Προς το περιεχόμενο

Commandos: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Οπότε με τον φτωχό μου ryzen 3 2200g με την gpu του επεξεργαστή, να μην μπω καν στον κόπο να δοκιμάσω το demo?

Βάλε το demo και βλέπεις. Στη χειρότερη πιστεύω πως θα το στρώσουν κάπως με patches όταν κυκλοφορήσει.

4 λεπτά πριν, firepc είπε

πολύ αργάνε ρε παιδί μου

Δώστε ημερομηνία επιτέλους

Δοκίμασες το Sumerian Six?

Πες μας για το 63 Days. Έχει όντως μόνο 6 αποστολές?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Despotas είπε

Δοκίμασες το Sumerian Six?

Πες μας για το 63 Days. Έχει όντως μόνο 6 αποστολές?

To Sumerian Six και το Stargate Timekeepers είναι τα μόνα RTT που δεν έχω παίξει ακόμα

Το 63 days είναι κα-τα-πλη-κτι-κό που λέει και η Ντόρα. Ναι έχει 6 αποστολές που παίρνουν αρκετή ώρα. Μου πήρε 21 ώρες να το τελειώσω. Είναι το πιο δύσκολο rtt μετά το commandos 1

Καλη χρυσή η mimimi αλλά τα παιχνίδια της βγαίνουν νεράκι ακόμα και με 1 άτομο. Το 63 days πάει την σκέψη σου σε άλλο επίπεδο. Έχεις ελάχιστα μέσα στη διαθεσή σου και μ' αυτά πρέπει να τα βγάλεις πέρα.

Πέρα απ' τη δυσκολία, σαν game είναι πολύ όμορφο και τρέχει μια χαρά (το War Mongrels είχε πολλά προβλήματα όταν βγήκε)

Επεξ/σία από firepc
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι θα συμφωνήσω για τη Mimimi και τη δυσκολία τουλάχιστον στο Hard που παίζω.

Το Shadow Gambit μου φάνηκε αισθητά πιο εύκολο από Desperados 3-Shadow Tactics. Ίσως βέβαια να έπαιζαν ρόλο οι ιδιότητες των χαρακτήρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Despotas είπε

Ναι θα συμφωνήσω για τη Mimimi και τη δυσκολία τουλάχιστον στο Hard που παίζω.

Το Shadow Gambit μου φάνηκε αισθητά πιο εύκολο από Desperados 3-Shadow Tactics. Ίσως βέβαια να έπαιζαν ρόλο οι ιδιότητες των χαρακτήρων.

Ήταν πολύ OP όλοι τους στο Shadow Gambit

Στο 63 days έχεις χαρακτήρα ο οποίος έχει μία ροπαλιά που απλά ζαλίζει τον εχθρό για λίγο και μια σπρωξιά που έχει effect μόνο αν την κάνεις σε κάποιον που βρίσκεται στην άκρη ενος κτηρίου. (για να πέσει κάτω και να πεθάνει προφανώς) Η ροπαλιά δεν δουλεύει στους εχθρούς που φορούν κράνος. Και οι 2 κινήσεις δουλεύουν μόνο αν πας απο πίσω.

Επίσης, δεν μπορεί ο συγκεκριμένος να σηκώσει πτώματα. Αυτά για να καταλάβεις πόσο περιορισμένα είναι τα πράγματα

Μπορεί να πάρει πιστόλι (αν το βρει απο εχθρό που το έχει) αλλά σπάνια να χρησιμοποιήσεις όπλα γτ κάνουν τρομερό θόρυβο και οι εχθροί εκτός οτι σε γαζώνουν αμέσως, σου ρίχνουν και χειροβομβίδα ακριβώς πάνω σου η οποία σκάει σε μισό δευτερόλεπτο

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.

Πιστεύω ο λόγος που αργούν να δώσουν ημερομηνία είναι επειδή βρίσκονται σε συνεννόηση με την microsoft, διότι το παιχνίδι βγαίνει και στο gamepass

Δημοσ.
2 ώρες πριν, devil-ji είπε

Συμπαθητικο το demo απο Commandos 3, ελπιζω να εχει λογικη τιμη και οχι κανα 70αρι.

θα είναι day1 στο gamepass

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...