Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy SmartTag 2, o δημοφιλής bluetooth tracker της Samsung έρχεται με νέο σχεδιασμό και πολλές βελτιώσεις

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy SmartTag 2, την επόμενη γενιά του Bluetooth tracker που κατασκευάζει, με αρκετές αξιοσημείωτες βελτιώσεις.

Ο νέος tracker σε σχήμα δακτυλίου έχει βαθμό αντοχής στο νερό και τη σκόνη υποστηρίζοντας το πρότυπο IP67, καθιστώντας το πολύ πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του. Ενσωματώνει επίσης έναν ενσωματωμένο μεταλλικό βρόχο για την εύκολη τοποθέτησή του σε κλειδιά, τσάντες, περιλαίμια και άλλα χωρίς την ανάγκη πρόσθετης αγοράς θήκης.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη Ultra Wideband (UWB), η οποία παρέχει ακριβέστερη εύρεση απόστασης και κατεύθυνσης όταν χρησιμοποιείται με συμβατά τηλέφωνα Galaxy. Η νέα προβολή πυξίδας της Samsung στην εφαρμογή SmartThings Find εμφανίζει τη σχετική απόσταση από το SmartTag 2, ενώ η επαυξημένη πραγματικότητα σας βοηθά να κατευθύνεστε προς αυτόν. Με τον τρόπο αυτό γίνεται με γρήγορο και εύκολο τρόπο ο εντοπισμός των αντικειμένων που έχουν επισημανθεί.

Επιπλέον, σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Galaxy SmartTag 2 έχει διευρυμένη Bluetooth εμβέλεια στα 120m για βασικές δυνατότητες εντοπισμού. Και σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που είχε δύο παραλλαγές, αυτή τη φορά υπάρχει μόνο μία έκδοση, υποστηρίζοντας UWB και Bluetooth σε μία συσκευή. Η αυτονομία του νέου SmartTag έχει ενισχυθεί σημαντικά, με την κανονική χρήση να διαρκεί έως και 500 ημέρες, 50% περισσότερο από πριν. Μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να την επεκτείνει περαιτέρω στις 700 ημέρες, ιδανική για μακροχρόνια παρακολούθηση αντικειμένων.

image.png.bcf8d10d35a6f11660bf1e2810f2f90e.png

Η εμπειρία ρύθμισης και παρακολούθησης της θέσης του tracker έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή SmartThings Find στα smartphones της Samsung. Όλα τα δεδομένα χρήστη και οι τοποθεσίες κρυπτογραφούνται για την προστασία της ιδιωτικότητας. Όπως ισχύει και με άλλες παρόμοιες λύσεις, υπάρχουν επίσης διασφαλίσεις για την αποτροπή ανεπιθύμητης παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων εάν ένα άγνωστο tracker κινείται για πολύ ώρα μαζί σας. Διατίθεται επίσης μια εύχρηστη λειτουργία καταγραφής περιπάτου κατοικίδιων ζώων, μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις όλων των Bluetooth tracker.

Παρά τις βελτιώσεις, ο tracker της Samsung εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ορισμένους περιορισμούς. Όπως και το αρχικό SmartTag, δεν είναι συμβατό με το επερχόμενο Find My network για συσκευές Android. Έτσι, λειτουργεί μόνο με Galaxy smartphones και το σύστημα SmartThings Find. Όμως για τους υπάρχοντες χρήστες του οικοσυστήματος της Samsung, η βαθύτερη ενσωμάτωση και τα οφέλη του έξυπνου οικιακού αυτοματισμού αποτελούν πλεονεκτήματα.

Το Galaxy SmartTag 2 ξεκινάει να πωλείται από τις 10 Οκτωβρίου για 30 δολάρια, ενώ θα διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι, λειτουργεί μόνο με Galaxy smartphones  (ούτε ΚΑΝ με samsung smartphones γενικά πχ A54, μόνο galaxy πχ S23)

Κοινώς αδιάφορο για τους περισσότερους.

Την είδαν όλοι ala aple (iphone) θρησκεία με πιστούς οπαδούς. Τα ίδια και με τα ρολόγια της samsung που λειτουργούν "σωστά" (αυτά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν) μονο με galaxy.. 

• Thanks 1
  • Confused 5

6 λεπτά πριν, keysmith είπε

Έτσι, λειτουργεί μόνο με Galaxy smartphones  (ούτε ΚΑΝ με samsung smartphones γενικά πχ A54, μόνο galaxy πχ S23)

Κοινώς αδιάφορο για τους περισσότερους.

Την είδαν όλοι ala aple (iphone) θρησκεία με πιστούς οπαδούς. Τα ίδια και με τα ρολόγια της samsung που λειτουργούν "σωστά" (αυτά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν) μονο με galaxy.. 

Όλα τα κινητά της Samsung είναι galaxy.

• Like 13
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι από τα πράγματα που θα είχε νόημα να υποστηριχθούν από το ίδιο το android, με εφαρμογή της google. Γιατί το βασικό feature σε αυτά είναι το δίκτυο της Samsung, που χρησιμοποιεί όλα τα Samsung κινητά που κυκλοφορούν εκεί έξω για να ανανεώνει το στίγμα. Αν αυτό γινόταν με κάθε android κινητό, θα υπήρχε ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός από smartphones που θα μπορούσαν να βρουν το tag σου.

Επεξ/σία από jimex
  • Like 7
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😊

9 λεπτά πριν, jimex είπε

39 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Όλα τα κινητά της Samsung είναι galaxy.

Πραγματικά ΔΕΝ το είχα καταλάβει.... Θεωρούσα ότι galaxy ήταν μόνο οι high end συσκευές της... 

Έχει λοιπόν ένα λόγο ύπαρξης αυτό το μαραφέτι... Όλο και κάποιος έχει ένα galaxy... 

Βέβαια, εδώ Κρήτη βλέπω κυρίως Xiaomi..pan widget

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1

1 ώρα πριν, moumos είπε

Εχω βάλει τον προκάτοχο στο μηχανάκι μου και είναι εξαιρετικά! Εννοείται θα παραγγείλω μόλις γίνει διαθέσιμο! 

Τι εννοείς ότι το έβαλες στο μηχανάκι? Δηλαδή να λειτουργήσει ως gps tracker? Εγώ νομίζω ότι είναι μόνο για να βρεις τα κλειδιά σου ή κάτι κοντινό. Τώρα στη μηχανή αν στην πάρουν μπορεί να εντοπιστεί από αυτό το μικρό μπρελοκάκι?

Αν όντως γίνεται και με τόση αυτονομία το πήρα χθες. 

Μια χαρά και καλή τιμούλα. 

Εχω ένα απλό στο αμάξι και ένα στο πορτοφόλι/τσάντα μου και ειδικά του αμαξιού με έχει βοηθήσει τις φορές που έχω ξεχάσει που το χω παρκάρει. 😄

• Like 2

3 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Μια χαρά και καλή τιμούλα. 

Εχω ένα απλό στο αμάξι και ένα στο πορτοφόλι/τσάντα μου και ειδικά του αμαξιού με έχει βοηθήσει τις φορές που έχω ξεχάσει που το χω παρκάρει. 😄

Στο αμάξι ποιά παραλλαγή έχεις; Δουλεύει με σχετική ακρίβεια; Έχει καλή αυτονομία;

33 minutes ago, gkmanpower said:

Τι εννοείς ότι το έβαλες στο μηχανάκι? Δηλαδή να λειτουργήσει ως gps tracker? Εγώ νομίζω ότι είναι μόνο για να βρεις τα κλειδιά σου ή κάτι κοντινό. Τώρα στη μηχανή αν στην πάρουν μπορεί να εντοπιστεί από αυτό το μικρό μπρελοκάκι?

Αν όντως γίνεται και με τόση αυτονομία το πήρα χθες. 

Εκεί στον καταυλισμό που θα καταλήξει το μηχανάκι, όλο και κάποιος θα έχει βουτηξει κάνα galaxy και θα το εντοπίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι θα ξέρεις πού είναι αλλά δε θα μπορείς να πας να το πάρεις, ούτε εσύ ούτε η αστυνομία.

• Like 3
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, stefan_city είπε

Με το πέρας των «... έως 500 ημέρες» όσο αναφορά τη μπαταρία, τι γίνεται μετά;

Πετιέται και αγοράζεις νέο ή φορτίζεται κάπως;

Αλλάζει η μπαταρία( CR2032) κανονικά. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...