G.bar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλά ρε φίλε και εσύ τους φίκους τι τους πήρες μαζί; 1
bikey77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δε μας είπες πως συνεχίστηκε η κουβέντα στο insta... 1
BROKOLOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τι θρενταρα είναι αυτή ρε μάγκες και μάλιστα Πέμπτη ούτε καν Παρασκευή!!!!!!!! Να σου πω ρε μύστη πρώτο σου καμάκι μετά την τρίτη λυκείου είναι και παραξενευεσαι? Ζούσες στη Ελλάδα το τελευταίο καιρό η ήρθες κάπου? 1
Nokia3210 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 απο εποχες mirc και msn υπαρχουν αυτα, με λιγα λογια απο την μερα που μπηκε το internet στο σπιτι μας (conn-x), απο τοτε οι ανθρωποι γνωριζονται ετσι chating, οποτε δεν μου φενεται περιεργο! αυθεντικο καμακι και γνωριμιες αληθινες στον εξω κοσμο υπηρχαν απο 90s και πισω... 1
Morosana Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μάλλον δεν θέλει να πεθάνει μόνη με 2 γάτες και ακολουθεί τις συμβουλές του Φάνη 1
elgol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ρε φιλε τωρα που περασαν τα χρονια και λεμε τι μαμουσαμε εκεινο τον καιρο εσεις θα λετε σε λιγο τι πληκτρολογουσαμε 2
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε Ειμαι Σάββατο βραδυ σε κλαμπάκι κεντρικο Μαζί με 2 φίλους…. Ειμστε στο μπαρ πίνουμε τα ποτα μας. Απέναντι μελαχρινο μακρι μαλλί ίσιο πολύ όμορφη γύρω στα 30 την κοιτάω και μου πέφτει το σαγόνι…… (βλέπει ότι την βλέπω και ξεκινάμε το κλασικό ματιές ξανά ματιές χαμόγελα να μιλάει στης φίλες να μιλάω εγω στους φίλους μου ωραίο παιχνίδι) περνώ απόφαση να πάω να την γνωρίσω. Περνώ το ποτό μ και πάω από εκει. ( να σημιωθει ότι βλέπομαι) μόλις φτάνω κοντά της λέω Γιώργος και τα είσαι πολύ όμορφη και μπουρου μπουρου….. να σου δωσω το Ινστα μου μ λέει να τα πούμε να μου το δώσεις της λέω ανταλλάζουμε τέλος πάντων και φεύγω και πάω στους φίκους μου. Και μ στέλνει ΜΥΝΗΜΑ 1 λεπτό μετά και μ λέει πες μ τι άλλο ήθελες να με ρωτησεις;;;;;; Λέω δεν μπορεί κάτι δεν πάει καλά….. της λέω μα έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά όχι μ λέει προτιμάω να μιλάω στα σοσιαλ……. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;;;;;; τι έχει γινει με την επικοινωνία μεταξύ Αντρών γυναικών…… που βαδίζουμε;;;;;;; Εχει μυωπία η γκόμενα και το μετάνιωσε το τετ α τετ.
rodosf1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δεν της κόβει πολύ για άμεση direct συζήτηση πιθανόν και θέλει χρόνο κ συζήτηση της απάντησης με φίλες. Δεν είναι κακό που δεν της κόβει αλλά κράτησε το. Μπορεί να αποδειχθεί και προτέρημα αργότερα!
BROKOLOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Άκου μπροκολοκο θα σου πω ένα μυστικό που θα είναι free of charge όπως λένε εδω στο ελλαντα Οι γκόμενές και το κρέας θέλουν χέρι Αμα γούσταρε η γκόμενά θα το καταλάβαινες από πρώτο... Το πρόβλημα είναι πως λόγω τον σοσιαλ μιντια υπάρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ... Οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα ντειτινκ απ για αυτές ακόμα για τις φακλανες... Ο κάθε μυστης για ουαν νάιτ σταντ γίνεται βαρόνος μινχαουζεν Όταν το μαρακι που κοζαρες και καμακεψες στο καφέ του Χαλατριου, έχει - είχε πάρε δώσε με τον κωστικα, τον φωτικά, και τον γιωρικα( όλοι τους εμφάνισημα παιδιά με σώμα γυμναστήριου και κάποιοι από αυτούς με γκαφρα) ξέρεις πως θα της φάνηκες εσύ ο αverage Joe? Ένα ανέκδοτο Να θυμάσαι όση όρεξη για κοινωνικό ποίηση-σεξ-λίμπιντο έχεις εσύ αλλά τόσο έχουν και αυτες Ανθρώποι σαν και σένα είναι 1 1
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, G.bar είπε Καλά ρε φίλε και εσύ τους φίκους τι τους πήρες μαζί; Μόνος μου πήγα να τα πω ρε αδερφέ οι φίλοι κάθονταν απεναντι…… μόνος μ αντρικά και ωραια……. 3 ώρες πριν, bikey77 είπε Δε μας είπες πως συνεχίστηκε η κουβέντα στο insta... Συνεχίστηκε ότι έμενε Καλαμάτα μόνιμα παιδιά και έχει ερθει αθηνα ψάχνει δουλεια. Η φίλες εντέλει ειναι η ξάδερφες της που δούλευαν σαν παρουσίες στο μαγαζί….. χαχαχαχαχαχαχχαχαχ εντέλει μόνο κατάλογο δεν μ έστειλε εμμέσως πλην σαφος……. Δυστηχως κρίμα…….
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι προτίμησε το insta για να σε κόψει από την ασφάλεια της απόστασης. Σαν γρήγορη κι αναίμακτη διαλογή αν θες. Έπρεπε να στείλει, όμως, την επόμενη ημέρα ξέρω 'γω. Άνθρωπος που προτιμά να γράφει από το κινητό ενώ ο άλλος είναι στον ίδιο χώρο... Well... Δεν θα καθόμουν να τον πάρω και πολύ σοβαρά. Θα πήγαινα παρακάτω. Το πώς αποφασίζουμε να χειριστούμε το οτιδήποτε, δείχνει πράγματα για εμάς και μας χαρακτηρίζει καλώς ή κακώς.
valadsk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 πως έχει μείνει αυτό το διαμάντι ακόμα ανοιχτό?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Mr_Laptop_athens είπε Μόνος μου πήγα να τα πω ρε αδερφέ οι φίλοι κάθονταν απεναντι…… μόνος μ αντρικά και ωραια……. Συνεχίστηκε ότι έμενε Καλαμάτα μόνιμα παιδιά και έχει ερθει αθηνα ψάχνει δουλεια. Η φίλες εντέλει ειναι η ξάδερφες της που δούλευαν σαν παρουσίες στο μαγαζί….. χαχαχαχαχαχαχχαχαχ εντέλει μόνο κατάλογο δεν μ έστειλε εμμέσως πλην σαφος……. Δυστηχως κρίμα……. Μήπως ήταν φιλόλογος;
great Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 11 hours ago, Mr_Laptop_athens said: Μάλλον προς το ….4… κλείνω Όλα παίζουν βέβαια…. εγω νομιζω οτι η πλειοψιφια ετσι ειναι. καταρχην να ξεκινησουμε απο τα βασικα οτι δεν εφυγες με χειροπεδες απ οεκει διοτι, πλησιασες κοπελα χωρις την θεληση της, της μιλησες και την κοιταξες. Δεν το λεω αστεια, δεν κανω πλακα δεν. Ειναι η πραγματικοτητα και αυτη. Στην Γαλλία εχει το δικαιωμα η κοπέλα εαν αισθανετε αβολα απο κοιταγμα να σε πεταξουν εξω. Οποτε εκει βαδιζουμαι και για αυτο γινονται αυτα που γινονται. Μπραβο σου που ακομα παιζεις παιχνιδι! Μονο μην εισαι παντρεμενος ή εχεις γκομενα 9 hours ago, StamTheMan said: Αν σεβεσαι τον εαυτο σου και δε θες να ταισεις τον εγωισμο της,τις ανασφαλειες και την αναγκη για προσοχη, προχωρας στη ζωη σου. +1 27 minutes ago, valadsk said: πως έχει μείνει αυτό το διαμάντι ακόμα ανοιχτό? γιατί? τι ακριβως παραβιάζει απο κανόνες; 4 hours ago, Morosana said: Μάλλον δεν θέλει να πεθάνει μόνη με 2 γάτες και ακολουθεί τις συμβουλές του Φάνη λιώνω με Φάνη 😅
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε Ειμαι Σάββατο βραδυ σε κλαμπάκι κεντρικο Μαζί με 2 φίλους…. Ειμστε στο μπαρ πίνουμε τα ποτα μας. Απέναντι μελαχρινο μακρι μαλλί ίσιο πολύ όμορφη γύρω στα 30 την κοιτάω και μου πέφτει το σαγόνι…… (βλέπει ότι την βλέπω και ξεκινάμε το κλασικό ματιές ξανά ματιές χαμόγελα να μιλάει στης φίλες να μιλάω εγω στους φίλους μου ωραίο παιχνίδι) περνώ απόφαση να πάω να την γνωρίσω. Περνώ το ποτό μ και πάω από εκει. ( να σημιωθει ότι βλέπομαι) μόλις φτάνω κοντά της λέω Γιώργος και τα είσαι πολύ όμορφη και μπουρου μπουρου….. να σου δωσω το Ινστα μου μ λέει να τα πούμε να μου το δώσεις της λέω ανταλλάζουμε τέλος πάντων και φεύγω και πάω στους φίκους μου. Και μ στέλνει ΜΥΝΗΜΑ 1 λεπτό μετά και μ λέει πες μ τι άλλο ήθελες να με ρωτησεις;;;;;; Λέω δεν μπορεί κάτι δεν πάει καλά….. της λέω μα έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά όχι μ λέει προτιμάω να μιλάω στα σοσιαλ……. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;;;;;; τι έχει γινει με την επικοινωνία μεταξύ Αντρών γυναικών…… που βαδίζουμε;;;;;;; Απλα δεν ηξερε να τοποθετηθει. Συνηθως λενε ''Εχεις να μου κανεις καποια σοβαρη προταση'' 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις