Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο εντυπωσιακό. Κι οι λόγοι είναι διάφοροι: Προφανώς, η τοπική αυτοδιοίκηση (κυρίως οι δήμοι) είναι ο ευκολότερος τρόπος να εμπλακείς με την πολιτική. Λιγότερα έξοδα, πολύ πιο χαλαρή ψήφος (πάρα πολλοί δήμαρχοι δηλώνουν ανεξάρτητοι), μικρότερο κόστος συμμετοχής/διαφήμισης. Ακόμη κι αν αποτύχεις (και πολλοί το ξέρουν πως δεν έχουν καμία απολύτως ελπίδα να εκλεγούν) μπορείς πλέον να βάλεις στο βιογραφικό σου "υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος". Με μηδαμινό κόστος. Με τις περιφέρειες είναι αλλιώς, υπάρχει σαφές πολιτικό στίγμα στήριξης, οι δήμοι είναι πιο χαλαρά. Και, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως αποτελέσει σκαλοπάτι και για "ψηλότερα". Λογικό είναι να ασχολούνται περισσότεροι. Τώρα, αν είναι περισσότεροι σε σχέση με παλιότερες εκλογές, μπορεί, αλλά ούτε αυτό είναι απαραίτητα κακό, όλοι αυτοί οι υποψήφιοι ίσως βοηθήσουν να πάει περισσότερος κόσμος στις κάλπες, η αποχή και η απαξίωση των διαδικασιών μακροπρόθεσμα δεν βοηθάνε, ζημιά κάνουν. Προφανώς υπάρχουν και σαχλαμάρες μέσα σε τόσους υποψηφίους, αλλά από το να μην υπάρχουν ή να είναι τα κόμματα αποκλειστικοί, πρακτικά, κλειδοκράτορες για τη συμμετοχή και τη διεκδίκηση μιας θέσης, νομίζω καλύτερα είναι να έχουμε πιο χαλαρή κατάσταση στις δημοτικές. Με δυο λόγια, δεν έχω διαβάσει κάτι που να με ωθεί να σκεφτώ πως αυτή η εικόνα (πέρα του χαοτικού μεγέθους κάποιων ψηφοδελτίων) έχει κάτι το εγγενές προβληματικό. 2
pan05 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 16 hours ago, tarantules said: Εντωμεταξύ είναι τόσο στόκοι που δεν καταλαβαίνουν οτι με το να στέλνουν αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα σε sms πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν.Σε εκνευρίζουν τόσο πολύ που και να υπήρχε και μια πιθανότητα να τους ψηφίσεις τώρα σε προκαλούν και δεν πρόκειται να τους ψηφίσεις ποτέ. Και εγώ έτσι νόμιζα κάποτε αλλά έχω αναθεωρήσει προ πολλού. Είμαστε απλά μειοψηφία, αλλιώς δεν θα έκαναν ακόμα ούτε αυτο ούτε και άλλα όπως π.χ. τις ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής.
tarantules Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, pan05 said: Και εγώ έτσι νόμιζα κάποτε αλλά έχω αναθεωρήσει προ πολλού. Είμαστε απλά μειοψηφία, αλλιώς δεν θα έκαναν ακόμα ούτε αυτο ούτε και άλλα όπως π.χ. τις ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής. Δεν ξέρω εαν αυτό που λες ισχύει εκεί που μένεις , ξέρω όμως οτι εδώ στην επαρχία που μένω εγώ και που ο ένας ξέρει τον άλλο σε αντίθεση με τις μεγαλουπόλεις, σε όσες συζητήσεις έχω κάνει με γνωστούς και φίλους σχετικά με αυτό το χάλι των sms , όλοι συμφωνούν οτι τα sms είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης με όλους αυτούς που μας θεωρούν γίδια.Ούτε επίσης "τσιμπάνε" με ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής και το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο είναι οτι τα ακούω και από άτομα αρκετά μεγάλης ηλικίας , όχι μόνο από νεολαία. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από tarantules
ekrepali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 17 hours ago, Arkin said: Οι αχρηστοι πως σκατα βρισκουν τα τηλεφωνα? 3 sms ειχα σημερα και χθες σε extra sim καρτα η οποια δεν εχει μπει πουθενα ποτε ειναι μονο για δεδομενα. Δουλεια δεν εχουν οι αχρηστοι και στελνουν μηνυματα οπου βρουν ελεος δηλαδη. Στη δική μου πόλη, υποπτεύομαι απ'το εμπορικό επιμελητήριο... εννοείται δεν έχω δώσει ποτέ συγκατάθεση. Δεν υπάρχει link για απεγγραφή στο sms, ούτε φαίνεται τηλεφωνικός αριθμός, απεστάλησαν από εταιρία διαδικτύου. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για απεγγραφή είναι να στείλω email στον συνδιασμό (βρήκα το mail στο facebook). Απ'την άλλη όμως... δε θέλω να με "σταμπάρουν" ότι "ενοχλήθηκα" κι ότι πιθανώς δεν τους ψηφίζω. Έχω 2 βύσματα εκεί... αν μάθουν ότι έστειλα mail για GDPR θα γίνω ξεφτίλα. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Βοηθάνε με το να αφήνουν χαρτάκια στην αυλή και στο αυτοκίνητο στο να ξέρω ποιον να μην ψηφίζω , τις προάλλες ειχαν αφήσει χαρτί στο αμάξι όσο ήμουν δουλεία , έβρεξε και άφησε μπογιά πάνω όταν σχόλασα και πήγα στο αμάξι.. Έλεος
pan05 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 45 minutes ago, tarantules said: Δεν ξέρω εαν αυτό που λες ισχύει εκεί που μένεις , ξέρω όμως οτι εδώ στην επαρχία που μένω εγώ και που ο ένας ξέρει τον άλλο σε αντίθεση με τις μεγαλουπόλεις, σε όσες συζητήσεις έχω κάνει με γνωστούς και φίλους σχετικά με αυτό το χάλι των sms , όλοι συμφωνούν οτι τα sms είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης με όλους αυτούς που μας θεωρούν γίδια.Ούτε επίσης "τσιμπάνε" με ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής και το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο είναι οτι τα ακούω και από άτομα αρκετά μεγάλης ηλικίας , όχι μόνο από νεολαία. Μακάρι να ισχύει αυτό που γράφεις και να μην αλλάξεις άποψη μόλις δεις τα αποτελέσματα των εκλογών.
LiquidTroll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ολοι οι ναρκισοι που νομιζουν οτι ειναι γνωστοι και δημοφιλεις κατεβαινουν για δημοτικοι συμβουλοι, λες και ειναι το 15μελες του σχολείου. Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου 1
Titanik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, ekrepali said: Στη δική μου πόλη, υποπτεύομαι απ'το εμπορικό επιμελητήριο... εννοείται δεν έχω δώσει ποτέ συγκατάθεση. Δεν υπάρχει link για απεγγραφή στο sms, ούτε φαίνεται τηλεφωνικός αριθμός, απεστάλησαν από εταιρία διαδικτύου. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για απεγγραφή είναι να στείλω email στον συνδιασμό (βρήκα το mail στο facebook). Απ'την άλλη όμως... δε θέλω να με "σταμπάρουν" ότι "ενοχλήθηκα" κι ότι πιθανώς δεν τους ψηφίζω. Έχω 2 βύσματα εκεί... αν μάθουν ότι έστειλα mail για GDPR θα γίνω ξεφτίλα. Υπάρχει νομολογία που δεν υπάρχει gdpr για αυτά. Και εκεί καλυμμένοι είναι οι σιχαμενοι.
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, LiquidTroll said: Ολοι οι ναρκισοι που νομιζουν οτι ειναι γνωστοι και δημοφιλεις κατεβαινουν για δημοτικοι συμβουλοι, λες και ειναι το 15μελες του σχολείου. Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου Τι μου θύμισες...
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι μου θύμισες... Υπηρχε υποψήφια που έγραψε τέτοιο πράγμα; Ξεπερνάει όλα τα όρια γελοιότητας! Λεω τώρα να πάρω και εγώ μέρος να γράψω στην κάρτα μου ότι ήμουν πρώην operator και Co-Admin σε IRC servers και στο GRNet 😁
LiquidTroll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εγω έχω premium στο Brazzers, και μου εχουνε δωσει σηματάκι "top fan of the month" , αυτό μετράει?
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Basilhs23___ said: Υπηρχε υποψήφια που έγραψε τέτοιο πράγμα; Ξεπερνάει όλα τα όρια γελοιότητας! Λες να ναι φτιαχτή η εικόνα; Πάντως υποψήφια #metonPanago σίγουρα είναι, όπως σίγουρα είναι και διαχειρίστρια στη συγκεκριμένη ομάδα. 1 hour ago, LiquidTroll said: Εγω έχω premium στο Brazzers, και μου εχουνε δωσει σηματάκι "top fan of the month" , αυτό μετράει? Ότι έχει ο καθένας βάζει, αν δεν έχεις κάτι άλλο καλό είναι και αυτό.
gorge18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Εγω έχω premium στο Brazzers, και μου εχουνε δωσει σηματάκι "top fan of the month" , αυτό μετράει? Πλακα κανεις; Θα ηοσυν ο τέλειος για τον δημο (μπο**ελο)
Ottobock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Nabuko είπε Τρίπολη Ηράκλειο Εδώ πάει το 'θες να τις μετρήσουμε τώρα??😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις