Προς το περιεχόμενο

Commandos: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Ryzen 3 2200g το σηκώνει?

Κάτσε να βγει πρώτα και βλέπουμε. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/6/2024 στις 12:16 ΠΜ, stevenfins είπε

Πως μας ξέφυγε νέο trailer. Συνεχίζουν να μου φαίνονται λίγο περίεργα τα animations τους, αλλά γενικά μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Υποθέτω πως κοντά στην Gamescom θα έχουμε ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας μιας και συνεχίζει να λέει για το 24.

Δειχνει πολυ ωραιο και πιστο στα παλια με καλυτερα γραφικα προφανως. Μακαρι να ειναι οσο καλο δειχνει το trailer.

• Like 2
Δημοσ.

Ας ανακοινώσουν επιτέλους ημ/νία και βλέπουμε.

Τo animation εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο πάντως, συμφωνώ με τον @stevenfins

Τουλάχιστον έχουμε να προσδοκούμε στο συγκεκριμένο είδος αφού το 63 Days υποτίθεται πως θα κυκλοφορήσει και αυτό εντός του έτους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιασα το demo μολις το ξεκινησα και μου αρεσε αυτο στην αρχη που εβαλαν πριν μπουμε στο παιχνιδι. Θελετε accurate ιστορικα συμβολα η οχι? Εννοειται επεσε το τικαρισμα. 

Commandos-Screenshot-2024-10-07-17-10-44
Commandos-Screenshot-2024-10-07-17-10-49

• Like 2
Δημοσ.

Tιμιο το demo με Beret και Marine παρακατω. Καποια bugs υπαρχουν στο παιχνιδι πχ μετα απο load σε διαγραφει το key binding που εχεις φτιαξει και micro stutters εδω και εκει. Βαρυ για τα γραφικα του και εχει μονο FSR οχι DLSS. Θελει δουλιτσα για αυτο και δεν εβγαλαν ακομα επισημη κυκλοφορια. 

Screenshot-1.png

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο μας έδωσαν οι τσίπηδες. Στο demo του Sumerian Six έπαιζα και έπαιζα και δεν έλεγε να τελειώσει. Εμφανής και εδώ πάντως η επιρροή της mimimi τόσο στο gameplay π.χ. με την δυνατότητα παύσης του χρόνου για εκτέλεση ταυτόχρονων κινήσεων, όσο και στο UI. Επίσης, όπως σωστά είπε και ο Arkin, το βρήκα αρκετά βαρύ.

Σίγουρα πρέπει να δούμε περισσότερα για τη δημιουργία ολοκληρωμένης άποψης, αλλά παρά τις όποιες βελτιώσεις που απαιτούνται, το πρόσημο μέχρι στιγμής είναι θετικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως βαρύ, σε epic όλα σε 1440 25-32fps με 6700ΧΤ. Έφαγε το fg του και παλεύεται, ίσως είναι ιδανικό ένα τέτοιο παιγνίδι, τόσο αργό.

Ίσα που πάτησα 5 κλικ και το άφησα, αλλά νομίζω θα το βάλω 5-10 φορές μέχρι να κυκλοφορήσει το κανονικό, για τη συγκίνηση.

Επεξ/σία από Πέτρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...