zysupra Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) αν αποφασισω ως 18 να βρω εργασια σε οικοδομη, data entry σερβιτωρος? δεν εχω καμια προιπηρεσια με εργασια και δεν εχω ιδεα για μισθους. επισης σε ολες τις εργασεις στην ελλαδα παιρνουμε 14 μισθους αντι για 12? γιατι? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από zysupra
turbat0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ξαναάλλαξε τον τίτλο: (τι ημερισιο μισθο να ζητησω θα μου δώσουν ως 18 χρονος σε πρωτη εργασια...)
zysupra Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ξαναάλλαξε τον τίτλο: (τι ημερισιο μισθο να ζητησω θα μου δώσουν ως 18 χρονος σε πρωτη εργασια...) τι θα μου δωσουν τελικα?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, zysupra είπε τι θα μου δωσουν τελικα? Βασικό,σε μεροκάματο ή μισθό.Σερβιτόρος και εργάτης σε οικοδομή πας για μεροκάματο. Οτι και να κάνεις μην επιτρέπεις να μην σου πληρώνουν τα ένσημα.
zysupra Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βασικό,σε μεροκάματο ή μισθό.Σερβιτόρος και εργάτης σε οικοδομή πας για μεροκάματο. Οτι και να κάνεις μην επιτρέπεις να μην σου πληρώνουν τα ένσημα. παντωςς εγω εχω αναγκη για παραπανω λεφτα και δεν χρειαζομαι ασφαληση οποτε μπορω να τους αφηνω μην μου πληρωνονται τα ενσημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zysupra είπε παντωςς εγω εχω αναγκη για παραπανω λεφτα και δεν χρειαζομαι ασφαληση οποτε μπορω να τους αφηνω μην μου πληρωνονται τα ενσημα? Ασε τις βλακείες ότι δεν χρειάζεσαι ασφαλιση . Δούλεψε παραπάνω για να βγάζεις παραπάνω λεφτά ή απέκτησε εφόδια που θα σε πάνε σε δουλειά με καλύτερο μισθό. Βρες δουλειά για αρχή. 1
zysupra Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ασε τις βλακείες ότι δεν χρειάζεσαι ασφαλιση . Δούλεψε παραπάνω για να βγάζεις παραπάνω λεφτά ή απέκτησε εφόδια που θα σε πάνε σε δουλειά με καλύτερο μισθό. Βρες δουλειά για αρχή. αδυνατο νa βρεις στην ελλαδα. κ επισης χρειαζεσαι 2+ εργασιες για να ζησεις ανετα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από zysupra
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, zysupra είπε αδυνατο νa βρεις στην ελλαδα. κ επισης χρειαζεσαι 2+ εργασιες για να ζησεις ανετα Οκ.
panosno1com Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, zysupra είπε τι θα μου δωσουν τελικα? Βασικος μισθος καθαρα αυτη τη στιγμη ειναι 666 ευρω και 67 λεπτά . Τωρα δε νομιζω να σαι παντρεμενος για να πάρεις επιδομα γαμου (που κι αυτο νομιζω προαιρετικο ειναι λογω μνημονιων). Κόλλα ένσημα έστω και μισά, να το ψαχνεις να στα βαζει. Κανει ενα δί ή τρίμηνο να φανουν παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα