SUBZOULOU Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας. Θα πάρω ένα tablet για την δουλειά, βασική χρήση και είμαι ανάμεσα στα δύο. Κάποια γνώμη. Ξέχασα να γράψω το honor είναι το pad 8 12'.
aces Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, SUBZOULOU είπε Καλημέρα σας. Θα πάρω ένα tablet για την δουλειά, βασική χρήση και είμαι ανάμεσα στα δύο. Κάποια γνώμη. Ξέχασα να γράψω το honor είναι το pad 8 12'. Το realme γενικα έχουν ελαφρύ μενού & λειτουργικό τίμιες συσκευές κ σέρβις εντός Ελλάδα. 6 ram είναι υπεραρκετή για καθημερινή χρήση πλην αν χρησιμοποιείς για gaming με απαιτητικά γραφικά. Όπως κ τα 128 πλέον.
SUBZOULOU Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ, απλά το honor έχει πιο μεγάλη, βολεύει, οθόνη. Πιστεύεις ότι θα έχω θέμα service ; 1
Λύση aces Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SUBZOULOU είπε Ευχαριστώ πολύ, απλά το honor έχει πιο μεγάλη, βολεύει, οθόνη. Πιστεύεις ότι θα έχω θέμα service ; ΕΙναι κοντα οι 2 συσκευες εφοσον η ραμ ειναι 6 επιλεξτε οποιο εξυπηρετεί η μεγαλη οθόνη δεν βολεύει από θεμα φορητοτητα κ μεταφορά κλπ βολεύει σε κατανάλωση περιεχομένου streaming ταινιες YouTube κλπ η μεγαλ.οθονη Τα realme ειναι λιγακι πιο ελαφρυ το λειτουργικο/μενου κ εχουν σερβις αρκετά καλό αν χρειαστεί κάτι στο μέλλον αν κ τα ταμπλετ σπανια να θελουν κατι. 3 έτη ενημερώσεις δινουν. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα