Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με ΠΑΚΟΕ (2018)

Γενικός έχω διάφορα θέματα με νεφρά, και με συγκεκριμένα νερά κάνω και ουλίτιδες. (ούτε ο οδοντίατρος μου δεν ξέρει γιατί, αλλά είναι τσεκαρισμένο..) Το νερό με το οποίο είχα βρει την υγεία μου ήταν το θεόνη. Αυτό πλέον δεν το βρίσκω πουθενά Αθήνα. Το νερό με το οποίο είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το στόμα μου ήταν το Αρεθούσα.

Από περιέργεια ήθελα να δω πιο εμφιαλωμένο νερό προτιμάτε. :)

35733486_2143274675949463_6911638226591547392_n.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vorpal είπε

Σύμφωνα με ΠΑΚΟΕ (2018)

Γενικός έχω διάφορα θέματα με νεφρά, και με συγκεκριμένα νερά κάνω και ουλίτιδες. (ούτε ο οδοντίατρος μου δεν ξέρει γιατί, αλλά είναι τσεκαρισμένο..) Το νερό με το οποίο είχα βρει την υγεία μου ήταν το θεόνη. Αυτό πλέον δεν το βρίσκω πουθενά Αθήνα. Το νερό με το οποίο είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το στόμα μου ήταν το Αρεθούσα.

35733486_2143274675949463_6911638226591547392_n.jpg

Παντως Αθηνα το my market το ειχε μεχρι και πολυ προσφατα.Σιγουρα υπαρχει και στο eshop του

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vorpal είπε

Mιτσικέλι ή Ξυνό Νερό Φλώρινας αλλά είναι ανθρακούχα.

• Like 2
Δημοσ.

Παλαιοτερα ειχα μιλησει με επαγγελματιες του χωρου και ολοι μου ελεγαν Ζαγορι κορυφη και Λουτρακι πατος.

Υποψη οτι το εμφιαλωμενο ειναι στασιμο νερο σε πλαστικο μπουκαλι και πρεπει να διακινειται προσεκτικα,αυτο δεν συμβαινει σχεδον ποτε, θα το δεις συχνα να λιαζεται σε εξωτερικους χωρους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, GnsP είπε

Ο ξάδερφος μου δουλεύει σε ενα μεγάλο ΑΒ πάντως και μου είχε πει ότι από 7μεριά τους τα προσέχουν πολύ αυτά τα πράγματα. Τώρα τι γίνεται στα εργοστάσια, νταλίκες κτλ...δεν ξέρω.

Όπως και να έχει, η ζημιά που θα πάθει κανείς απο μικροπλαστικά είναι στο πολύ βαθύ μέλλον, και αν. Μέχρι τότε θα έχουμε φύγει από άλλη χημικούρα. Τουλάχιστον αυτό έχω πάρει απο ότι έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα.

@vagos789 λάθος παράθεση 😛

Επεξ/σία από Vorpal
Δημοσ.

Και γω Θεώνη έπινα για χρόνια αλλά πριν λίγες μέρες που πήγα σε μεγάλο Σκλαβενίτη να πάρω, περιέργως δεν είχε.

Πήρα Βίκο και όποια διαφορά αν είχαν την συνήθισα πολύ γρήγορα.

Γιατί το Θεώνη δεν υπάρχει στον κατάλογο που παρατέθηκε με τις ποιότητες?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Και γω Θεώνη έπινα για χρόνια αλλά πριν λίγες μέρες που πήγα σε μεγάλο Σκλαβενίτη να πάρω, περιέργως δεν είχε.

Πήρα Βίκο και όποια διαφορά αν είχαν την συνήθισα πολύ γρήγορα.

Γιατί το Θεώνη δεν υπάρχει στον κατάλογο που παρατέθηκε με τις ποιότητες?

Bασικά τι να σου πω.. πάντως ότι νερό έχει πάρει βραβείο έξω (θεώνη, ζάρος..) δεν φαίνεται στα test. Με τόσες απάτες πια σε αυτή τη χωρα δεν θα μου έκανε εντύπωση τίποτα πάντως...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ένα νερό που μου άρεσε πάρα πολύ και το έφερνε ο ΑΒ αλλά δεν το φέρνει πια είναι το ISBRE

Κλείνεις τα μάτια και νομίζεις οτι πίνεις παγωμένο νερό από πηγή σε βουνό. Καταπληκτικό

image.jpeg.0fae8a49ef436d54bf516a54334df42b.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από εμφιαλωμένα, κι εγώ ΘΕΟΝΗ προτιμώ. Όμως κανένα εμφιαλωμένο δε μπορεί να πιάσει την καθαρότητα του νερού από αντίστροφη όσμωση. Ακόμα και αν η πηγή έχει το πιο σούπερ νερό, μέχρι αυτό να έρθει σπίτι σου θα 'χει περάσει 499 κύματα, με τον ήλιο να το χτυπάει ακόμα και μέσα στο μπουκάλι, ή τη θερμοκρασία στο φορτηγό που το μεταφέρει να χτυπάει 45-άρια (κι ας μη το «βλέπει» απευθείας ο ήλιος). Οπότε κυρίως εσύ που σ' ενοχλούν αρκετά νερά, ίσως θα 'πρεπε να δεις ένα σοβαρό σύστημα R/O για το σπίτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτος ξάδελφος της γυναίκας εργάζεται σε μεγάλη (και μοναδική) εταιρία που συντηρεί βιομηχανικά φίλτρα…

Μέσα σε αυτά τα φίλτρα είναι και βιομηχανικά φίλτρα νερού σε όλα τα εργοστάσια εμφιάλωσης νερού…

Μου ανέφερε το εξής…

-Να αγοράζεις μόνο νερά από τις εταιρείες που εμφιαλώνουν στην Ήπειρο. Το Νερό τους είναι πραγματικά καθαρό, τόσο που τα φίλτρα τους είναι σαν την πρώτη ημέρα!

Το χειρότερο όλων νερό είναι το ΗΒΗ Λουτρακίου…

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ.

εχοντας παει ο ιδιος στα εργοστασια και χωρις καν να κοιταω πινακες καταταξης ή γνωμες αλλων:

Ζαγορι κορυφη, απο τις πιο παλιες πηγες στα Ιωαννινα

Μητσικελι (οχι Βικος): παραγεται απο την αντιστοιχη πηγη στο χωριο κατευθειαν απο το ρυακι στο μπουκαλι (νομιζω το αναφερει και η εταιρια). Δεν ειναι τυχαιο που η lidl βγαζει/εβγαζε; ιδιωτικη ετικετα με το μητσικελι

(οι 2 αυτες εταιριες/ετικετες, πιεζουν τις αρχες για ελεγχους! ενω το γεωλογικο θεωρει οτι ειναι τελεια περιοχη για νερο)

Θεονη: κατεβαινουμε κατω απο Ιωαννινα και παμε Καρδιτσα (Γκουρα). Τα βραβεια τα λενε ολα. Επειδη εχω γνωρισει τον επιχειρηματια εχει τοσο παθος με το νερο που για πλακα του ελεγα οτι σε καμμια 10αρια χρονια δε θα φαινεται το λογοτυπο στα μπουκαλια αν συνεχιζει να βαζει τα βραβεια στην ετικετα! Τρελα φιλανθρωπος (δεν υπαρχει περιπτωση να του ζητησει φορεας νερα και να μη δωσει δωρεαν. Εμαθα οτι επαθαν ζημια τωρα το Σεπτεμβρη παρολα αυτα αν μπειτε στο σαιτ τωρα θα καταλαβετε για ποσο φιλανθρωπο μιλαμε

Σεληναρι (Κρητη): το κορυφαιο νερο στη Κρητη απο τη πηγη που πηρε το ονομα του. Εντελως τυχαια παλια το επιναν μονο μοναχοι απο το μοναστηρι (με το ιδιο ονομα)

Ολες οι παραπανω ελληνικες εταιριες εχουν δωσει ζωη στα γυρω χωρια μιας και προσλαμβανουν μονο ντοπιο πληθυσμο.

Εξωτερικο: evian, κατευθειαν απο τις Γαλλικες αλπεις (!) ειχα τη τυχη να πιω νερο απο τη πηγη εξω απο το εργοστασιο και μετα ανοιξα εμφιαλωμενο: ακριβως το ιδιο. Ακομα και στο πιο ακυρο μερος του κοσμου να πατε, θα το βρειτε.

• Thanks 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Μητσικελι (οχι Βικος): παραγεται απο την αντιστοιχη πηγη στο χωριο κατευθειαν απο το ρυακι στο μπουκαλι

Δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο και αν συμβαινει ειναι λαθος

Το νερο πρεπει να ελεγχεται και να φιλτραρεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...