Προς το περιεχόμενο

Volvo xc60 d4 2000cc 2016 γνωμη ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μπερδεμένη ιστορία μου ακούγεται...εγω θα εφευγα μακρυά ...αφού διαθέτεις τόσα ευρώ ,εγω θα πήγαινα σε αυτό ,εχει ακριβώς το ιδιο μοντέλο κ ιδιας χρονολογίας  φίλος μου κ ειναι παρα πολυ ευχαριστημένος ,το εχω οδηγήσει 2 φορές απο αθήνα μέχρι την σαρωνίδα που εχω εξοχικό κ στο δρόμο μου αρεσε παρα πολύ ,αν εψαχνα για αμάξι κ ειχα τα χρήματα θα ηταν στις πρώτες επιλογές https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326200563-opel-grandland-x?from-promotion=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, pigos23 said:

Σουηδικη πινακιδα?? Τι εννοεις?

Δεν ειναι εισαγωγης το αμαξι

Παρεξηγησα,  my apologies. Εγραψες στην αρχη γνησιο απο Σουηδια και αναφεροσουν στο μοτερ, εγω καταλαβα οτι εννοουσες το αυτοκινητο.

Επεξ/σία από doctorkostis
Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούτε για αλλαγή μοτέρ σε όχημα? Μακάρι να μου άλλαζαν και μένα το δικό μου με καινούριο.

15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μηπως παιζει καμμια απατη ?

Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό όπως καταλαβαίνεις

Τι απάτη?Γιατί να ρισκάρει ο Σαρακάκης το όνομά του για ένα μοτέρ?

Μια χαρά φυσιολογικό είναι να αλλαχθεί το μοτέρ με καινούριο αν το προηγούμενο ήταν ελαττωματικό και έβγαζε συνεχώς προβλήματα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Πρώτη φορά ακούτε για αλλαγή μοτέρ σε όχημα? Μακάρι να μου άλλαζαν και μένα το δικό μου με καινούριο.

Τι απάτη?Γιατί να ρισκάρει ο Σαρακάκης το όνομά του για ένα μοτέρ?

Μια χαρά φυσιολογικό είναι να αλλαχθεί το μοτέρ με καινούριο αν το προηγούμενο ήταν ελαττωματικό και έβγαζε συνεχώς προβλήματα. 

Δεν είπα ότι οπωσδήποτε είναι απάτη αλλά στα 70000 χλμ να αλλάζεις μοτέρ δεν είναι και συνηθισμένο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...