Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση dual band usb κάρτας δικτύου με δυνατότητα για monitor mode, packet injection και VIF.


HoboVidens
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από 1ns0mn1a,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κάποια usb ασύρματη κάρτα δικτύου που να δουλεύει σε συχνότητες 2.4GHz και 5GHz, για να χρησιμοποιήσω σε σύστημα Kali Linux σε evil twin επιθέσεις. Να έχει δηλαδή δυνατότητα για packet injection, monitor mode και VIF (Να μπορεί δηλαδή να εκκινήσει το AP host).

Είναι πολύ κοπιαστική δουλειά να ψάχνω το chipset κάθε κεραίας που βρίσκω στο Skroutz και μετα σε φόρουμ αν αυτο το chipset υποστηρίζει όσα ψάχνω, και δεν με έχει οδηγήσει και σε κάποιο εύρημα ακόμα, οπότε θα εκτιμούσα πολύ κάποια έτοιμη γνώση και πρόταση. Ψάχνω προϊόν διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και όσο φθηνότερο τόσο καλύτερο.

Επίσης θα ήταν ωραίο να δημιουργηθεί ένας οδηγός εδώ, γιατί δεν έχω βρεί κάποιον αντίστοιχο για προϊόντα της ελληνικής αγοράς, οπότε ίσως ήταν καλό να αναφέρονται και κάρτες που δεν πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά (πχ. 5GHz, VIF) Ευχαριστώ!

 

(Για να ξεκινήσω, εγώ δουλεύω την TP-LINK Archer T2U Plus (aka AC600 High Gain) με chipset Realtek RTL8821AU. Είναι dual band και κάνει για monitoring και packet injection όπου ανταποκρίνεται ικανοποιητικότατα, αλλά δεν υποστηρίζει VIF.)

Επεξ/σία από HoboVidens
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ το Insomnia για την απάντηση! Βρήκα πράγματι μια κάρτα που με ενδιαφέρει στη λίστα, αν και κάπως δυσεύρετη σήμερα στην ελληνική αγορά Ακόμα βέβαια ίσως υπάρχουν μάρκες και μοντέλα με συμβατά chipset στην ελληνική αγορά που δεν έχουν υπόψιν τους οι άνθρωποι του airgeddon (για αυτό άλλωστε υποθέτω αναφέρουν ξεχωριστά και τα chipset)

Επεξ/σία από HoboVidens
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...