vamvakoolas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 απο την εταιρια: Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.
vagos789 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, Vorpal είπε Ο ξάδερφος μου δουλεύει σε ενα μεγάλο ΑΒ πάντως και μου είχε πει ότι από 7μεριά τους τα προσέχουν πολύ αυτά τα πράγματα. Τώρα τι γίνεται στα εργοστάσια, νταλίκες κτλ...δεν ξέρω. Το προβλημα δεν ειναι στα εργοστασια,συχνα ουτε στις νταλικες,ειναι οταν θα ξεφορτωθουν εξω απο τη Χ αποθηκη/καβα/supermarket οπου θα μεινουν μεχρι να μεταφερθουν σε ασφαλες(;) σημειο.Σε μερη που εχουν μεγαλη καταναλωση (τουριστικα νησια κτλ) μπορει να μην τα βαλουν και ποτε σε κλειστο χωρο,τα εχουν ολη μερα εξω. 1
nemesiskp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Το ανακάλυψα τυχαία σε καφετέρια και μου είχε κάνει τρελή εντύπωση το πόσο ελαφρύ ήταν και με ξεδιψούσε. Από τότε μόνο αυτό παίρνω εκτός αν δεν βρώ. 4
vagos789 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων. Δεν μου ακουγεται καλο αυτο,το νερο μπορει να εχει μεσα κουτσουλιες,σκουληκια,γυρινους,να εχει μολυνθει απο τριτο κτλ,οποτε το να περναει με μηδεν επεξεργασια...
Klausx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, vagos789 είπε Παλαιοτερα ειχα μιλησει με επαγγελματιες του χωρου και ολοι μου ελεγαν Ζαγορι κορυφη και Λουτρακι πατος. Υποψη οτι το εμφιαλωμενο ειναι στασιμο νερο σε πλαστικο μπουκαλι και πρεπει να διακινειται προσεκτικα,αυτο δεν συμβαινει σχεδον ποτε, θα το δεις συχνα να λιαζεται σε εξωτερικους χωρους. Ότι ποιοτικό υπάρχει δύσκολα επιζεί, οι ποιότητα με την ακρίβεια έχει πέσει σχεδόν σε όλα τα είδη τροφίμων, από αραιώσεις σε σάλτσες, φέτα που δεν έχει ωριμάσει έως και γρήγορο μάζεμα από τον αγρό... Όπως τα έχουμε δει πάρα πολλές να λιάζονται άλλοι τα έχουν δει συσκευασμένα με ειδικές μεμβράνες σε κλιματιζόμενο χώρο....μάλλον πάνε για βουλή 🤣 1
IoannisSM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Έχοντας δοκιμάσει ΠΑΡΑ πολλά νερά, το Νο1 ήταν το Σαμαρίνα. Θα σε βοηθούσε αφάνταστα στο πρόβλημα σου. Ξέρω σχετικά. Δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί πλέον. Αν είχα τα χρήματα θα αγόραζα το εργοστάσιο ώστε να παραχθεί πάλι και έχει και μεγάλο κέρδος το εμφιαλωμένο νερό. Λίστες με νερά κυκλοφορούν πολλές. Άστο. Ορισμένοι το προτιμούν ξινό, αλμυρό, κτλ. Το νερό επιβάλλεται να είναι άγευστο. 1 1
thermaikos4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 σταματησε το Σαμαρινα;;; Εξαιρετικο ηταν αν και ακριβοτερο απο τα υπολοιπα. οταν επαιρνα εμφιαλωμενα για να κανουμε το γαλα του παιδιου επαιρνα Σαμαρινα και Κωστηλατα. Νομιζω εχει την πιο χαμηλη αγωγιμοτητα και σκληροτητα.
Stergios74 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2023 στις 11:01 ΠΜ, Vorpal είπε Σύμφωνα με ΠΑΚΟΕ (2018) Γενικός έχω διάφορα θέματα με νεφρά, και με συγκεκριμένα νερά κάνω και ουλίτιδες. (ούτε ο οδοντίατρος μου δεν ξέρει γιατί, αλλά είναι τσεκαρισμένο..) Το νερό με το οποίο είχα βρει την υγεία μου ήταν το θεόνη. Αυτό πλέον δεν το βρίσκω πουθενά Αθήνα. Το νερό με το οποίο είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το στόμα μου ήταν το Αρεθούσα. Από περιέργεια ήθελα να δω πιο εμφιαλωμένο νερό προτιμάτε. Η αξιολόγηση του αξιολογητη: Στις 5/10/2023 στις 11:01 ΠΜ, Vorpal είπε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Stergios74
greengr21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχοντας παει ο ιδιος στα εργοστασια και χωρις καν να κοιταω πινακες καταταξης ή γνωμες αλλων: Ζαγορι κορυφη, απο τις πιο παλιες πηγες στα Ιωαννινα Μητσικελι (οχι Βικος): παραγεται απο την αντιστοιχη πηγη στο χωριο κατευθειαν απο το ρυακι στο μπουκαλι (νομιζω το αναφερει και η εταιρια). Δεν ειναι τυχαιο που η lidl βγαζει/εβγαζε; ιδιωτικη ετικετα με το μητσικελι (οι 2 αυτες εταιριες/ετικετες, πιεζουν τις αρχες για ελεγχους! ενω το γεωλογικο θεωρει οτι ειναι τελεια περιοχη για νερο) Θεονη: κατεβαινουμε κατω απο Ιωαννινα και παμε Καρδιτσα (Γκουρα). Τα βραβεια τα λενε ολα. Επειδη εχω γνωρισει τον επιχειρηματια εχει τοσο παθος με το νερο που για πλακα του ελεγα οτι σε καμμια 10αρια χρονια δε θα φαινεται το λογοτυπο στα μπουκαλια αν συνεχιζει να βαζει τα βραβεια στην ετικετα! Τρελα φιλανθρωπος (δεν υπαρχει περιπτωση να του ζητησει φορεας νερα και να μη δωσει δωρεαν. Εμαθα οτι επαθαν ζημια τωρα το Σεπτεμβρη παρολα αυτα αν μπειτε στο σαιτ τωρα θα καταλαβετε για ποσο φιλανθρωπο μιλαμε Σεληναρι (Κρητη): το κορυφαιο νερο στη Κρητη απο τη πηγη που πηρε το ονομα του. Εντελως τυχαια παλια το επιναν μονο μοναχοι απο το μοναστηρι (με το ιδιο ονομα) Ολες οι παραπανω ελληνικες εταιριες εχουν δωσει ζωη στα γυρω χωρια μιας και προσλαμβανουν μονο ντοπιο πληθυσμο. Εξωτερικο: evian, κατευθειαν απο τις Γαλλικες αλπεις (!) ειχα τη τυχη να πιω νερο απο τη πηγη εξω απο το εργοστασιο και μετα ανοιξα εμφιαλωμενο: ακριβως το ιδιο. Ακομα και στο πιο ακυρο μερος του κοσμου να πατε, θα το βρειτε. Το Σεληνάρι είναι επιτραπέζιο νερό... 39 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από greengr21
panosno1com Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nemesiskp είπε Το ανακάλυψα τυχαία σε καφετέρια και μου είχε κάνει τρελή εντύπωση το πόσο ελαφρύ ήταν και με ξεδιψούσε. Από τότε μόνο αυτό παίρνω εκτός αν δεν βρώ. Στην Αρτα Αμφιλοχια και Μεσολογγι το πίνουν πολυ αυτο (ειδικα σε περιοχες -χωρια που απ την βρυση δεν ειναι ποσιμο). Τωρα τελευταία δεν το βρισκω ουτε στο πορτοκαλι σμαρκετ ουτε στο ΓΔ που εχω κοντα μου... εναλλακτικά περνουμε βίκο ή κορπή Edit: ως προς τα ιδιωτικης ετικετας, τι διαφορετικο εχουν και ειναι κατηγορία ΑΒ σε σχεση με τα αλλα? Πχ στο μαρατα η πηγη ειναι η χητος οπως λεει απ εξω, και το Ζαγόρι δεν ειναι εκει?? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από panosno1com 1
Kapetanakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΙΟΛΗ η τίποτα. Πάντα κορυφή χρόνια τώρα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Kapetanakos
Vorpal Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ξανά ζωντανεύω το thread γιατί έχω μία ερώτηση: έχει παρατηρήσει κανείς αλλαγή στη γεύση του νερού θεόνη? Μιλάμε το πίνω πάρα πολλά χρόνια και έπιασα με τη μία την αλλαγμένη γεύση. Εκτός αν πια είναι ιδέα μου... Έπινα Ζαγόρι καιρό τώρα και για κάποιο λόγο με ενοχλεί στο ουροποιητικό. Μιτσικέλι είναι καλό? Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Vorpal
IoannisSM Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 11/3/2024 στις 9:13 ΠΜ, Vorpal είπε Ξανά ζωντανεύω το thread γιατί έχω μία ερώτηση: έχει παρατηρήσει κανείς αλλαγή στη γεύση του νερού θεόνη? Μιλάμε το πίνω πάρα πολλά χρόνια και έπιασα με τη μία την αλλαγμένη γεύση. Εκτός αν πια είναι ιδέα μου... Έπινα Ζαγόρι καιρό τώρα και για κάποιο λόγο με ενοχλεί στο ουροποιητικό. Μιτσικέλι είναι καλό? Θεονη έπινα μέχρι τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Μετά δεν το έβρισκα στο σούπερ μάρκετ. Έκτοτε δεν έτυχε να ξαναπιω. Τι γεύση έχει; Επίσης, τσεκαρε το ταμπελακι (αν μπορείς ποσταρε το εδώ) και δες αν εχει αλλάξει κάτι. Νομίζω ότι ανά 2 έτη πρέπει να ξαναπερναει έλεγχο το νερό από χημείο και να γράφουν νέα ταμπελακια.
adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Έχετε δει κανέναν να έχει τα μπουκάλια σε 18 βαθμούς? Βράζουν μέσα στα πλαστικά για μέρες Πάρτε ένα καλό φίλτρο και τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα