Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 minutes ago, antirix024 said:

ναι, δεν με απασχολεί αυτό καθόλου. Τα αρχεία της δουλειάς μου με ενδιαφέρουν για τις φωτο έχω το Lightroom και κάνω τη δουλειά μου (και το OneDrive μόνο για storage)

Μιλάω για προβολή γενικά έχει πιο καλή εφαρμογή από της Microsoft επειδη έχω και τα δύο συνδρομή από 100 gb για σημαντικά αρχεία για τα υπόλοιπα έχω nas 

16 hours ago, aypnia said:

Δεν νομίζω να έγραψε ο άνθρωπος ότι ανεβάζει φωτογραφίες.

Πόσο μάλλον που λέει ότι προτιμά το Dropbox που δεν κάνει καν διαχείριση φώτο.

Τι να σου πω, για 3 TB που θέλω για backup σημαντικών αρχείων από το synology για το 365 πληρώνω 28 ευρώ το χρόνο.

Το μοιράζομαι και πληρώνω το μισό εγώ, τόσο βγαίνει το ετήσιο 365 αν πάρεις την άδεια από τρίτους.

Για 2 TB στη Google θα ήθελα 10 ευρώ το μήνα.

Η καλύτερη διαχείριση αξίζει για μένα 100 ευρώ παραπάνω το χρόνο και έχοντας και 2 TB αντί για 3;

Προσωπικά, όχι, τέλεια είναι η διαχείριση του onedive και τα 100 ευρώ που θα πλήρωνα επιπλέον στη τσέπη μου 🙂

Χρησιμοοιεις το cloud sync της synology για να τα στείλεις στο one drive ?

Απορία πόσες πιθανότητες έχεις να χάσεις αρχεία σε clod μεγάλης εταιρίες πχ OneDrive η Google drive ?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Μιλάω για προβολή γενικά έχει πιο καλή εφαρμογή από της Microsoft επειδη έχω και τα δύο συνδρομή από 100 gb για σημαντικά αρχεία για τα υπόλοιπα έχω nas 

Χρησιμοοιεις το cloud sync της synology για να τα στείλεις στο one drive ?

Απορία πόσες πιθανότητες έχεις να χάσεις αρχεία σε clod μεγάλης εταιρίες πχ OneDrive η Google drive ?

Ναι με το cloud sync αλλά θέλω να πειραματιστώ και με άλλους τρόπους και ειδικά με το Hyper Backup.

Ο μόνος τρόπος για να χάσεις αρχεία είναι να σου κλείσουν το λογαριασμό. Αλλά... αν είσαι συνδρομητής τους, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν αυτό και στον επαναφέρουν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλουν να χάσουν τα λεφτά που τους δίνεις. Μόνο στους δωρεάν λογαριασμούς δεν ενδιαφέρονται.

Το έχω δοκιμάσει και με "πυρηνικά" για να δω το τι κάνουν αν βρουν πότε κάτι, πχ ένα torrent που το hash του είναι σίγουρα στις πειρατικές λίστες των hashes. Ακόμη κι αυτά ΔΕΝ τα σβήνουν, τα κάνουν flag, δηλαδή μπορείς μόνο να τα κατεβάσεις και δεν μπορείς να τα κάνεις public και share.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...