DIGITHEOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατι σαν και αυτο μηπως??https://vi.aliexpress.com/item/1005004692779211.html Εχει και εφαρμογη που κανει καταγραφη..... http://en.peacefair.cn/products/583.html Απο το site της εταιριας... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από DIGITHEOS 1
mindreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, andrapos said: Πάρε ένα μηχανικό χρονοδιακόπτη πρίζας.Επειδη έχω σε τέτοιο χρονοδιακόπτη τα φώτα του ενυδρείου καταλαβαίνω από εκεί πόση ώρα είχε διακοπή το ρεύμα.Υπαρχουν ακριβοί αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό είχε και το jumbo με 3 ευρώ. Το εξηγεις λιγο αυτο; Δηλαδη χρονοπρογραμματισμο; Να βαλω οτι προγραμματιζω καθε μερα κατι; Δεν καταλαβαινω. 1 hour ago, DIGITHEOS said: Κατι σαν και αυτο μηπως??https://vi.aliexpress.com/item/1005004692779211.html Εχει και εφαρμογη που κανει καταγραφη..... http://en.peacefair.cn/products/583.html Απο το site της εταιριας... Αυτο ειναι σαν το tapo της tplink για τηλεχειρισμο πριζας; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, mindreader είπε Το εξηγεις λιγο αυτο; Δηλαδη χρονοπρογραμματισμο; Να βαλω οτι προγραμματιζω καθε μερα κατι; Δεν καταλαβαινω. Αυτο ειναι σαν το tapo της tplink για τηλεχειρισμο πριζας; https://www.skroutz.gr/s/7266066/Brennenstuhl-MZ-20-Michanikos-CHronodiakoptis-Prizas-Imerisios-1506450.html Τον βάζεις στην ώρα κανονικά και τον αφήνεις στην πρίζα.Οταν γίνει διακοπή θα σταματήσει,όταν επανέλθει το ρευμα θα αρχίσει απο εκεί που σταμάτησε και θα δεις ότι πάει πισω Χ λεπτά/χρόνο. 2
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, mindreader said: Το εξηγεις λιγο αυτο; Δηλαδη χρονοπρογραμματισμο; Να βαλω οτι προγραμματιζω καθε μερα κατι; Δεν καταλαβαινω. Όχι δεν χρειάζεται να προγραμματίσεις τίποτα, απλά να είναι στην πρίζα για να δουλεύει το ρολόι του όσο υπάρχει ρεύμα. Ότι ακριβώς θα έκανες και με το αναλογικό ρολόι ρεύματος δλδ ΑΝ έβρισκες. Είναι και φτηνό: https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/ergaleia-eidi-aftokinitou/ilektrologiko-yliko/ilektrologiko-yliko-antaptores/michanikos-chronodiakoptis-revmatos-3500w_73379/ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Joshua21
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Σίγουρα σταματάει αυτό άμα πέσει το ρεύμα? Λέει ότι είναι μηχανικό χρονόμετρο, εγώ καταλαβαίνω κουρδιστό. Κουρδίζει όταν το γυρνάς στην αρχή με το χέρι και μετά κάνει τικ τικ μόνο του. Επίσης αυτό θα πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε μέρα. Μόνο κάποιος φυλακισμένος φαντάζομαι ότι δεν θα τρελαινόταν να πρέπει να κάνει μια κίνηση κάθε μέρα, μια δυο φορές την μέρα, περιμένοντας μπας και πέσει το ρεύμα για να αξίζει ο κόπος
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, cthulhucarbide said: Σίγουρα σταματάει αυτό άμα πέσει το ρεύμα? Λέει ότι είναι μηχανικό χρονόμετρο, εγώ καταλαβαίνω κουρδιστό. Κουρδίζει όταν το γυρνάς στην αρχή με το χέρι και μετά κάνει τικ τικ μόνο του. Επίσης αυτό θα πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε μέρα. Μόνο κάποιος φυλακισμένος φαντάζομαι ότι δεν θα τρελαινόταν να πρέπει να κάνει μια κίνηση κάθε μέρα, μια δυο φορές την μέρα, περιμένοντας μπας και πέσει το ρεύμα για να αξίζει ο κόπος Μη φαντάζεσαι διάφορα, μηχανικός χρονοδιακόπτης (και όχι μηχανικό χρονόμετρο) = μη ηλεκτρονικός, καμία σχέση με κουρδιστός. Το γυρνάς μόνο και μόνο για να το βάλεις στη σωστή ώρα, όπως ακριβώς κάνεις με την κορώνα στα αναλογικά ρολόγια μπαταρίας χεριού. Επίσης δεν χρειάζεται καμία ενεργοποίηση για να το χρησιμοποιήσεις σαν ρολόι, χρειάζεται απλά να το να το βάλεις στην πρίζα, το ρολόι όσο έχει ρεύμα θα δουλεύει.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Σίγουρα σταματάει αυτό άμα πέσει το ρεύμα? Λέει ότι είναι μηχανικό χρονόμετρο, εγώ καταλαβαίνω κουρδιστό. Κουρδίζει όταν το γυρνάς στην αρχή με το χέρι και μετά κάνει τικ τικ μόνο του. Επίσης αυτό θα πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε μέρα. Μόνο κάποιος φυλακισμένος φαντάζομαι ότι δεν θα τρελαινόταν να πρέπει να κάνει μια κίνηση κάθε μέρα, μια δυο φορές την μέρα, περιμένοντας μπας και πέσει το ρεύμα για να αξίζει ο κόπος Τι κουρδιστά και τι χρονόμετρα λες;
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Νόμιζα ότι λειτουργεί σαν αντίστροφη μέτρηση, δεν ήξερα ότι γυρνάει συνέχεια κάθε μέρα. My bad 1
DIGITHEOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, mindreader είπε Αυτο ειναι σαν το tapo της tplink για τηλεχειρισμο πριζας; Οχι παει στον πινακα ,δεν τηλεχειριζεται τιποτα ...κανει καταγραφη μεγεθων...Ταση-ενταση-ισχυ-καταναλωση κ.λ.π στα δειχνει στιγμαια,αλλα και σε κυματομορφη μεσω της εφαρμογης
Haldol Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 On 05/10/2023 at 19:34, m3ltd0wn said: Να ρωτήσω κάτι σχετικό και άσχετο. Υπάρχει κάτι σε din rail που να το έχεις στον πίνακα και να σου δείχνει τα χαρακτηριστικά του ρεύματος; πχ volt, amp, κλπ. Μπορεί να λέω και Βλακεια γιατί ίσως κάτι να μην μπορεί να το μετρησει αν δεν είναι μετά την κατανάλωση βέβαια... Υπάρχουν, αλλά είναι ακριβούτσικα. Ανάλογα τι θέλεις να βλέπεις από το ρεύμα (και γιατί, και πως) θα βρεις λύσεις από 50€, έως... αρκετές εκατοντάδες ευρώ. 1
m3ltd0wn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Υπάρχουν, αλλά είναι ακριβούτσικα. Ανάλογα τι θέλεις να βλέπεις από το ρεύμα (και γιατί, και πως) θα βρεις λύσεις από 50€, έως... αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Κάτι καλό, και εξειδικευμενο θα είναι λογικά ακριβό. Θα ήθελα να εγώ να ξέρω πότε πέφτει το ρεύμα πιο πολύ για να δω την αιτία. Έχω πληρώσει για νέα εγκατάσταση ρεύματος στο σπίτι. Έχω χωρίσει γραμμές και νέες γραμμές για air con, ψυγειο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, φώτα ντουλαπας κλπ. Έχω βάλει επιτηρητη και αντικεραυνικο. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με το ρεύμα αλλά έχει πέσει 1-2 φορές σε περίοδο 1 ετους (όχι μόνο σε μένα νομίζω είναι φυσιολογικό σαν αριθμός). Το θέμα μου είναι να μπορώ να βλέπω και την ποιότητα του ρεύματος αλλά και όταν πέφτει πόσο έπεσε (όταν δεν είμαι στο σπίτι). Νομίζω το πολυμετρο με καλύπτει για την ποιότητα αλλά δεν ξέρω αν καλύπτει για τις πτώσεις, κάτι σαν Data logger δηλαδή... Ίσως αυτό ζητάει και ο OP
basilis_k6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 το ρουτερ μου εχει system uptime. λογικα τα περισσοτερα θα εχουν κατι παρομοιο.
mindreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Παιδια, δεν καταλαβαινω πως ο μηχανικος χρονοδιακοπτης μπορει να δειξει ποση ωρα ηταν πεσμενο το ρευμα. Πες τον ρυθμιζεις. Μετα πως παει; Λειτουργει κατι; Περιστρεφεται κατι; Δεν βλεπω να εχει 'ρολοι' που να σταματα. Μια ροδελα με αριθμους απο το 1 ως το 24. Να υποθεσω ειναι οι ωρες; Και πως παει, τι αλλαζει; 1
korakios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Παιδια, δεν καταλαβαινω πως ο μηχανικος χρονοδιακοπτης μπορει να δειξει ποση ωρα ηταν πεσμενο το ρευμα. Πες τον ρυθμιζεις. Μετα πως παει; Λειτουργει κατι; Περιστρεφεται κατι; Δεν βλεπω να εχει 'ρολοι' που να σταματα. Μια ροδελα με αριθμους απο το 1 ως το 24. Να υποθεσω ειναι οι ωρες; Και πως παει, τι αλλαζει; αλλάζει ο δείκτης που φαίνεται στη φωτό και γυρνά , καλορίζικο
mindreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Just now, korakios said: αλλάζει ο δείκτης που φαίνεται στη φωτό και γυρνά , καλορίζικο Α μαλιστα, δεν προλαβα να το αγορασω ακομη, αλλα να καταλαβω πως λειτουργει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα