σίγουρα (μέχρι και ~10%) καλύτερη απόδοση, λιγότερο θόρυβο (λόγω ψύξης και ποιότητας ανεμιστήρων) και γενικώς είναι πιο ποιοτική κάρτα.

Η λίγο καλύτερη απόδοση μπορεί να είναι η διαφορά του αργότερα να καθυστερήσεις κάνα 6άμηνο το επόμενό σου upgrade.

Αν ήταν κάνα 250άρι η διαφορά (που τόσο την περίμενα σε σχέση με τα βασικά μοντέλα), δεν θα το'κανα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/10/2023 at 17:42, giorgio244 said:

Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτήν την καρτα γραφικών να τη προτιμήσω η να παω καλυτέρα σε κάποια πιο γνωστη εταιρεία όπως asus msi κ.τ.λ.

https://www.skroutz.gr/s/39767185/Gainward-GeForce-RTX-4080-16GB-GDDR6X-Phantom-GS-Karta-Grafikon-NED4080S19T2-1030P.html

Η gainward είναι η Palit, μια χαρά γνωστή είναι, νομίζω από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε πωλήσεις καρτών γραφικών. Η Phantom που κοιτάς είναι ίδια κάρτα με την Palit gamerock, απλά με διαφορετική εμφάνιση. Το PCB και οι ανεμιστηρές είναι ίδια. Η κάρτα μια χαρά είναι, απλά υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουν έναν γρατζουνιστό θόρυβο οι ανεμιστήρες όταν ανεβοκατέβαζουν στροφές. Δεν ξέρω πόσο ευαίσθητα είναι τα αυτιά σου, πάντως εγώ το ακούω και αργά το βράδυ όταν έχει ηρεμία είναι λίγο ενοχλητικο. Λύνεται με το να κλειδώσεις τους ανεμιστήρες πχ. σε 40%, αν δεν ανεβαοκατεβαίνουν σε στροφές δεν κάνουν θόρυβο

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Teddy77 said:

Θα έχεις σίγουρα (μέχρι και ~10%) καλύτερη απόδοση,

Λίγο απίθανο αυτό, για να έχει η SuprimX 10% καλύτερη απόδοση θα πρέπει να διατηρεί core clock 3100MHz+, από ότι βλέπω η Phantom κυμαίνεται γύρο στα 2800 και η SuprimX 2860, δηλαδή 2% παραπάνω clock.(και προφανώς σε επιδόσεις ούτε καν 2% παραπάνω). Και στην περιπτώσει τις Phantom GS (που έχει link o TC) έχει το ίδιο core clock με την SuprimX.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...