zacharis1955 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, villasg είπε Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειχαν καποια κομματια στην γερμανια , εφυγαν και απο εκει και περα εφτιχναν και εστελναν αναλογα τις παραγγελιες ..... Αμα δεις ο @papastr0umf παραγγειλε Γερμανια 5/10 ----> πηγε κινα --->16/10 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ Εγω παραγγελια 6/10 ----> πηγε κινα --->3/11 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ Αποστολή από Hong Kong με Priority Line μέσω Γερμανίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οπότε η διαφορά της επιλογής ADAPTER/WAREHOUSE ποια μπορεί να είναι σε χρόνους παράδοσης ? 1 EU/HONG KONG 2 EU/GERMANY Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madike7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία 20 Οκτώβρη. Σήμερα έλαβα το εξής email: Your order has arrived in Germany and is in the process of customs clearance and will be shipped out to you as soon as it arrives at the German warehouse. You will receive a tracking number when the order is dispatched from the German warehouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, madike7 είπε Παραγγελία 20 Οκτώβρη. Σήμερα έλαβα το εξής email: Your order has arrived in Germany and is in the process of customs clearance and will be shipped out to you as soon as it arrives at the German warehouse. You will receive a tracking number when the order is dispatched from the German warehouse. Τους έστειλες εσύ mail για την πορεία της παραγγελίας; Εγώ από 12/10 ακόμα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δλδ δίνουν προτεραιότητα σε όσους στέλνουν μέιλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madike7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Τους έστειλες εσύ mail για την πορεία της παραγγελίας; Εγώ από 12/10 ακόμα περιμένω. Ναι έστειλα email χθες το βράδυ και μου απάντησαν σήμερα τα ξημερώματα. 10 λεπτά πριν, quintus είπε Δλδ δίνουν προτεραιότητα σε όσους στέλνουν μέιλ; Φαντάζομαι έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα, και ποιο version παρήγγειλες. Εγώ πήρα το 16/512, όχι το barebone. Προφανώς και δεν έχει να κάνει με το ποιος στέλνει email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το backup του double driver από το UM480 XT ,για να βοηθήσει εμάς που πήραμε το barebone? ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το backup του double driver από το UM480 XT ,για να βοηθήσει εμάς που πήραμε το barebone? ευχαριστώ εκ των προτέρων Κατεβασε το driver booster και θα σου βρει ολους τους drivers μονο του, και θα ειναι και οι πιο προσφατοι. Εγω ετσι κανω παντα οταν αγοραζω κατι, Φορματ, και κατεβαζω τους drivers με αυτο το προγραμματακι κι ολα μια χαρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, scarface5323 είπε Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το backup του double driver από το UM480 XT ,για να βοηθήσει εμάς που πήραμε το barebone? ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.minisforum.com/front/support/56/UM480 https://www.lifewire.com/free-driver-updater-tools-2619206 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Αν κάποιος έχει παραλάβει και άλλαξε γνώμη ας επικοινωνήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Παρέλαβαν μου παν από Χονγκ Κονγκ. Σήμερα θα σταλούν από Γερμανία αλλά αύριο θα μου δώσουν το tracking number γιατί είναι να φύγουν πολλές παραγγελίες και έχουν φουλ φόρτο εργασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Αν κάποιος δεν το θέλει το αγοράζω, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorinpro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 Οκτωβρίου παραγγελία και τώρα μου στείλανε e-mail ότι το έχουνε στείλει με την dhl express Weight 2kg?! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από dorinpro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 υπάρχει κάποια άλλη επιλογή εξίσου καλή σ αυτά τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, gsisr είπε υπάρχει κάποια άλλη επιλογή εξίσου καλή σ αυτά τα χρήματα; https://www.amazon.co.uk/CHUWI-CoreBox-i7-6560U-Windows-Ethernet/dp/B08M616DVN 339 € https://rb.gy/gvfp4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις