pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα xc60 που εχω βρει του 2016 Θα αγοραζατε ποτε ενα μοντελο με μειωμενη τιμη αριστο σε ολα αλλα να εχει αλλαξει μοτερ? ( γνησιο απο σουηδια τοποθετημενο απο σαρακακη στην ελλαδα ) Εχει 77000 χλμ κ μου το δινουν 21000 ευρω Οποια βοηθεια δεκτη Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατι εχει αλλαξει μοτερ ? Μηπως παιζει καμμια απατη ? Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό όπως καταλαβαίνεις. Πόσο πουλιέται κανονικά; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιαννη να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα.... ( το αυτοκινητο ειναι σε εκθεση μεταχειρισμενων κ το πουλαει συγγενικο προσωπο ) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι εχει αλλαξει μοτερ ? Μηπως παιζει καμμια απατη ? Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό όπως καταλαβαίνεις. Πόσο πουλιέται κανονικά; 25 με 26 23 θα το δινε αλλα επειδη ειμαστε συγγενεις 21 για μενα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23
doctorkostis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Τσεκαρε το ιστορικό του online με τη σουηδική πινακίδα ή το vin number. 1
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το αλλαξε γιατι παρουσιαστηκε καποιο προβλημα....ετσι του ειπε κ ο ιδιοκτητης ο προηγουμενος Παντως υπαρχει κ βιβλιο σερβις απο σφακιανακη κ πριν κ αφου εχει γινει η αλλαγη Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, pigos23 είπε Το αλλαξε γιατι παρουσιαστηκε καποιο προβλημα....ετσι του ειπε κ ο ιδιοκτητης ο προηγουμενος Παντως υπαρχει κ βιβλιο σερβις απο σφακιανακη κ πριν κ αφου εχει γινει η αλλαγη Έχει σημασία το πρόβλημα. Γιατί δεν το επισκευάσε; Το βιβλίο service δεν λέει πάντα την αλήθεια Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Τσεκαρε το ιστορικό του online με τη σουηδική πινακίδα ή το vin number. Αυτο πως το βρισκει να του το πω να το βρει? Το vin number...αναφερεται καπου πανω στον κινητηρα? ( το βρηκα ) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Να το δει και ένας φανοποιός Ότι φαίνεται δεν είναι πάντα έτσι Συγνώμη που είμαι καχύποπτος αλλά κάτι δεν μου αρέσει σε όλα αυτά. Ίσως όμως να κάνω και λάθος. 1
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, pigos23 είπε Αυτο πως το βρισκει να του το πω να το βρει? Το vin number...αναφερεται καπου πανω στον κινητηρα? Μου στειλε αδεια κυκλοφοριας οκ Ξερουμε κανα site καλο για να ελενξω το vin ?? Ή οποιο βρω μπροστα μου...ολα ειναι επι πληρωμη φυσικα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23
doctorkostis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρκετά γνωστό είναι το carvertical, εξωτερικό το χρησιμοποιούν πολύ. Αν ξέρεις τη σουηδική πινακίδα μπορείς να δεις κάποια στοιχεία δωρεάν στο https://www.car.info/en-se/ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από doctorkostis
meletis_m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, pigos23 είπε Καλησπερα Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα xc60 που εχω βρει του 2016 Θα αγοραζατε ποτε ενα μοντελο με μειωμενη τιμη αριστο σε ολα αλλα να εχει αλλαξει μοτερ? ( γνησιο απο σουηδια τοποθετημενο απο σαρακακη στην ελλαδα ) Εχει 77000 χλμ κ μου το δινουν 21000 ευρω Οποια βοηθεια δεκτη Πρόσφατα κάτοχος Volvo V40 D2 βέβαια . Για ποιο λόγο άλλαξε μοτέρ και τι κιβώτιο έχει ; Γενικά με τη συνεργάσια τών psa group τουλάχιστον οι D2 έβγαζαν γνωστό θέμα με φλάντζα κεφαλής . Δε ξέρω για το δικό σου . Είναι αυτόματο κιβώτιο ή χειροκίνητο ; Γιατι με τα αυτόματα διαβάζα διάφορα θέματα . Για μένα καλό έλεγχο απο δικό σου μηχανικό , σου δίνουν τη δυνατότητα πίσω στο συνεργείο και για τρακάρισμα . Πιθανόν ο προηγούμενος έκανε ανταλλαγή . Εάν και εγω είχα τις επιφυλάξεις με το V40 D2 γιατί διάβαζα διάφορα θέματα εδω και 65,000 χιλιόμετρα σε 1,5 χρόνο δε εχω κανένα θέμα . 4 ώρες πριν, pigos23 είπε Μου στειλε αδεια κυκλοφοριας οκ Ξερουμε κανα site καλο για να ελενξω το vin ?? Ή οποιο βρω μπροστα μου...ολα ειναι επι πληρωμη φυσικα Και το επι πληρωμη δε σου δίνει και στοιχεία πολλά . Το ειχα τσεκάρει σε Mazda 6 που έκανε και σε επίσημη αντιπροσωπεία . Ηταν πρίν τη αγορά του Volvo v40 . Εν τέλει το αμάξι ελέγχθηκε απο δικό μου μηχανικό και σε επίσημη αντιπροσωπεία και προχώρησα .
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Ναι αυτοματο κιβωτιο εχει Σκεφτομαι να ζητησω να παμε στον σφακιανακη στη κηφισιας εκει που εχουν γινει κ ολα τα σερβις του ετσι ωστε να ελεγχθει κ να μου πουν 2 ώρες πριν, doctorkostis είπε Αρκετά γνωστό είναι το carvertical, εξωτερικό το χρησιμοποιούν πολύ. Αν ξέρεις τη σουηδική πινακίδα μπορείς να δεις κάποια στοιχεία δωρεάν στο https://www.car.info/en-se/ Σουηδικη πινακιδα?? Τι εννοεις? Δεν ειναι εισαγωγης το αμαξι
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, pigos23 είπε Καλησπερα Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα xc60 που εχω βρει του 2016 Θα αγοραζατε ποτε ενα μοντελο με μειωμενη τιμη αριστο σε ολα αλλα να εχει αλλαξει μοτερ? ( γνησιο απο σουηδια τοποθετημενο απο σαρακακη στην ελλαδα ) Εχει 77000 χλμ κ μου το δινουν 21000 ευρω Οποια βοηθεια δεκτη Τα 77000 χλμ σε τι αναφέρονται ;Στην καρότσα ή στο μοτέρ;Πότε έγινε η αλλαγή;
pigos23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στη καροτσα... 11.11.21 εγινε η αλλαγη του μοτερ κ ειχε τοτε 67073 χλμ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pigos23 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα