Προς το περιεχόμενο

Mini PC MINIS FORUM UM480 XT AMD Ryzen 7 4800H 179 € / 249 € / 269 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 minutes ago, g_mateo said:

Όσοι έχετε παραγγείλει, μετά από πόσες μέρες φιλοτιμούνται να κάνουν την αποστολή;

Παραγγελια & πληρωμη Παρ 6/10/2023 .
image.png
Ακομα δεν εχω λαβει tracking οποτε λογικα δεν εχει φτασει απο κινα ευρωπη .

image.png.ff5d86f168dc0c6fe2af076b8030f33b.png

• Like 1
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Παραγγελια & πληρωμη Παρ 6/10/2023 .
image.png
Ακομα δεν εχω λαβει tracking οποτε λογικα δεν εχει φτασει απο κινα ευρωπη .

image.png.ff5d86f168dc0c6fe2af076b8030f33b.png

Μίλησα στο live chat. Μου παν ότι δεν έχουν στοκ και περιμένουν να τους στείλουν από hong kong. Μόλις παραλάβουν Γερμανία θα γίνει η αποστολή και θα μας δώσουν tracking 

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, sakks80 είπε

Μίλησα στο live chat. Μου παν ότι δεν έχουν στοκ και περιμένουν να τους στείλουν από hong kong. Μόλις παραλάβουν Γερμανία θα γίνει η αποστολή και θα μας δώσουν tracking 

Πωωω σοβαρά; Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number. Αλλά έλεγε αποστολή από αποθήκη Γερμανίας και όχι Χονγκ Κονγκ όταν το παρήγγειλα... 😕

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alekara7 είπε

Πωωω σοβαρά; Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number. Αλλά έλεγε αποστολή από αποθήκη Γερμανίας και όχι Χονγκ Κονγκ όταν το παρήγγειλα... 😕

image.png.c5a8e359b880098f301194867a4c1adc.png

image.png.f8428e7dbf2e06ddf9af12f818a81dbe.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2023 στις 7:37 ΜΜ, sakks80 είπε

Στις 13/10/2023 στις 8:32 ΜΜ, alekara7 είπε

Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number

Εγω παρασκευή 6/10 και ακομα δεν εχει εμφανιστει κατι.....

Μαλλον κατα παραγγελια τα φτιαχνουν και τα στελνουν οι κινεζοι ...... να δουμε πως θα παει αυτο ...

Επεξ/σία από villasg
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
19 ώρες πριν, g_mateo είπε

Είχαμε κάνα νέο;

Μίλησα σήμερα με το support.

Thank you for your email.
Your order has been shipped from Hong Kong and will arrive in Germany in about a week or so before it is sent to you. Your order was shipped from Hong Kong without a tracking number, you will receive the tracking number when the order is shipped from the German warehouse.
Best regards

Δημοσ.

Από όσο καταλαβαίνω η παρτίδα που πήγε στις αποθήκες τους μάλλον δεν φτάνει για να εξυπηρετηθούν όλες οι παραγγελίες, γιατί σε εμένα με παραγγελία 12/10 δεν φαίνεται να έχει φύγει ακόμη τίποτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, quintus είπε

Από όσο καταλαβαίνω η παρτίδα που πήγε στις αποθήκες τους μάλλον δεν φτάνει για να εξυπηρετηθούν όλες οι παραγγελίες, γιατί σε εμένα με παραγγελία 12/10 δεν φαίνεται να έχει φύγει ακόμη τίποτα.

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειχαν καποια κομματια στην γερμανια , εφυγαν και απο εκει και περα εφτιχναν και εστελναν αναλογα τις παραγγελιες .....
Αμα δεις ο @papastr0umf παραγγειλε Γερμανια 5/10 ----> πηγε κινα --->16/10 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ
Εγω παραγγελια 6/10 ----> πηγε κινα --->3/11 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κατάλαβα, ήδη από τις 6/10 δεν υπήρχε επαρκές στοκ και παρήγγειλαν από Κίνα.

Αυτό που είπα είναι ότι δεν έφτασε η παρτίδα που πήγε στη Γερμανία για όλους όσους εν τω μεταξύ παρήγγειλαν.

Απέχουν πολύ πάντως από τις '16-23 ημέρες' που υπόσχονται.

Επεξ/σία από quintus
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, quintus είπε

Αυτό που είπα είναι ότι δεν έφτασε η παρτίδα που πήγε στη Γερμανία για όλους όσους εν τω μεταξύ παρήγγειλαν.

Γιαυτο σου οτι μαλλον ειναι καταστκευη μετα την παραγγελια ωστε να μην τους μενουν κομματια απουλητα καθως η τεχνολογια τρεχει και σε 1 μηνα θα βγαλουν νεο κομματι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...