flogerakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Θα είμαστε με την σύζυγο μου ταξίδι στο εξωτερικό στην Αυστρία για 5 ημέρες και θα θέλαμε να έχουμε δεδόμενα στα κινητά μας. Θυμάμαι σε περσινό ταξίδι μας είχε οριο τα 2 GB και ξεμείναμε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Υπάρχει κάποιο πακέτο για απεριόριστα στο εξωτερικό η έστω 5-10 GB?? Έχουμε Cosmote WhatsUp και οι 2. Ευχαριστω.
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, flogerakos είπε Καλησπέρα σας. Θα είμαστε με την σύζυγο μου ταξίδι στο εξωτερικό στην Αυστρία για 5 ημέρες και θα θέλαμε να έχουμε δεδόμενα στα κινητά μας. Θυμάμαι σε περσινό ταξίδι μας είχε οριο τα 2 GB και ξεμείναμε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Υπάρχει κάποιο πακέτο για απεριόριστα στο εξωτερικό η έστω 5-10 GB?? Έχουμε Cosmote WhatsUp και οι 2. Ευχαριστω. Koίτα στα πακέτα,έχει και για roaming.Πχ το giga month 4gb με 8,5€ είναι και για roaming.Oπως και το giga week που μάλλον σας συμφέρει πιο πολύ. Εφαρμογή , πακέτα ,λεπτομέριες θα δεις τι γράφουν.
flogerakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Koίτα στα πακέτα,έχει και για roaming.Πχ το giga month 4gb με 8,5€ είναι και για roaming.Oπως και το giga week που μάλλον σας συμφέρει πιο πολύ. Εφαρμογή , πακέτα ,λεπτομέριες θα δεις τι γράφουν. Ευχαριστω για την άμεση απάντηση σου! Το είδα μολις, έχουν και αυτά οριο τα 4 Gb αλλά νομίζω θα μας φτάσουν είναι αρκετά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, flogerakos είπε Ευχαριστω για την άμεση απάντηση σου! Το είδα μολις, έχουν και αυτά οριο τα 4 Gb αλλά νομίζω θα μας φτάσουν είναι αρκετά. Ενα πακέτο εσύ ένα η σύζυγος.Βάζετε και δευτερο αν χρειαστείτε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα