Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, mants118 είπε Ναι και μόνο για εύρεση αντικειμένου που είναι κοντά σου.. Δεν λειτουργεί όπως το tag του Μήλου ή της Samsung για εύρεση του αντικειμένου σου από κάποιον άλλον... Εκτός κι αν μέσω της εφαρμογής του chipolo το δήλωσης χαμένο και τύχει αυτός που θα περάσει κοντά να έχει κι αυτός την εφαρμογή.. Α οπότε δεν είναι ίδια η λειτουργία τους. Με βλέπω για το νέο smart tag. Αλλά θα προτιμούσα κάτι που θα δούλευε με το find my της Google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Απορία; αυτά μέσα στο αυτοκίνητό η μηχανάκι δεν έχει φόβο να κάνουν μπαμ η μπαταρία τους η να λιώσει από την ζέστη που ανεβάζουν το καλοκαίρι τα αυτοκίνητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Βρε συ πλάκα κάνεις; Το Smart Tag είναι το airtag των Android. Airtag = μόνο συσκευές Apple Smart Tag = μόνο συσκευές Samsung Οπότε όχι δεν θες airtag. δεν κατάλαβες το πνεύμα της ανάρτησης μου, θέλουμε ένα tag που να δουλεύει με όλα τα android, όπως το airtag δουλεύει με όλα τα iphones. Δεν μου κάνει το smart tag, γιατί δεν έχω samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 18 hours ago, @pnea1973 said: Δηλαδή θα μπορείς να βρεις κάτι μέσω του smartthings.. Πχ μου έκλεψαν την τσάντα και έχω μέσα ένα τέτοιο θα μπορώ απ όπου και να είμαι να το βρω; Οχι,μεχρι 150 μετρα ,,απλα αν θυμασαι περιπου που την εχασες μπορεις να περασεις απο εκει και οταν εισαι εντος εμβελειας θα χτυπησει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, -WISE- είπε Το απλό έχω. Το + απλά σου δίνει τη δυνατότητα που σου δίνει και το νέο μοντέλο. Δηλαδή να ψάξεις μέσω AR όταν βρίσκεσαι κοντά οπότε στην πράξη δεν μου προσφέρει κάτι. Όσον αφορά την ακρίβεια, υπάρχουν περιπτώσεις που μου έχει δείξει το αμάξι στον ίδιο δρόμο που το άφησα αλλά σε άλλον αριθμό ή ακόμα και σε άλλο (διπλανό) στενό. Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι μπορείς να καταλάβεις ότι δεν στο έχει κλέψει κανείς αφού αν στο έπαιρνε δεν θα στο πήγαινε 100 μέτρα πιο κάτω. 😛 Πάντως μέσω της εφαρμογής, σε καθοδηγεί να το βρεις μέσω χάρτη από όπου και αν είσαι. Η μπαταρία μοιάζει εξαιρετική. Τα έχω κανένα 6μηνο και είναι στο 100% ακόμα. Δεν έχει ακριβές ποσοστό αλλά το γράφει ως εξής: Sufficient: 16-100% Low: 6-15% Very Low: 0-5% Εμένα ακόμα είναι στο sufficient. Παρόλα αυτά αλλάζει πανεύκολα αν χρειαστεί. Το παράδοξο είναι ότι όντως στην αγορά δεν μπορείς να τα βρεις πλέον. Τελικά για οχήματα οι gps trackers είναι καλύτεροι και πιο ακριβείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Bourdoulas said: Το Chipolo δηλαδή είναι σαν το Smart Tag 1 (δεν έχει ultra wide band) αλλά λειτουργεί με όλα τα android. Σωστά; Ναι το Chipolo ONE Point λειτουργεί με όλα τα ανδροιδ (Find My Device network requires location services and Bluetooth to be turned on) σαν αντίστοιχα της απλ με ολα τα απλ για εντοπισμό με άλλα ανδροιδ κινητά σε όλο τον πλανήτη, αλλά δυστυχώς δεν έχει ultrawide band που χρησιμεύει στον ακριβή εντοπισμό όταν είσαι πολύ κοντά. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Athoz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Athoz είπε Ναι το Chipolo ONE Point λειτουργεί με όλα τα ανδροιδ (Find My Device network requires location services and Bluetooth to be turned on) σαν αντίστοιχα της απλ με ολα τα απλ για εντοπισμό με άλλα ανδροιδ κινητά σε όλο τον πλανήτη, αλλά δυστυχώς δεν έχει ultrawide band που χρησιμεύει στον ακριβή εντοπισμό όταν είσαι πολύ κοντά. Δηλαδή μπορώ να ανοίξω το Find my device και να μου δείξει άμεσα που βρίσκεται ή θα πρέπει να το δηλωσω σαν χαμένο; Γιατί από την περιγραφή στο site της Chipolo αυτό καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, SOCRATIS1000 said: Οχι,μεχρι 150 μετρα ,,απλα αν θυμασαι περιπου που την εχασες μπορεις να περασεις απο εκει και οταν εισαι εντος εμβελειας θα χτυπησει.. δεν ισχύει αυτό. ναι θα μπορείς να βρεις την τσάντα αν βρίσκεται οποιοδήποτε samsung τηλέφωνο σε απόσταση 150 μέτρων, πχ αν την κλέψουν στην Αθήνα και την πάνε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη θα μπορείς εσύ από την Αθήνα να βλέπεις που ακριβώς βρίσκεται. Αν όμως την πετάξουν στη μέση του πουθενά σε κάποιο βουνό λογικά δε θα μπορείς να τη βρεις. Έχει διάφορες εφαρμογές, κυρίως για σκυλιά που μπαίνει στο κολάρο, αυτοκίνητα καθώς και αποσκευές σε αεροπλάνο που μπορεί να χαθούν και βλέπεις που είναι (αρκετοί έχουν βρει έτσι τις αποσκευές τους που η εταιρεία τις είχε χάσει όπως εδώ https://edition.cnn.com/travel/article/airtag-lost-luggage-flight/index.html ) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Bezbozny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Το Chipolo δηλαδή είναι σαν το Smart Tag 1 (δεν έχει ultra wide band) αλλά λειτουργεί με όλα τα android. Σωστά; 2 ώρες πριν, Athoz είπε Ναι το Chipolo ONE Point λειτουργεί με όλα τα ανδροιδ (Find My Device network requires location services and Bluetooth to be turned on) σαν αντίστοιχα της απλ με ολα τα απλ για εντοπισμό με άλλα ανδροιδ κινητά σε όλο τον πλανήτη, αλλά δυστυχώς δεν έχει ultrawide band που χρησιμεύει στον ακριβή εντοπισμό όταν είσαι πολύ κοντά. Όντως ναι... Συγνώμη για το μπέρδεμα, έχω παλιότερο chipolo που δεν το έκανε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόνο με το δικό της σύστημα εύρεσης ……αν ήταν η Apple θα είχε ήδη 3 Λυκουρέζους του insomnia να της κάνουν ήδη αγωγή από το πληκτρολόγιο . Σαν συσκευή παντως φαίνεται όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, miltos_id είπε Μόνο με το δικό της σύστημα εύρεσης ……αν ήταν η Apple θα είχε ήδη 3 Λυκουρέζους του insomnia να της κάνουν ήδη αγωγή από το πληκτρολόγιο . Σαν συσκευή παντως φαίνεται όμορφο. Και τους αντίστοιχους Κούγιες από την άλλη πλευρά. Win win κατάσταση 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Bourdoulas said: Δηλαδή μπορώ να ανοίξω το Find my device και να μου δείξει άμεσα που βρίσκεται ή θα πρέπει να το δηλωσω σαν χαμένο; Γιατί από την περιγραφή στο site της Chipolo αυτό καταλαβαίνω. Δεν έχω την συσκευή για να σου πω με ακρίβεια αλλά από την σελίδα τους γράφει πως με την εφαρμογή βλέπεις που είναι στο χάρτη. Αλλά κάπου είδα και αυτό που αναφέρεις. Αν έχεις λίνκ στείλε να το ξεκαθαρίσουμε. Αν και το λογικό είναι πως το βλέπεις άμεσα. Γράφει πως δεν χτυπάει το κουδούνι του οταν είναι πάνω από 60 μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Mπορει να ειναι και καλυτερο απο gps tracker. Oταν σου φανε μηχανη/αυτοκινητο εχουν ενα μηχανημα που τους δειχνει αν εχεις gps. Tωρα αν αυτο δεν εκπεμπει συνεχως μπορει να μην το ανακαλυπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jadawin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2023 στις 9:38 ΜΜ, keysmith είπε Έτσι, λειτουργεί μόνο με Galaxy smartphones (ούτε ΚΑΝ με samsung smartphones γενικά πχ A54, μόνο galaxy πχ S23) Κοινώς αδιάφορο για τους περισσότερους. Την είδαν όλοι ala aple (iphone) θρησκεία με πιστούς οπαδούς. Τα ίδια και με τα ρολόγια της samsung που λειτουργούν "σωστά" (αυτά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν) μονο με galaxy.. Και το Α54 Galaxy ειναι. Η διάκριση βρίσκεται στα μοντέλα Α και S. Μαλλον εκεί μπερδεύεσαι. Ωραία ιδέα τα smart tag. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό από τα gps tracker; Κάτι στο οποίο να έχει εμπειρία; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από jadawin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Αυτός που έχει Galaxy και περνάει κοντά από ένα Smart Tag, χρειάζεται να έχει ενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση ώστε το tag να δώσει το σήμα? Ή by default το tag "μιλάει" με όλα τα Galaxy στην εγγύτητά του? (προφανώς να έχει ανοιχτό bluetooth τo Galaxy, αλλά χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα