Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 εβδομάδες μου έρχονται SMS από υποψήφιους δημάρχους ενός Δήμου. Στο τέλος έχει ένα τηλέφωνο για απεγγραφη.

Είπα στην αρχή να καλέσω αλλά μετά άλλαξα γνώμη σκεφτομενος ότι μπορεί να χρεωθω επιπλέον.

Σκέφτηκα την φραγή αλλά δεν έχει νούμερο το sms, μόνο το επίθετο η το όνομα του υποψηφίου με λατινικούς χαρακτήρες. 

Ο αριθμός ξενιναει από 212000 και έχει αλλά τέσσερα ψηφία μετά. Είναι σταθερο τηλέφωνο αυτό η μήπως είναι κανενα περίεργο νούμερο που μπορεί να μας χρεώσει; 

Δημοσ.

τι ασχολείσαι;  Κι εγώ κάθε πρωί έβρισκα ψηφοδέλτια με σταυρούς έξω από το σπίτι. Μου τη δίνει λίγο αλλά οκ, θα περάσει. sms δεν έχω λάβει αλλά και να δεχθώ απλά θα το σβήσω. Δε αξίζει να χαλιέσαι για τα κομματόσκυλα

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εδώ και 2 εβδομάδες μου έρχονται SMS από υποψήφιους δημάρχους ενός Δήμου. Στο τέλος έχει ένα τηλέφωνο για απεγγραφη.

Είπα στην αρχή να καλέσω αλλά μετά άλλαξα γνώμη σκεφτομενος ότι μπορεί να χρεωθω επιπλέον.

Σκέφτηκα την φραγή αλλά δεν έχει νούμερο το sms, μόνο το επίθετο η το όνομα του υποψηφίου με λατινικούς χαρακτήρες. 

Ο αριθμός ξενιναει από 212000 και έχει αλλά τέσσερα ψηφία μετά. Είναι σταθερο τηλέφωνο αυτό η μήπως είναι κανενα περίεργο νούμερο που μπορεί να μας χρεώσει; 

Google messages και  chomp sms το μαρκαρεις και πατας block δεν σου ξαναρχεται ποτέ,  μια δυο τρεις τους αποκλειεις ολους

• Thanks 1
Δημοσ.

Γεγονός πάντως είναι πως όλη αυτή η εκλογική ενόχληση με sms και φυλλάδια να γεμίζει το ταχυδρομικό κουτί του καθενός με τους διάφορους υποψηφίους να σου χαρίζουν αστραφτερά χαμόγελα και λοιπές τρίχες, έχει υποχωρήσει, φτώχεια καταραμένη απ' ότι φαίνεται, πάνε τα παλιά μεγαλεία για όλους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αχρηστοι πως σκατα βρισκουν τα τηλεφωνα? 3 sms ειχα σημερα και χθες σε extra sim καρτα η οποια δεν εχει μπει πουθενα ποτε ειναι μονο για δεδομενα. Δουλεια δεν εχουν οι αχρηστοι και στελνουν μηνυματα οπου βρουν ελεος δηλαδη.

2 λεπτά πριν, chakotay7 είπε

Γεγονός πάντως είναι πως όλη αυτή η εκλογική ενόχληση με sms και φυλλάδια να γεμίζει το ταχυδρομικό κουτί του καθενός με τους διάφορους υποψηφίους να σου χαρίζουν αστραφτερά χαμόγελα και λοιπές τρίχες, έχει υποχωρήσει, φτώχεια καταραμένη απ' ότι φαίνεται, πάνε τα παλιά μεγαλεία για όλους!

Που να δεις τι γινεται σε ψηφοδελτιο εδω στη Χαλκιδικη ποτε δεν το θυμαμαι τοσο γεματο. Ολοι οι τεμπεληδες που πεινανε πια βρηκαν ευκαιρια σου λεει καρεκλιτσα και οτι αρπαξουμε. Πανω απο 200 ατομα σε ενα νομο μολις 15 χιλιαδων κατοικων. Εχουν ξεφυγει τελειως δυστυχως δειχνει την καταντια ολης της χωρας και οτι τελικα οι τεμπεληδες ειναι παρα πολλοι.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Οι αχρηστοι πως σκατα βρισκουν τα τηλεφωνα? 3 sms ειχα σημερα και χθες σε extra sim καρτα η οποια δεν εχει μπει πουθενα ποτε ειναι μονο για δεδομενα. Δουλεια δεν εχουν οι αχρηστοι και στελνουν μηνυματα οπου βρουν ελεος δηλαδη.

Σε Τράπεζες; Συνήθως αυτοί πουλάνε τα τηλέφωνα. Εκτός αν τα κατεβάζει σε αρχείο κανένας υπάλληλος από το Γερμανό και τα πουλάει για side hustle.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Σε Τράπεζες; Συνήθως αυτοί πουλάνε τα τηλέφωνα. Εκτός αν τα κατεβάζει σε αρχείο κανένας υπάλληλος από το Γερμανό και τα πουλάει για side hustle.

Τι τράπεζες? Κάρτα extra sim είναι για δεδομένα δεν έχει μπει ποτέ πουθενά. Λογικά δίνουν τα δεδομένα οι εταιρείες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, είχα μια εφαρμογή που την χρησιμοποιούσα παλιά για να κάνω black list νούμερα. Είχε και επιλογή για block σε sms, το είχα ξεχάσει. Τα έβαλα σε black list και περιμένω να δω αν θα δουλέψει. 

Οι υποψήφιοι που μου έρχονται είναι από τον Δήμο Αμαρουσίου. 

Από περιέργεια, έχω και 2η Sim που δεν την χρησιμοποιώ, θα ανοίξω το κινητό να δω αν έχουν σταλεί και εκεί μηνύματα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Εντωμεταξύ είναι τόσο στόκοι που δεν καταλαβαίνουν οτι με το να στέλνουν αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα σε sms πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν.Σε εκνευρίζουν τόσο πολύ που και να υπήρχε και μια πιθανότητα να τους ψηφίσεις τώρα σε προκαλούν και δεν πρόκειται να τους ψηφίσεις ποτέ.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

152.000 υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα 

Απίστευτο το 1.5% δηλαδή από όλο τον πληθυσμό μας. Γράφεις το νούμερο και δεν το πιστεύω ακόμα. Φαντάζομαι πρώτη φορά είναι τόσοι πολλοί υπάρχουν κάπου τα νούμερα από προηγούμενες εκλογές? 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Φαντάζομαι πρώτη φορά είναι τόσοι πολλοί υπάρχουν κάπου τα νούμερα από προηγούμενες εκλογές? 

Πιθανόν, αλλά δεν ξέρω που να ψάξω να τα βρω για να τα δούμε 😐

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος συμφορουμίτης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...