therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Θελω σε εξοχικη κατοικια να εχω απλα τη προοπτικη απομακρυσμενου ελεγχου και σμαρτ Λειτουργιων. Δηλαδη να ελεγχω καμια καμερα Ασφαλειας, να κατεβαζω κανα θερμοσιφωνα η καμια ασφαλεια με Sonoff, να ανοιγοκλεινω φωτα κτλ. Ποια εταιρεια κινητης παρεχει το οικονομικοτερο πακετο, ωστε απλα καθε μηνα να βαζω υπολοιπο και να ενεργοποιω το πακετο data για να κανω αυτα που θελω?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ανάλογα τι σήμα έχεις. Εγω εχω για κανονική χρήση vodafone https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/ έχει και η cosmote αντίστοιχο. 1
jkoukos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε παρόμοια περίπτωση χρησιμοποιώ το Vodafone Giga WiFi on the Spot. Είναι συμβόλαιο κινητής μόνον για Internet (δεν παίζει τηλεφωνία και sms) και σου δίνει κάθε μήνα δωρεάν 200MB, αλλά μπορείς να αγοράζεις μηνιαία πακέτα σύνδεσης. Για την δουλειά που το θέλεις σου φθάνουν τα 10GB με κόστος 6€. Το θέμα είναι να έχεις καλό σήμα της εταιρείας στην περιοχή. Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από jkoukos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα