gakost Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, xristosmk said: Το είχα σκεφτεί αυτό σαν ιδέα η αλήθεια είναι, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα χρειαζόταν ένα οικόπεδο απλά περιφραγμένο ... Μπορεί κάποιος για να παρκάρει επαγγελματικά αυτοκίνητα ή μηχανήματα ίσως; Αλλά και πάλι είναι σε πολύ καλή γειτονιά, καθαρή και πάνω σε κόμβο, οπότε κάνω εικόνα στο μυαλό μου να μαζευτεί βρωμιά και να αρχίσει η γειτονιά τα παράπονα ... Ρωτά ένα μεσίτη να σου πει αν υπάρχει ενδιαφέρον, ή ακόμη βάλε μια αγγελία στο σπιτογατο ή κάπου αντίστοιχα μόνος σου και δες αν θα πάρει κανένας τηλέφωνο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θέλει ο άλλος. Μπορεί να θέλει να παρκάρει το τροχόσπιτο ή την βάρκα του κάποιος. Χίλιες δυο χρήσεις για άδεια γη. Και την περίφραξη μπορείς να την κανείς και μετά που θα συμφωνησεις με τον ενοικιαστή. Α και για την γειτονιά να ξέρεις πάντα θα βρεθεί κάποιος παράξενος ότι και να κανείς. Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Εσυ το συμφέρον σου κοιτά σε λογικά πλαίσια πάντα. Στην ιδιοκτησία σου ότι θέλεις κανείς 1
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Φτιαξε μια καντινα καφέ σαντουιτς κτλπ βάλε τραπεζακια καρεκλακια έξω και το υπόλοιπο οικόποδο το κλείνεις με φράχτη γύρω γύρω και ονομάζεις το σημείο Dog Park Coffee έρχεται ο κόσμος πίνει το καφέ του αφήνει και τον σκύλο στο περιφραγμένο να παίξει με τα άλλα σκυλάκια και μια χαρά παράλληλα αν σου αρέσουν τα σκυλάκια κάνεις κανα σεμηναριο εκπαίδευσης και ύστερα μπορείς να εκμεταλευτείς και κάποιον χώρο να τα φιλοξενείς με την ημέρα. 1
xristosmk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Φτιαξε μια καντινα καφέ σαντουιτς κτλπ βάλε τραπεζακια καρεκλακια έξω και το υπόλοιπο οικόποδο το κλείνεις με φράχτη γύρω γύρω και ονομάζεις το σημείο Dog Park Coffee έρχεται ο κόσμος πίνει το καφέ του αφήνει και τον σκύλο στο περιφραγμένο να παίξει με τα άλλα σκυλάκια και μια χαρά παράλληλα αν σου αρέσουν τα σκυλάκια κάνεις κανα σεμηναριο εκπαίδευσης και ύστερα μπορείς να εκμεταλευτείς και κάποιον χώρο να τα φιλοξενείς με την ημέρα. Oh my god! We have a winner! Και μου αρέσουν τα σκυλιά και η ιδέα σου δεν είναι καθόλου άσχημη! Πρόσφατα διάβαζα για καφετέρια που πηγαίνουν πελάτες που έχουν γάτες ... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από xristosmk
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, xristosmk είπε Ο βασικότερος λόγος είναι το οτι (άργησα μεν...αλλά υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας) τόσο καιρό "κάθεται" ... Δεν το εκμεταλλεύομαι, δεν έχω κέρδος, αντιθέτως το πληρώνω κιόλας κάθε χρόνο! Το πουλάς κι έχεις ένα τεράστιο "μαξιλάρι" στη διάθεσή σου για τις επόμενες δεκαετίες. (θα έρθει η στιγμή που θα το εκτιμήσετε δεόντως) Αν στο μέλλον βρεις έτοιμο ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας, το σκέφτεσαι ανάλογα με τα τότε δεδομένα.
xristosmk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Doubt είπε Το πουλάς κι έχεις ένα τεράστιο "μαξιλάρι" στη διάθεσή σου για τις επόμενες δεκαετίες. (θα έρθει η στιγμή που θα το εκτιμήσετε δεόντως) Αν στο μέλλον βρεις έτοιμο ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας, το σκέφτεσαι ανάλογα με τα τότε δεδομένα. Το τεράστιο "μαξιλάρι" εάν δεν βρεις τρόπο να το επενδύσεις, χάνει συνεχώς την αξία του... Άλλη αγοραστική δύναμη είχε το 50ευρο το 2020 άλλη σήμερα.
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, xristosmk είπε Το τεράστιο "μαξιλάρι" εάν δεν βρεις τρόπο να το επενδύσεις, χάνει συνεχώς την αξία του... Άλλη αγοραστική δύναμη είχε το 50ευρο το 2020 άλλη σήμερα. Που να δεις κάτι "επενδύσεις" πόση αξία χάνουν.
xristosmk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Doubt είπε Που να δεις κάτι "επενδύσεις" πόση αξία χάνουν. I don't Doubt you... 😆
JakeKaufman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xristosmk said: Oh my god! We have a winner! Και μου αρέσουν τα σκυλιά και η ιδέα σου δεν είναι καθόλου άσχημη! Πρόσφατα διάβαζα για καφετέρια που πηγαίνουν πελάτες που έχουν γάτες ... εισαι άνεργος; γιατί η πρόταση για καντίνα του φίλου, που σε κέρδισε, απαιτεί να είσαι παρών 12+ ώρες τη μέρα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από JakeKaufman
xristosmk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε εισαι άνεργος; γιατί η πρόταση για καντίνα του φίλου, που σε κέρδισε, απαιτεί να είσαι παρών 12+ ώρες τη μέρα Όχι. Μισθωτός και ταυτόχρονα αυτοαπασχολούμενος με επιχείρηση που τρέχω από το σπίτι μου. Εννοείται πως παρατούσα την μισθωτή εργασία μου χωρίς δεύτερη σκέψη για να ασχοληθώ με κάτι σαν και αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται το συγκεκριμένο project. Θα πέσει πολύ γκρίνια από την γειτονιά για τα σκυλιά και τον θόρυβο... 1
Maurikycli Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δες αν ενδιαφέρεται κάποια εταιρεία ενέργειας να το κάνει βενζινάδικο ή "ηλεκτραδικο" με μίσθωση του οικοπέδου για 20-30 χρόνια.
chaosmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Να κάνω μια απλή ερώτηση; το οικόπεδο είναι στο όνομα σου κ καθαρό στα χαρτιά; Δλδ αύριο το πρωί αν θες το μεταβιβαζεις; γιατί κ ο αδερφός μου έτσι ξεκίνησε με ιδέες κ μόλις μπήκε στις διαδικασίες είναι στον ενα χρόνο κ ακόμη τρέχει να κλείσει τα χαρτιά. Όλο χαρτιά ζητάνε κ όλο κάτι λείπει. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας δλδ είναι άμεσα μεταβιβασιμοι;
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Στις 5/10/2023 στις 1:15 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Παρκινγκ επι πληρωμή. Εγώ έχω ένα τέτοιο χώρο και έχω σκοπό να το αξιοποιήσω με αυτό τον τρόπο 2
xristosmk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε Να κάνω μια απλή ερώτηση; το οικόπεδο είναι στο όνομα σου κ καθαρό στα χαρτιά; Δλδ αύριο το πρωί αν θες το μεταβιβαζεις; γιατί κ ο αδερφός μου έτσι ξεκίνησε με ιδέες κ μόλις μπήκε στις διαδικασίες είναι στον ενα χρόνο κ ακόμη τρέχει να κλείσει τα χαρτιά. Όλο χαρτιά ζητάνε κ όλο κάτι λείπει. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας δλδ είναι άμεσα μεταβιβασιμοι; Τώρα αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν αφορούν το θέμα σε αυτό το forum... Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να δώσω χαρακτηριστικά τόσα πολλά για να μπορέσει απλά κάποιος να προτείνει ιδέες ... Ήδη έχω πάρει αρκετή βοήθεια και ιδέες, οπότε κατά κάποιο τρόπο είμαι καλυμμένος!
chaosmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xristosmk είπε Τώρα αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν αφορούν το θέμα σε αυτό το forum... Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να δώσω χαρακτηριστικά τόσα πολλά για να μπορέσει απλά κάποιος να προτείνει ιδέες ... Ήδη έχω πάρει αρκετή βοήθεια και ιδέες, οπότε κατά κάποιο τρόπο είμαι καλυμμένος! Δεν με ενδιαφέρουν τα περιουσιακά σου. Απλά σε ενημερώνω ότι αν το οικόπεδο δεν είναι καθαρό στα χαρτιά ή είναι παλιά τα συμβόλαια ξεκινάς με 5κ έξοδα κ ανάλογα μετά τι διαδικασίες έχεις ανεβαίνεις. Ειδικά άμα είναι κ μπλεγμενο στο κτηματολογιο (που τα περισσότερα είναι) θα πάει παραπάνω γιατί θα χρειαστείς κ μηχανικό κλπ. Οπότε ξεκίνα με τα βασικά κ μετά βλέπεις αν σε συμφέρει κ τι Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από chaosmaster
xristosmk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, chaosmaster είπε Δεν με ενδιαφέρουν τα περιουσιακά σου. Απλά σε ενημερώνω ότι αν το οικόπεδο δεν είναι καθαρό στα χαρτιά ή είναι παλιά τα συμβόλαια ξεκινάς με 5κ έξοδα κ ανάλογα μετά τι διαδικασίες έχεις ανεβαίνεις. Ειδικά άμα είναι κ μπλεγμενο στο κτηματολογιο (που τα περισσότερα είναι) θα πάει παραπάνω γιατί θα χρειαστείς κ μηχανικό κλπ. Οπότε ξεκίνα με τα βασικά κ μετά βλέπεις αν σε συμφέρει κ τι Καλημέρα. Είσαι εκτός θέματος. Δεν ζήτησα συμβουλές για οικόπεδο που δεν είναι "καθαρό", σωστά; Εάν είναι καθαρό ή όχι είναι δικό μου θέμα και πως θα κινηθώ σε κάθε περίπτωση. Καμιά ιδέα έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα