Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα friends! Θέλω να πάρω μια νέα μηχανή να τριμάρω το μούσι μου και να κάνω και λίγο γωνίες λαιμό κλπ , δεν με ενδιαφέρει το ξύρισμα. Είμαι στην αναζήτηση και σκέφτομαι να καταλήξω σε αυτή εδώ την μηχανή , την έχει κάποιος ή έχει να μου προτείνει κάτι άλλο? Σκέφτομαι να δώσω στα 30-50€ , και έλεγα κάτι σε γνωστό όνομα.
Philips Series 5000 Επαναφορτιζόμενη Κουρευτική Μηχανή Μπλε HC5612/15 | Skroutz.gr

Δημοσ.

Δε ξέρω σε σύγκριση με αυτή που ανέβασες αλλά αυτή η παρόμοια και λίγο πιο ακριβή είναι εξαιρετική.

https://www.skroutz.gr/s/12653756/Philips-Multigroom-Series-7000-14-in-1-Set-Epanafortizomenis-Koureytikis-Michanis-Black-Silver-MG7720-15.html

Πολύ καλή μπαταρία, πολλά χτενάκια για διάφορα μήκη, ελαφριά εύχρηστη και απλή. 

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, janus5555 είπε

Δε ξέρω σε σύγκριση με αυτή που ανέβασες αλλά αυτή η παρόμοια και λίγο πιο ακριβή είναι εξαιρετική.

https://www.skroutz.gr/s/12653756/Philips-Multigroom-Series-7000-14-in-1-Set-Epanafortizomenis-Koureytikis-Michanis-Black-Silver-MG7720-15.html

Την έχεις δοκιμάσει? Αφήνει ικανοποιητικό μεγεθος?

Δημοσ.

Ναι, εκ πείρας μιλάω, την έχω τέσσερα χρόνια. Μαλλιά μούσια και καμιά φορά σώμα. Έχει χτένες που αφήνουν από 1, 2, 3-9, 11, 12 χιλιοστά. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, janus5555 είπε

Ναι, εκ πείρας μιλάω, την έχω τέσσερα χρόνια. Μαλλιά μούσια και καμιά φορά σώμα. Έχει χτένες που αφήνουν από 1, 2, 3-9, 11, 12 χιλιοστά. 

Θα προχωρήσω σε αγορά! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
40 minutes ago, janus5555 said:

10 minutes ago, janus5555 said:

Την έχω κι εγώ αυτή, και επιβεβαιώνω ότι είναι εξαιρτερική και με αρκετές δυνατότητες για διάφορα μήκη..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iSAD είπε

Θα προχωρήσω σε αγορά! Ευχαριστώ πολύ!

ελπίζω να σε βολέψει (να μη λες μετά "ο μα(β)λακας ο janus5555 μου πε και πήρα φόλα" :P ). 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sablj είπε

Την έχω κι εγώ αυτή, και επιβεβαιώνω ότι είναι εξαιρτερική και με αρκετές δυνατότητες για διάφορα μήκη..

Εκανα ήδη παραγγελία , σας ευχαριστώ!

9 λεπτά πριν, janus5555 είπε

ελπίζω να σε βολέψει (να μη λες μετά "ο μα(β)λακας ο janus5555 μου πε και πήρα φόλα" :P ). 

Το φιλαράκι μου ο janus555 μου άνοιξε τα μάτια θα λέω!

Δημοσ.

Απλά προσοχή με τη συγκεκριμένη μηχανή, η οποία είναι πράγματι φοβερή, αν και λέει πως είναι αδιάβροχη εμένα μου κάηκε στο 6μηνο επειδή πήρε νερό από την κεφαλή. Πλέον την καθαρίζω κυρίως με το βουρτσάκι και όταν βάζω νερό προσέχω πώς τη βρέχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιωνω για τη σειρα 7000

η καλυτερη μηχανη που ειχα ever ηταν αυτη εδω που ρουφαγε και τις τριχες...δυστυχως το επομενο μοντελο ηταν μαπα

https://www.philips.co.uk/c-p/BT7085_32/beardtrimmer-series-7000-vacuum-stubble-and-beard-trimmer

μακρια απο braun, remington, babyliss. σκετη απογοητευση

δε ξερω τι παιζει με τις ακριβες της panasonic....κατι κουρευτικες που εχουν στα μπαρμπερικα κοβουν σα ξυραφι..

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτές οι philips που λέτε, κάνουν και για ξύρισμα στο σώμα και σε επίμαχα σημεία, βουβωνικη περιοχή; 

Κάνουν.

Οι πράσινες κεφαλές είναι για σώμα και επίσης το πρώτο εξάρτημα εκεί στο λινκ του σκρουτζ είναι για σώμα / βουβωνική περιοχή.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κάνουν.

Οι πράσινες κεφαλές είναι για σώμα και επίσης το πρώτο εξάρτημα εκεί στο λινκ του σκρουτζ είναι για σώμα / βουβωνική περιοχή.

Ευχαριστώ. Είχα μια κουρευτικη Moser την οποία πριν μήνες επιχείρησα να την χρησιμοποιήσω για ευαίσθητες περιοχές και πετσοκοπηκα..... Για αυτό ψάχνω κάποια άλλη μηχανή που να κάνει ειδικά για τέτοια σημεία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...