villasg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, g_mateo said: Όσοι έχετε παραγγείλει, μετά από πόσες μέρες φιλοτιμούνται να κάνουν την αποστολή; Παραγγελια & πληρωμη Παρ 6/10/2023 . Ακομα δεν εχω λαβει tracking οποτε λογικα δεν εχει φτασει απο κινα ευρωπη . 1
sakks80 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, villasg είπε Παραγγελια & πληρωμη Παρ 6/10/2023 . Ακομα δεν εχω λαβει tracking οποτε λογικα δεν εχει φτασει απο κινα ευρωπη . Μίλησα στο live chat. Μου παν ότι δεν έχουν στοκ και περιμένουν να τους στείλουν από hong kong. Μόλις παραλάβουν Γερμανία θα γίνει η αποστολή και θα μας δώσουν tracking 1
alekara7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, sakks80 είπε Μίλησα στο live chat. Μου παν ότι δεν έχουν στοκ και περιμένουν να τους στείλουν από hong kong. Μόλις παραλάβουν Γερμανία θα γίνει η αποστολή και θα μας δώσουν tracking Πωωω σοβαρά; Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number. Αλλά έλεγε αποστολή από αποθήκη Γερμανίας και όχι Χονγκ Κονγκ όταν το παρήγγειλα... 😕 1
villasg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, alekara7 είπε Πωωω σοβαρά; Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number. Αλλά έλεγε αποστολή από αποθήκη Γερμανίας και όχι Χονγκ Κονγκ όταν το παρήγγειλα... 😕
villasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2023 στις 7:37 ΜΜ, sakks80 είπε Μίλησα στο live chat. Μου παν ότι δεν έχουν στοκ και περιμένουν να τους στείλουν από hong kong. Μόλις παραλάβουν Γερμανία θα γίνει η αποστολή και θα μας δώσουν tracking Στις 13/10/2023 στις 8:32 ΜΜ, alekara7 είπε Εγώ παρήγγειλα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει ακόμα tracking number Εγω παρασκευή 6/10 και ακομα δεν εχει εμφανιστει κατι..... Μαλλον κατα παραγγελια τα φτιαχνουν και τα στελνουν οι κινεζοι ...... να δουμε πως θα παει αυτο ... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από villasg
villasg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Εκααν ερωτηση για την παραγγελια και απαντησαν 1
iparou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, g_mateo είπε Είχαμε κάνα νέο; Μίλησα σήμερα με το support. Thank you for your email. Your order has been shipped from Hong Kong and will arrive in Germany in about a week or so before it is sent to you. Your order was shipped from Hong Kong without a tracking number, you will receive the tracking number when the order is shipped from the German warehouse. Best regards
villasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Σημερα μου ηρθε tracking απο γερμανια οτι ξεκινησε ( παραγγελια 6/10 ) 2
papastr0umf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5/10 έγινε παραγγελία barebone 16/10 πήρε tracking number 20/10 το είχα στα χέρια μου
quintus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Από όσο καταλαβαίνω η παρτίδα που πήγε στις αποθήκες τους μάλλον δεν φτάνει για να εξυπηρετηθούν όλες οι παραγγελίες, γιατί σε εμένα με παραγγελία 12/10 δεν φαίνεται να έχει φύγει ακόμη τίποτα.
villasg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, quintus είπε Από όσο καταλαβαίνω η παρτίδα που πήγε στις αποθήκες τους μάλλον δεν φτάνει για να εξυπηρετηθούν όλες οι παραγγελίες, γιατί σε εμένα με παραγγελία 12/10 δεν φαίνεται να έχει φύγει ακόμη τίποτα. Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειχαν καποια κομματια στην γερμανια , εφυγαν και απο εκει και περα εφτιχναν και εστελναν αναλογα τις παραγγελιες ..... Αμα δεις ο @papastr0umf παραγγειλε Γερμανια 5/10 ----> πηγε κινα --->16/10 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ Εγω παραγγελια 6/10 ----> πηγε κινα --->3/11 παρελαβε η γερμανια και εδωσε τρακ
quintus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το κατάλαβα, ήδη από τις 6/10 δεν υπήρχε επαρκές στοκ και παρήγγειλαν από Κίνα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν έφτασε η παρτίδα που πήγε στη Γερμανία για όλους όσους εν τω μεταξύ παρήγγειλαν. Απέχουν πολύ πάντως από τις '16-23 ημέρες' που υπόσχονται. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από quintus
villasg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, quintus είπε Αυτό που είπα είναι ότι δεν έφτασε η παρτίδα που πήγε στη Γερμανία για όλους όσους εν τω μεταξύ παρήγγειλαν. Γιαυτο σου οτι μαλλον ειναι καταστκευη μετα την παραγγελια ωστε να μην τους μενουν κομματια απουλητα καθως η τεχνολογια τρεχει και σε 1 μηνα θα βγαλουν νεο κομματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις