chaosmaster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Εσύ δε λες ούτε πού είναι. Φοβάσαι μη στο πάρουμε ή μη σου κλεψουμε την ιδέα; Αν θες συμβουλές σοβαρές πας σε κάποιον σύμβουλο να σου βγάλει business plan. Εσύ Θες λύση μέσα από το Insomnia χωρίς να δίνεις κανένα στοιχείο. Κ σου είπα για τα χαρτιά γιατί αν δεν είναι τακτοποιημενα κ χρειαστεί να κάνεις διαδικασίες το κόστος αυτό θα σε βγάλει εκτός των υπολογισμων που έχεις κάνει. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από chaosmaster 1
xristosmk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chaosmaster είπε Καλημέρα. Εσύ δε λες ούτε πού είναι. Φοβάσαι μη στο πάρουμε ή μη σου κλεψουμε την ιδέα; Αν θες συμβουλές σοβαρές πας σε κάποιον σύμβουλο να σου βγάλει business plan. Εσύ Θες λύση μέσα από το Insomnia χωρίς να δίνεις κανένα στοιχείο. Κ σου είπα για τα χαρτιά γιατί αν δεν είναι τακτοποιημενα κ χρειαστεί να κάνεις διαδικασίες το κόστος αυτό θα σε βγάλει εκτός των υπολογισμων που έχεις κάνει. Ρε φίλε βαλτός είσαι; Τι ζόρι τραβάς με το τι κάνω και τι γουστάρω να κάνω εγώ στο θέμα που άνοιξα; Εάν φοβόμουν να μην μου πάρεις το οικόπεδο ή να μην μου κλέψεις την ιδέα, προφανώς και δεν θα άνοιγα καμία συζήτηση στο forum του insomnia. Δικό μου το θέμα, δικό μου το οικόπεδο, δικαίωμά μου να δώσω όσες πληροφορίες θέλω. Με την λογική σου θα πρέπει να σου πω ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ να μου πεις εάν βγαίνω και εάν έχω ελπίδες για δανειοδότηση! Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει ... Εγώ ζήτησα στο χαλαρό ιδέες πριν ξεκινήσω να ψάχνομαι... εσένα σε ενοχλεί αυτό; Ζορίζεσαι που δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες και δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια; Σε χαλάει που δεν πήγα σε σύμβουλο να μου βγάλει business plan και άνοιξα θέμα εδώ; Όσον αφορά την ¨πολύτιμη" συμβουλή σου για το εάν είναι τακτοποιημένο ή όχι, σε ευχαριστώ πολύ. Και για να σε βγάλω από την έννοια, είναι τέρμα τακτοποιημένο με όλα τα νόμιμα χαρτιά και προφανώς μιλάμε για οικόπεδο μέσα σε πόλη όπως έχω προαναφέρει, με συντελεστή δόμησης 0.8 (εάν σε ενδιαφέρει ΚΑΙ ΑΥΤΟ...) και όχι αγροτεμάχιο όπως ανέφερες πιο πριν ... Ελπίζω να ησύχασες και συγνώμη ... ... εάν δεν σε ρώτησα τι πρέπει να κάνω στο θέμα που δημιούργησα στο forum του insomnia στη κατηγορία "μπλα μπλα" ....! 😴 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από xristosmk
stefanosnik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 2:20 ΜΜ, xristosmk είπε Ρε φίλε βαλτός είσαι; Τι ζόρι τραβάς με το τι κάνω και τι γουστάρω να κάνω εγώ στο θέμα που άνοιξα; Εάν φοβόμουν να μην μου πάρεις το οικόπεδο ή να μην μου κλέψεις την ιδέα, προφανώς και δεν θα άνοιγα καμία συζήτηση στο forum του insomnia. Δικό μου το θέμα, δικό μου το οικόπεδο, δικαίωμά μου να δώσω όσες πληροφορίες θέλω. Με την λογική σου θα πρέπει να σου πω ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ να μου πεις εάν βγαίνω και εάν έχω ελπίδες για δανειοδότηση! Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει ... Εγώ ζήτησα στο χαλαρό ιδέες πριν ξεκινήσω να ψάχνομαι... εσένα σε ενοχλεί αυτό; Ζορίζεσαι που δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες και δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια; Σε χαλάει που δεν πήγα σε σύμβουλο να μου βγάλει business plan και άνοιξα θέμα εδώ; Όσον αφορά την ¨πολύτιμη" συμβουλή σου για το εάν είναι τακτοποιημένο ή όχι, σε ευχαριστώ πολύ. Και για να σε βγάλω από την έννοια, είναι τέρμα τακτοποιημένο με όλα τα νόμιμα χαρτιά και προφανώς μιλάμε για οικόπεδο μέσα σε πόλη όπως έχω προαναφέρει, με συντελεστή δόμησης 0.8 (εάν σε ενδιαφέρει ΚΑΙ ΑΥΤΟ...) και όχι αγροτεμάχιο όπως ανέφερες πιο πριν ... Ελπίζω να ησύχασες και συγνώμη ... ... εάν δεν σε ρώτησα τι πρέπει να κάνω στο θέμα που δημιούργησα στο forum του insomnia στη κατηγορία "μπλα μπλα" ....! 😴 φιλε καλησπερα, τωρα ειδα το αρθρο και το διαβασα ολο . δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι τοσο αντιθετος με την αντιπαροχη εφοσον δεν εχεις τα λεφτα ? βρισκεις εναν καλο εργολαβο , ειπες κατω βγαζει 4 μαγαζια, κανεις συμφωνια να παρεις τα 2 , πχ πανω βγαζει αλλα ποσα σπιτια παιρνεις και απο εκει 2-3-4 σπιτια με 0 ευρω και ξεκινας απο εκει καθε μηνα να βγαζεισ λεφτα !!! δεν ειναι κακη ιδεα να ξερεις... θα εχεις ενα πολυ καλο εισοδημα καθε μηνα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα