Despotas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε το Commandos: Origins. Το γνωστό stealth strategy (όπως το αναφέρει η καλή μας Mimimi ☹️) επιστρέφει επιτέλους στις οθόνες μας. Ακόμη δεν έχουμε ημ/νία κυκλοφορίας αλλά είναι το 2024 και θα είναι από τη 1η ημέρα στο Gamepass. https://gg.deals/subscription-news/commandos-origins-is-coming-to-game-pass-on-launch-day/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Despotas 13
firepc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 ALARM! ALARM! Άντε επιτέλους ακούσαμε για το νέο commandos Αλλά αυτό το origins τι το ήθελαν.. Πείτε το απλά Commandos 4 2
gust Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις φαίνεται καλό! Κρατάω ακόμα μικρό καλάθι για την Kalypso αλλα θα δείξει....
Despotas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, gust είπε Ρε σεις φαίνεται καλό! Κρατάω ακόμα μικρό καλάθι για την Kalypso αλλα θα δείξει.... Ας ελπίσουμε να μην έχουμε φαινόμενα Commandos 2 HD..
stevenfins Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Επιτέλους! Συγκρατημένα αισιόδοξος βλέποντας το trailer. Ωραία ποικιλία τοποθεσιών, ειδικά με βόρεια Αφρική. Βλέποντας και το art έχουμε και λέμε: Green Beret - ήταν πιστεύω σιγουράκι η παρουσία του Diver - από το πόσο μικρό ρόλο είχε στο 3 φοβόμουν μήπως παρέλειπαν τον αγαπημένο μου Fins, αλλά ευτυχώς είναι εδώ Spy - ο αγαπημένος κατάσκοπος με την κλασική τραγιάσκα και τις σύριγγες με το δηλητήριο δεν θα μπορούσε να έλειπε Sapper - επέστρεψε ο πυροτεχνουργός της καρδιάς μας για να καταστρέψει μερικά γερμανικά τανκς Sniper - ο Duke είναι έτοιμος να ανοίξει κεφάλια από μακριά Driver - o okey dokey οδηγός επιστρέφει για να μεταφέρει την ομάδα και γιατί όχι να κλέψει και κανένα τανκ Αισθητή είναι η απουσία του κλεφτάκου Lupin, με τον σκυλάκο Whiskey, αλλά και η από την Ρωσία με αγάπη, Νατάσσα. Ελπίζω να μην τους έχουν ξεχάσει, εκτός και αν δούμε και κάποιον νέο χαρακτήρα. 4
liakinen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Συγκινήθηκα ρε 😥 θυμήθηκα τα ωραία χρόνια, με την ανεμελιά, χωρίς έγνοιες που έπαιζα τα Commandos με ένα φιλαράκι. Μας κορόιδευαν οι άλλοι της παρέας γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι βρίσκαμε σε αυτά τα παιχνίδια την εποχή εκείνη που τα fps και τα rpg ήταν της μόδας. P.S Αμφιβάλλω αν θα δούμε την Natasha και αυτό εξαιτίας της καταγωγής της. Δεν ήταν βέβαια και "βασικός" χαρακτήρας της σειράς. 5
liakinen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι σαν τα Desperados το στυλ ; Ναι. 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Εύκολα day-1...εγώ, ο αδερφός μου, ο κουμπάρος και 3-4 ακόμα φίλοι που από χτες έχουμε πάθει σοκάρα.! Οκ, θα περιμένω εννοείται μήπως και στις επόμενες ενημερώσεις δούμε κάποια επική ππριά, αλλά πραγματικά ενθουσιάστηκα. Ξέρουμε αν θα έχει co-op mode?
stevenfins Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ξέρουμε αν θα έχει co-op mode? Ναι! "There is No I in Team – Take on missions with a friend in the two-player cooperative multiplayer mode, either online or via local split-screen." Πηγή: https://www.gamespress.com/The-Commandos-Series-Returns-in-2024-with-Commandos-Origins Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από stevenfins 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, stevenfins είπε Ναι! "There is No I in Team – Take on missions with a friend in the two-player cooperative multiplayer mode, either online or via local split-screen." Πηγή: https://www.gamespress.com/The-Commandos-Series-Returns-in-2024-with-Commandos-Origins Tώρα, μάλιστα...καταστροφή!
Aris-leme Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Το πρώτο το οριτζιναλ το έλιωσα. Τα αγόρασα όλα τα κομάντος τιμής ένεκεν αλλά δεν τα ακούμπησα. Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή να περιμένω την φρουρααααααα φρουρααααααα να γυρίσει πλάτη να πετάω πέτρες ξανά όπως όταν ήμουν νέος
Despotas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/10/2023 στις 12:53 ΠΜ, liakinen είπε Συγκινήθηκα ρε 😥 θυμήθηκα τα ωραία χρόνια, με την ανεμελιά, χωρίς έγνοιες που έπαιζα τα Commandos με ένα φιλαράκι. Μας κορόιδευαν οι άλλοι της παρέας γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι βρίσκαμε σε αυτά τα παιχνίδια την εποχή εκείνη που τα fps και τα rpg ήταν της μόδας. P.S Αμφιβάλλω αν θα δούμε την Natasha και αυτό εξαιτίας της καταγωγής της. Δεν ήταν βέβαια και "βασικός" χαρακτήρας της σειράς. Θυμάμαι και εγώ με 2 φιλαράκια να παλεύουμε να βρούμε τη λύση για να περάσουμε τις πίστες στο 1ο και στο Beyond of the Call of Duty. Χρυσές εποχές με ανεμελιά όπως αναφέρεις! Στις 6/10/2023 στις 1:21 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Είναι σαν τα Desperados το στυλ ; Τo Commandos ουσιαστικά δημιούργησε αυτό το στυλ των Real Time Tactics - Stealth Strategy. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Despotas 2
stevenfins Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Πανέμορφο φαίνεται. Έχουμε και πίστα που θυμίζει πολύ από το Das Boot του 2. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα