zacharis1955 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αυτό σε barebone βγαίνει στα 269€ Αξίζει; τι λέτε; Μνήμη και "δίσκος" θα μπουν τα παλιά που έχω. https://store.minisforum.de/en/products/minisforum-un1245-un1265?variant=41929937846455 Οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2023 στις 9:52 ΜΜ, makhs5 είπε Κατεβασε το driver booster και θα σου βρει ολους τους drivers μονο του, και θα ειναι και οι πιο προσφατοι. Εγω ετσι κανω παντα οταν αγοραζω κατι, Φορματ, και κατεβαζω τους drivers με αυτο το προγραμματακι κι ολα μια χαρα. Στις 8/11/2023 στις 3:16 ΠΜ, zacharis1955 είπε https://www.minisforum.com/front/support/56/UM480 https://www.lifewire.com/free-driver-updater-tools-2619206 Off topic, αλλά κατέβασα το Driver Booster για ένα παλιό Beelink που είχα και δούλεψε απροσδόκητα καλά !! Thank για το recommendations. Αξίζει να το προτιμήσω και για τα άλλα μηχανήματα που έχω έναντι των on-board λύσεων του κατασκευαστή (π.χ. Vantage στα Lenovo, Intel Driver & Support Assistant σε Intel NUC) ? BTW, από την ίδια εταιρεία, αξίζει το Advanced System Care Pro ? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από iparou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, iparou είπε Off topic, αλλά κατέβασα το Driver Booster για ένα παλιό Beelink που είχα και δούλεψε απροσδόκητα καλά !! Thank για το recommendations. Αξίζει να το προτιμήσω και για τα άλλα μηχανήματα που έχω έναντι των on-board λύσεων του κατασκευαστή (π.χ. Vantage στα Lenovo, Intel Driver & Support Assistant σε Intel NUC) ? BTW, από την ίδια εταιρεία, αξίζει το Advanced System Care Pro ? Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, κανόνας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, iparou είπε Off topic, αλλά κατέβασα το Driver Booster για ένα παλιό Beelink που είχα και δούλεψε απροσδόκητα καλά !! Thank για το recommendations. Αξίζει να το προτιμήσω και για τα άλλα μηχανήματα που έχω έναντι των on-board λύσεων του κατασκευαστή (π.χ. Vantage στα Lenovo, Intel Driver & Support Assistant σε Intel NUC) ? BTW, από την ίδια εταιρεία, αξίζει το Advanced System Care Pro ? Με το Advanced System Care Pro επειδη την εχω πατησει παλιοτερα και αναγκαστηκα μετα να κανω format δεν θα το προτεινα, πειραζει σε υπερβολικο βαθμο την registry πολυ περισσοτερο απο αλλα προγραμματα, πχ ccleaner κτλ Οποτε απο μενα οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Εγώ ούτε το driver booster εμπιστεύομαι προσωπικά, το ιδανικό είναι drivers από το site του κατασκευαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, κανόνας! Δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, iparou είπε Δηλαδή ? 23 ώρες πριν, iparou είπε ...Driver Booster για ένα παλιό Beelink που είχα και δούλεψε απροσδόκητα καλά !!... Αξίζει να το προτιμήσω και για τα άλλα μηχανήματα που έχω...? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Κανένα νέο για τις αποστολές έχει κανείς; Η δικιά μου έχει κολλήσει από τις 11/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, g_mateo είπε Κανένα νέο για τις αποστολές έχει κανείς; Η δικιά μου έχει κολλήσει από τις 11/11 3/11 πήρα tracking number 13/11 παρέλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Εχει νοημα να παραγγειλουμε σημερα καποιο απο αυτά τα Mini pc ή να δουμε τιποτα αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, Antretng είπε Εχει νοημα να παραγγειλουμε σημερα καποιο απο αυτά τα Mini pc ή να δουμε τιποτα αλλο; Από τη μια περιμένω μήπως ξαναπέσει το barebone στα 179 κι από την άλλη φοβάμαι πως θα λήξει η τιμή προσφοράς ή θα εξαντληθεί και θα μείνω με το ποντίκι στο χέρι. Όσο βλέπω εδώ τα νούμερα του επεξεργαστή.. https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Ryzen+7+4800H&id=3676 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
senes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, g_mateo είπε Κανένα νέο για τις αποστολές έχει κανείς; Η δικιά μου έχει κολλήσει από τις 11/11 και η δικιά μου είναι σε status "Export parcel center (Germany)" από 11/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Από τη μια περιμένω μήπως ξαναπέσει το barebone στα 179 κι από την άλλη φοβάμαι πως θα λήξει η τιμή προσφοράς ή θα εξαντληθεί και θα μείνω με το ποντίκι στο χέρι. Όσο βλέπω εδώ τα νούμερα του επεξεργαστή.. https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Ryzen+7+4800H&id=3676 Το βλεπω 259. Δεν ισχυει πια ο κωδικός να ριξει τη τιμή κατα 60 ευρω; Καλα ειναι και στα 199 τελική. Εγω το 32/512 κοίταζα. Αλλα κάπως με αποθαρρύναν τα σχόλια των παιδιών για καθυστερήσεις στην αποστολή. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Antretng είπε Το βλεπω 259. Δεν ισχυει πια ο κωδικός να ριξει τη τιμή κατα 60 ευρω; Καλα ειναι και στα 199 τελική. Εγω το 32/512 κοίταζα. Αλλα κάπως με αποθαρρύναν τα σχόλια των παιδιών για καθυστερήσεις στην αποστολή. Τελικά το πάτησα το κουμπί, 199 το barebone με το κουπόνι. Στο ali έχει 274 Έχει παραλάβει κανείς; Με ποια courier έρχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει παραλάβει κανείς; Με ποια courier έρχεται; πολλοι dhl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις